2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ben de 2 gün sonra 12. haftama giriyorum. ben neredeyse 7. haftadan beri artık yüzüstü yatamıyorum. bir defa yanlışlıkla sağ taraftan yatınca çok ağrı yaptığını hatrlıyorum. bu tehlikeyi önlemek için çok yumuşak bir yastığı bariyer olsun diye yattığım yöne destekliyorum. o zaman hiç yüzüstü yatmadığım gibi karnım da ağrımıyor.

kıyafetler artık sınırlamaya başladı. göbekten düğmelenen hiçbir şey giyemiyorum mesela.

canım cok sasırdım 18 yasında tup bebek ddeyince, sanırım özel bir durumun var. Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin

nie sasırdn kız ewt ozel bi durum beklemek istemedık ve ck sukur oldu ck mutluym rabbime sukurler olsun:26:

hilbarcm beni de ekler misin kayseriden katılıyorm yarısmaya ilk bebem:) sat 25 subat yas da 18:) beklenen gün:02-12-2013

Son düzenleme:
Nbr taze annisler nasılsınz bakalım aranızda en kücük anne bnm sanırm 18 yasında tüp bebekle ilk hamılelıgm

enaaaaaaaaaaaaaa ne güzel tazecik annecik listeye ekleyelım en taze anne dıyee hihihi bilgilerini yaz...
yaş yasadıgın sehır kacıncı bebiş sat beklenen dogum tarıhı ?

kızlar dünden bu yana iki kalca kemigim de agriyo:2:....otururken,kalkerken,yatarken...haftaya persembe 12+3 oluyorz kontrolmz var bakalm bızım bıdık ne yapıyo

Offf kizlar yaa yemek yedikten snra hep rahasiz oluyorum yemesem halsizlesiyorum.. Dun evi supurdm sadece oda otrarak yerde egilmiyim die :) anaaam bnm bel bi baslad agrimaya nefes alamiodm.Arada tikanmada oluyo sanki yaa boyle hizli nefes alma ihtyaci hissediorum

ne kadarlıksınız cnm

kızlar haftaya ikili testim vardı ama dayanamadım bugün bi gidip bakayım dedim. yakındaki bi hastaneye gittim. kalp atışı yok bebeğimin... önce yukardan baktı göremeyince vajinal baktı. yok yok... zaten bugün 10+3 olması gerekirken bebek 8+6 görünüyo dedi. şimdi tepecik eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. orda da aynıysa heralde kürtaj olucam... Allahım annemlere nası söylicem bilemiyorum....

çok üzüldüm canım ya neden olmuş ki bişey demedi mi dokror bi sebebi varmıymış yani?

Canım ya neler olmuş böyle. Kıyamam ya. Rabbim hakkında hayırlısını versin. Haber ver bize de .Kime nasıl söyleyeceğini etrafı boş ver. Kendini düşün sadece. Sağlık senin sağlığın. sen iyi ol gene bebeklerin olur..

Gecmiş olsun ... Cok üzüldüm ya ne kdr cok böyle durum yaşayan arkadasımız var (
Bi git bakalım ne diyecekler.

ins bi yanlıslık olmustur ve bebegın yasıyordur cnm((

Hilbar canım beni listeden cikarirsan sevinirim bugun gittik bebegimin kalp atisi durmus
soylıcek bısey bulamıyorum canım rabbim bidaha yasatmasın işallah sana hayırlısı neyse o olsun... aminn...
kızlar eşiyle kan uyuşmazlığı olan varmıı aranızdaa ?
benım var canım 18 haftalıkken bi iğne vurucaklarmıs bıde dogumdan sonra vurcaklarmıs benım 0rh- eşimin arh +
benim bulantılar bi anda kesildi bitti valla şaşırdım kaldımmm:44:
morelını bozmak ıstemem ama stresede gırme sakın... doktorum bana bunu 3 defa her kontrole gıttıgımde soyluyo.. bulantıların bı anda kesılırse hemen gel dedı kontrole ... işallah bı sorun yoktur
canım yaşım 27 3.bebegim kayseriden eklersen sevinirim
hosgeldın aramıza umarım hep bırlıkde oluruz
Gunaydınnnnnnnnn
Kussakta öğürsekte başımızda dönse ağlasakta
Bebişlerimizle beraber sağlıkla bu yolda yürümeye devammm
aynen ne kadar şikayet etsemde bugun doktordan yenı geldım allahım onları sapasaglam gormek bana yetıyoo... aynısı banada oluyo uzan ve ayaklarını yukarı dikkk ... doktorum normal dedıı...
beni de ekleyin lütfen gaziantepteyim 2. bebişim 27 yaşındayım 8. haftadayız
beklenen dogum tarıhını ve satınıda yazarmsıın canım.. hosgeldın
offff işallah bi yanlıslık vardır bi sorun cıkmaz işallah allahım yardımcın olsun...

bilmiyorum ama 39 yaşlıyım zaten bu ikinci düşüğüm. şimdi araştırırlar belki ama artık bir kere daha göze alabilir miyim bilemiyorum

evet araştırırlar bencede ama hiç belli olmaz rabbim ummadığınız anda çok sağlıklı bir tane daha nasip eder inşallah.benim de bir dış gebelik var sol tüpüm alındı,bir tane de kimyasal gebelik geçirdim ve bu hamileliğimi hiç ummadığım bir anda öğrendim çok şükür rabbimin hediyesi gibi sanki.ama daha önce yaşadıklarımdan sonra hala kendimi çok kaptıramıyorum Allah göstermesin bişey olucak diye;(rabbim hepimizin gönlüne göre versin size de tekrar geçmiş olsun..

browny, papatya2308, yarenka cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. ist'dayım iş gereği arnavutköydeyiz. bana yakın hastanelere gidiyorum. gebelik için ayrı endokrine ayrı gidiyorum. ilaca bugün başladım ama geç kalmış olmaktan endişeleniyorum internette ilk ay ilaca başlanmalı diyo bebeğin zihinsel gelişimi etkileniyomuş.inşallah bi sıkıntı olmaz bebişlerimiz sağlıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…