2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bende muzaffer şengülü duydum çok iyi diyorlar o doktor için ama randevulu çalışmıyor işte gidiyorsun ne zaman alırsa benim öyle bir vaktim yok eşimden kaynaklı sürekli gelip bekleyemez bende bu aralar tek çıkamıyorum ama bende doktorumdan çok memnunum bebişlerimiz iyi olsunda gerisi boş :)

evet ben çok memnunum kendisinden derdime hep çare buldu sağolsun bilgisine güzveniyorum ben sürekli randevu alıp gidiyorum ama randevusuz da gidiliyor . randevusuz olunca randevu alnalrı beklemen lazım.. yoğunluktan zaten illaki 1 saat bekliyorsun. ben bundan sonra haftanın son günlerine doğru gidicem zaten hafta dönümümde perşembe

Merhaba kızlarr benım bulantılar 9. Haftada kesilmişti cok şükür kızlar şuandada iştahım cok açıldı deli gibi yemeye başladımm..ilk 3 ay dan sonra kesilir diyorlar dı gerçekten öyleymiş :KK1::KK1:
Haberiniz olsunn kilolar bizi bekliyorr:KK1::KK1:

benim bulantılar devam hatta sanki arttı bile sürekli birşeyler yiyorum

benimde iştahım çok açıldı bi insan sabak kuşluk öğle ikindi akşam yemeği yer mi :)

kızlar ben süt yogurt ve yumurta tuketemıorm midem kalkıyor kokularından yogurt yerıne danino yıyorm :KK1::KK17:yıy acaba yanlıs mı yapıorm sutun içine de ya pekmez karıstırıorm yada meyvelı sut içiyorm

bende bi ara pekmezi sütün içine karıştırıp içiyodum ama sütün vitaminin öldürüyormuş sanırım öyle bişey demişlerdi sen de bi araştır istersen

kızlar haşlanmış yumurta anne karnındaki bebege gercekten kilo aldırıyoo tecrubeyle sabıtt :KK16::KK16::KK16:

amin canımm.yok kız daha nerdee :KK9::KK9:

dimi daha var bakalım artık merakla bekliyoruz bizde :KK70: 27 mayıs ta ikili tarama testim ve kontrolüm var yani 23 mayıs kendi doktorum randevu verdi ikili tarama için 27 mayıs da devlet hastanesi ama ben büyük ihtimalle 27 mayısta devlette yaptırcam o zaman inşallah öğrenirim cinsiyetini de :))))

ayyy kızlar ne zaman doguracaz biz yaaa:KK14: daha karnım bile büyümedi:)))

daha zaman var 38OZLEM38 ya ama senle günlerimiz hemen hemen birbirine yakın benim de TDT: 04 aralık ama benim karnım çıkmaya başladı bile

bu arada ikili tarama testi için hastane bana 13,45 de randevu verdi ama sormayı unuttum aç karnına olma şartı varmı acaba yaptıranlar cevap verebilir mi acaba??

dimi daha var bakalım artık merakla bekliyoruz bizde :KK70: 27 mayıs ta ikili tarama testim ve kontrolüm var yani 23 mayıs kendi doktorum randevu verdi ikili tarama için 27 mayıs da devlet hastanesi ama ben büyük ihtimalle 27 mayısta devlette yaptırcam o zaman inşallah öğrenirim cinsiyetini de :))))

daha zaman var 38OZLEM38 ya ama senle günlerimiz hemen hemen birbirine yakın benim de TDT: 04 aralık ama benim karnım çıkmaya başladı bile

bu arada ikili tarama testi için hastane bana 13,45 de randevu verdi ama sormayı unuttum aç karnına olma şartı varmı acaba yaptıranlar cevap verebilir mi acaba??

gazdır o gaz :KK1::KK1:bi iki haftaya belli olur ama beklemek zor

browny, papatya2308, yarenka cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. ist'dayım iş gereği arnavutköydeyiz. bana yakın hastanelere gidiyorum. gebelik için ayrı endokrine ayrı gidiyorum. ilaca bugün başladım ama geç kalmış olmaktan endişeleniyorum internette ilk ay ilaca başlanmalı diyo bebeğin zihinsel gelişimi etkileniyomuş.inşallah bi sıkıntı olmaz bebişlerimiz sağlıklı olur

korkma canım tsh demi

benimde hep yüksek bebek büyüdükçe daha da arttı benim ilacın dozunu arttırdık gene düşmedi şimdi gene arttırdı bakalım kaç çıkıcak benim en son 4 dü dr a sordum bişi olmaz dedi bi arkadaşımda da öyleydi 4. ayına doğru onunda 4 tü maşallah bebek iyi

Canım tok gitmen gerekiyor. Hatta dr'um dediki tatlı bir şeyler ye gel bebeğin hareket etmesi lazım=)Tatlı nasıl yiyeceksem ,hamileliğim başından beri tatlı şeker hiç bir şey yemedim

kızlaar benim bulantılar bi anda kesildi ya hilbar korkuttu benii bişey olmazz dimiii sabah duydumm gerçi kalp atışını büyümüş herşey normal ama bulantıyı sormadımmm kii tedirgin oldummmm:KK14:

korkma canım tsh demi

benimde hep yüksek bebek büyüdükçe daha da arttı benim ilacın dozunu arttırdık gene düşmedi şimdi gene arttırdı bakalım kaç çıkıcak benim en son 4 dü dr a sordum bişi olmaz dedi bi arkadaşımda da öyleydi 4. ayına doğru onunda 4 tü maşallah bebek iyi

evet cnm tsh 4.99 çıktı. böyle çok araştırıp kafama takıyorum işte bu değer yüksek olunca plasentanın erken ayrılması doğum öncesi ölüm gibi şeyler olabiliyormuş diye okudum. önceki gebeliğimde sadece 5 haftalıkken hormon testi yapılmıştı bi daha yapılmadı ve bebeğim 12. haftadan itibaren kanamayla rahim duvarından ayrılmıştı 20. haftaya kadar sebebi de yoktu. şimdi bunu öğrenince acaba o zamanda vardı da biz mi bilemedik bu yüzden mi oldu diye düşünüp şimdiki bebeğim için endişeleniyorum. bu defa testi 8+3 te yaptım çıktı neyse ki önlem alabildim en azından. neyse inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. hayırlısı olsun bakalım

X