Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende muzaffer şengülü duydum çok iyi diyorlar o doktor için ama randevulu çalışmıyor işte gidiyorsun ne zaman alırsa benim öyle bir vaktim yok eşimden kaynaklı sürekli gelip bekleyemez bende bu aralar tek çıkamıyorum ama bende doktorumdan çok memnunum bebişlerimiz iyi olsunda gerisi boş :)
beni de ekleyin lütfen gaziantepteyim 2. bebişim 27 yaşındayım 8. haftadayız
ayyy kızlar ne zaman doguracaz biz yaaa daha karnım bile büyümedi:)))
Merhaba kızlarr benım bulantılar 9. Haftada kesilmişti cok şükür kızlar şuandada iştahım cok açıldı deli gibi yemeye başladımm..ilk 3 ay dan sonra kesilir diyorlar dı gerçekten öyleymiş
Haberiniz olsunn kilolar bizi bekliyorr
kızlar ben süt yogurt ve yumurta tuketemıorm midem kalkıyor kokularından yogurt yerıne danino yıyorm yıy acaba yanlıs mı yapıorm sutun içine de ya pekmez karıstırıorm yada meyvelı sut içiyorm
kızz dur dahaaa benım 7 ayda cıktıydı karnım.bunda ne olur bılmıyorum
bende bi ara pekmezi sütün içine karıştırıp içiyodum ama sütün vitaminin öldürüyormuş sanırım öyle bişey demişlerdi sen de bi araştır istersen
amin canımm.yok kız daha nerdee
kızlar haşlanmış yumurta anne karnındaki bebege gercekten kilo aldırıyoo tecrubeyle sabıtt
ben şimdilik cinsiyet olayına merak sardım bi an önce öğrenmek istiyorum tabi ki herşeyden önemlisi sağlıklı olması ama nedense pek bi heyecanlıyım son günlerde
kızlar haşlanmış yumurta anne karnındaki bebege gercekten kilo aldırıyoo tecrubeyle sabıtt
dimi daha var bakalım artık merakla bekliyoruz bizde 27 mayıs ta ikili tarama testim ve kontrolüm var yani 23 mayıs kendi doktorum randevu verdi ikili tarama için 27 mayıs da devlet hastanesi ama ben büyük ihtimalle 27 mayısta devlette yaptırcam o zaman inşallah öğrenirim cinsiyetini de :))))
daha zaman var 38OZLEM38 ya ama senle günlerimiz hemen hemen birbirine yakın benim de TDT: 04 aralık ama benim karnım çıkmaya başladı bile
bu arada ikili tarama testi için hastane bana 13,45 de randevu verdi ama sormayı unuttum aç karnına olma şartı varmı acaba yaptıranlar cevap verebilir mi acaba??
browny, papatya2308, yarenka cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. ist'dayım iş gereği arnavutköydeyiz. bana yakın hastanelere gidiyorum. gebelik için ayrı endokrine ayrı gidiyorum. ilaca bugün başladım ama geç kalmış olmaktan endişeleniyorum internette ilk ay ilaca başlanmalı diyo bebeğin zihinsel gelişimi etkileniyomuş.inşallah bi sıkıntı olmaz bebişlerimiz sağlıklı olur
ewt bende duydum ama baska carem yok hiç içmemekten iyidir en azından
dimi daha var bakalım artık merakla bekliyoruz bizde 27 mayıs ta ikili tarama testim ve kontrolüm var yani 23 mayıs kendi doktorum randevu verdi ikili tarama için 27 mayıs da devlet hastanesi ama ben büyük ihtimalle 27 mayısta devlette yaptırcam o zaman inşallah öğrenirim cinsiyetini de :))))
daha zaman var 38OZLEM38 ya ama senle günlerimiz hemen hemen birbirine yakın benim de TDT: 04 aralık ama benim karnım çıkmaya başladı bile
bu arada ikili tarama testi için hastane bana 13,45 de randevu verdi ama sormayı unuttum aç karnına olma şartı varmı acaba yaptıranlar cevap verebilir mi acaba??
korkma canım tsh demi
benimde hep yüksek bebek büyüdükçe daha da arttı benim ilacın dozunu arttırdık gene düşmedi şimdi gene arttırdı bakalım kaç çıkıcak benim en son 4 dü dr a sordum bişi olmaz dedi bi arkadaşımda da öyleydi 4. ayına doğru onunda 4 tü maşallah bebek iyi