kızlar haşlanmış yumurta anne karnındaki bebege gercekten kilo aldırıyoo tecrubeyle sabıtt
benim de mide bulantılarım çoktu ne yesem çıkarıyordum ama geçen hafta birden geçti sonrasında doktora gittim ve bebeğim çok sağlıklıydı meraklanma bende telaş yaptım ama bu haftalarda geçmesi normalmiş.kızlaar benim bulantılar bi anda kesildi ya hilbar korkuttu benii bişey olmazz dimiii sabah duydumm gerçi kalp atışını büyümüş herşey normal ama bulantıyı sormadımmm kii tedirgin oldummmm
benim de mide bulantılarım çoktu ne yesem çıkarıyordum ama geçen hafta birden geçti sonrasında doktora gittim ve bebeğim çok sağlıklıydı meraklanma bende telaş yaptım ama bu haftalarda geçmesi normalmiş.
benim de mide bulantılarım çoktu ne yesem çıkarıyordum ama geçen hafta birden geçti sonrasında doktora gittim ve bebeğim çok sağlıklıydı meraklanma bende telaş yaptım ama bu haftalarda geçmesi normalmiş.
doktorda öyle dedi canımcıımm ama ne biliyimmmm işte zorlu bi süreç :)
pazar günü 1 kere çıkardım sadece fena değildim pazartesi ve bugün iştahımda açıldı herşey bitti yani :)
sabahta doktora gittim tesadüf muayenem falan yoktu aslında öylesine gittim büyümüş kalp atışıda normal gelişimide normal takmam gereken bi durum yok sanırımm :):)
aramizda bi gün var cnm:)bnm kontrolm de haftaya merak ediyorm bebisimi benm bulantılar 6. haftada basladı hıc kusmam olmadı ama zar zor yedm bulantılar rahat vermedi esim bile kokuyordu burnumaama suan biraz hafifledi ista
haşlanmış yumurta dediler şimdi kalkıp haşladım :) eğer böyle giderse yandım ki ne yandım.fazla iştahım yok ama aklıma bişey yemek düştü mü hemen yemem lazım :) ama hala kokular rahatsız ediyor beni hele parfümmmm öğğkkk.umarım o da geçer
aramizda bi gün var cnm:)bnm kontrolm de haftaya merak ediyorm bebisimi benm bulantılar 6. haftada basladı hıc kusmam olmadı ama zar zor yedm bulantılar rahat vermedi esim bile kokuyordu burnumaama suan biraz hafifledi istahmda artma var
kızlar bu tv izlerken yemek programları gelıyo midem kalkıyo resmen bakamıyorm((hele markette sarkuteri reyonuna gelince kusmak istiyorm resmen
aramizda bi gün var cnm:)bnm kontrolm de haftaya merak ediyorm bebisimi benm bulantılar 6. haftada basladı hıc kusmam olmadı ama zar zor yedm bulantılar rahat vermedi esim bile kokuyordu burnumaama suan biraz hafifledi ista
haşlanmış yumurta dediler şimdi kalkıp haşladım :) eğer böyle giderse yandım ki ne yandım.fazla iştahım yok ama aklıma bişey yemek düştü mü hemen yemem lazım :) ama hala kokular rahatsız ediyor beni hele parfümmmm öğğkkk.umarım o da geçer
ya ben deli gibi patlıcan isstiyorummmmmm
evet o da doğru
Ben ne tarif izliyorum ne tarif okuyorum=) 1 aydır markete gitmiyorum özledim alışverişi.
Zaten mutfağa girmediğimden eksikleri eşim biliyor sağolsun alışveriş yemek bulaşık her şeye o bakıyor.
Saltanatımı yaşıyorum.
Kızlar bir de ben bugün hurmaya başladım=)Ama yıkmayı unuttum. Bir şey olmaz mikrop kapmam inşallah.
evet o da doğru
Ben ne tarif izliyorum ne tarif okuyorum=) 1 aydır markete gitmiyorum özledim alışverişi.
Zaten mutfağa girmediğimden eksikleri eşim biliyor sağolsun alışveriş yemek bulaşık her şeye o bakıyor.
Saltanatımı yaşıyorum.
Kızlar bir de ben bugün hurmaya başladım=)Ama yıkmayı unuttum. Bir şey olmaz mikrop kapmam inşallah.
oooh masallah bende sabah gıttım yenı geldımm... benımkıler ıkız oldugu ıcın daha ıkısıde 2 cm kıyamam ben onlara yaaa ... bırı hopur hopur oynuyoo benı guldurduu :) dıerıde popişini donmus yan gelmıs yatıyoo hehheheh ne kadar guzel bı duyguu hangısıne bakıcagımı şaşırdım....
oyyy maşallah yerım ben hepımızınkılerıı..iştahım bı acılsın yıcem zatenn hepsını hehehhe madii açıdann sıkıntı tabı bıraz olcak ama o sorun deıl... yeterkı saglıklı olsunlarr... benım kocamm suan havalarda ucuyoo ... hastane odasında ıkı tane bebek dusunsene askım dıyoo ayy yerım benden heyecanlı oo
hurma ne işe yarıyor :44::44::44::44::44:
çokta severim ama çok kilo yapmaz mı o :26:
ne çok aralık annesi varmış öyle valla dopdolu topik
yeni arkadaşlar aramıza hoş geldiler sağlıklı hamişlik dilerim
hilbarcım maşallah darısı başıma bızde 25 gideceğiz doktora ama olumsuz şeyler okuyunca cok korkuyorum canım
Saltanatımı yaşıyorum.
kızlar dünden bu yana iki kalca kemigim de agriyo:2:....otururken,kalkerken,yatarken...haftaya persembe 12+3 oluyorz kontrolmz var bakalm bızım bıdık ne yapıyo
kızlar cnm deli gibi tavuk corbası istıyoooooo