soylıcek bısey bulamıyorum canım rabbim bidaha yasatmasın işallah sana hayırlısı neyse o olsun... aminn...
benım var canım 18 haftalıkken bi iğne vurucaklarmıs bıde dogumdan sonra vurcaklarmıs benım 0rh- eşimin arh +
morelını bozmak ıstemem ama stresede gırme sakın... doktorum bana bunu 3 defa her kontrole gıttıgımde soyluyo.. bulantıların bı anda kesılırse hemen gel dedı kontrole ... işallah bı sorun yoktur
hosgeldın aramıza umarım hep bırlıkde oluruz
aynen ne kadar şikayet etsemde bugun doktordan yenı geldım allahım onları sapasaglam gormek bana yetıyoo...
aynısı banada oluyo uzan ve ayaklarını yukarı dikkk ... doktorum normal dedıı...
beklenen dogum tarıhını ve satınıda yazarmsıın canım.. hosgeldın
offff işallah bi yanlıslık vardır bi sorun cıkmaz işallah allahım yardımcın olsun...
7 gobekten ceker dıyolar... benım ılk gebelıgımde ıkızdı ama dustu bu ıkıncı gebelıgın buda ıkız .. ananeme sordum sulalede 3 tane 3üz 2 tanede 2iz varmıs masallah 3üz ılmadıgına dua et dedı hehehheama bende pco var cok yumurtluyodum doktorum bana soylemısdı en basdan ıkız olma olasılıgı yuksek dıye taaa ortada bebek yokken hepp dılımızdeydı ıkız olur ıkız olur dıyoduk.. bişeyı 40 kere soylersen olurmus ıkız oldu heheheh
kızlar ben süt yogurt ve yumurta tuketemıorm midem kalkıyor kokularından yogurt yerıne danino yıyormyıy acaba yanlıs mı yapıorm sutun içine de ya pekmez karıstırıorm yada meyvelı sut içiyorm
kızlar ben süt yogurt ve yumurta tuketemıorm midem kalkıyor kokularından yogurt yerıne danino yıyormyıy acaba yanlıs mı yapıorm sutun içine de ya pekmez karıstırıorm yada meyvelı sut içiyorm
sütün içine ya neskuık yada pekmez koyupp içersende faydalı hatta pekmez koyup içersen daha faydalıı meyvelı yogurttada bı sorun yok... yanlıs yapmıyosun ... ne guzell yaaa en azından içebiliyosun yıyebılıyosun ben doktora gıttım bugun hıc bısey yıyemıyorum sureklı kusuyorum dıyee serum verıyo bana ahepp... ama sımdıı kılomu ölcduu eger 2 kılo daha verırsen mudahale etmemız lazım dedıı ... işallah vermem ...
oooh masallah bende sabah gıttım yenı geldımm... benımkıler ıkız oldugu ıcın daha ıkısıde 2 cm kıyamam ben onlara yaaa ... bırı hopur hopur oynuyoo benı guldurduu :) dıerıde popişini donmus yan gelmıs yatıyoo hehheheh ne kadar guzel bı duyguu hangısıne bakıcagımı şaşırdım....sabah gittim canımmm 2.5 cm olmuşş 1 gün önden gidiyo gelişimi maşallaah herşey iyi çok şükürr :)
Benim dıdımın dıdısının var ikizi. Eşimin dedesinin ikiz kardeşleri var. Ordan belki bi umut dedim ama.
Çok zordur tabi maddi manevi diyorlar ama olsun yaa. Değer yani bence.Ben korkmam yani.
Yok anam yok 40 kere söyleyip gelseydi bana gelirdi=) Allah sağlıklı versin tabi. Çok şirin ya. 2 tane muhteşem.
Maşallah maşallah=)
bende danette yiyee yiye bi hal oldumm
enaaaaaaaaaaaaaane güzel tazecik annecik listeye ekleyelım en taze anne dıyee hihihi bilgilerini yaz...
yaş yasadıgın sehır kacıncı bebiş sat beklenen dogum tarıhı ?
bu arada kızlar maden suyu ıcmeye ozen gosterin ck faydalı ve bulantıyı azaltıyo...siz ne yerseniz dogduktan sonra bebek de onu yıyormus herseyden yemeye calısın
Bana dr günde en fazla 2 adet dedi. Siz ne kadar içiyorsunuz kızlar?
kızlarr kızlar ben geldımkızımdan fırsat bulup giremıyorumm
kızlarr kızlar ben geldımkızımdan fırsat bulup giremıyorumm
Bana dr günde en fazla 2 adet dedi. Siz ne kadar içiyorsunuz kızlar?
hg cnm
kızımdan derken şuan ki bebeğin mi yoksa başka cocuğun daha mı var ?
hb hayatımm
1 yaşında kızım var cnm bu ikinci
allah bağışlasın canım o zaman :)) kızım diyince önce bende 11.haftadayken cinsiyetini öğrendin mi diycektim o yüzden merak ettim yani :))