kızlar eşiyle kan uyuşmazlığı olan varmıı aranızdaa ?
ne kadarlıksınız cnm
kızlar haftaya ikili testim vardı ama dayanamadım bugün bi gidip bakayım dedim. yakındaki bi hastaneye gittim. kalp atışı yok bebeğimin... önce yukardan baktı göremeyince vajinal baktı. yok yok... zaten bugün 10+3 olması gerekirken bebek 8+6 görünüyo dedi. şimdi tepecik eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. orda da aynıysa heralde kürtaj olucam... Allahım annemlere nası söylicem bilemiyorum....
evet araştırırlar bencede ama hiç belli olmaz rabbim ummadığınız anda çok sağlıklı bir tane daha nasip eder inşallah.benim de bir dış gebelik var sol tüpüm alındı,bir tane de kimyasal gebelik geçirdim ve bu hamileliğimi hiç ummadığım bir anda öğrendim çok şükür rabbimin hediyesi gibi sanki.ama daha önce yaşadıklarımdan sonra hala kendimi çok kaptıramıyorum Allah göstermesin bişey olucak diye;(rabbim hepimizin gönlüne göre versin size de tekrar geçmiş olsun..
11 haftalıgm cn bende
heee tek rakıbım turk hava yollariMasallah cnm :) 18 yasindaymissn sn bu ne hiz kiz bravo valla:) yeni evlisin herlade :)
hilbarcm ekledn mı beni
kızlar haftaya ikili testim vardı ama dayanamadım bugün bi gidip bakayım dedim. yakındaki bi hastaneye gittim. kalp atışı yok bebeğimin... önce yukardan baktı göremeyince vajinal baktı. yok yok... zaten bugün 10+3 olması gerekirken bebek 8+6 görünüyo dedi. şimdi tepecik eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. orda da aynıysa heralde kürtaj olucam... Allahım annemlere nası söylicem bilemiyorum....
ekledim canım .. merakımı maruz gör tup bebek için hangı yollardan gecıp karar verdınız ... nekadrlık evlısın ne guzel genc anne olmakk...
esimde varikosele bagli sperm eksıkligi vardı amelıyat oldu fakat pek bi yukselme olmadı dr bekleyın istersenz ama daha sonra sonuc daha kotu olabilir zaman kaybi olur dedi bizde tup bebege basvurduk...sanırm senınkı de tüp bebek
yok benımkı tup deıl ama merak ettım yasın gen olunca ... ohh ohh masallah yumoşun hemencık bebişi sarmış sarmalamışş.. saglıklı olsunda gerısı sorun deıl ıyı yapmıssın en dogru kararı sız verırsınız tabı eş olarak... hayırlısı olsun... keşke ikiz olaydıı tupde genelde ıkız olur :18: benım ilk bebegım dusukle sonuclandı ıkıncı hamılelıgım suan ama surpriz oldu bızee dusukden hemen sonra hamıle kaldm allahım hıc aratmadıı sukurler olsun... ikiz benımkıler
yok benımkı tup deıl ama merak ettım yasın gen olunca ... ohh ohh masallah yumoşun hemencık bebişi sarmış sarmalamışş.. saglıklı olsunda gerısı sorun deıl ıyı yapmıssın en dogru kararı sız verırsınız tabı eş olarak... hayırlısı olsun... keşke ikiz olaydıı tupde genelde ıkız olur :18: benım ilk bebegım dusukle sonuclandı ıkıncı hamılelıgım suan ama surpriz oldu bızee dusukden hemen sonra hamıle kaldm allahım hıc aratmadıı sukurler olsun... ikiz benımkıler
hilbaaaar=) ailede ikiz vardır di mi sizin?Yoksa ilki siz mi yaşıyorsunuz. İkiz gebelikler bana daha bi sempatik gelirde.Yerimm onları yaa=)
allah bagıslasın cnm bana da iki embrıyo kondu ama biri tutundu sadece aslında bizim ailede de iikız genetık ama pıyango bana teget gectı :26:
7 gobekten ceker dıyolar... benım ılk gebelıgımde ıkızdı ama dustu bu ıkıncı gebelıgın buda ıkız .. ananeme sordum sulalede 3 tane 3üz 2 tanede 2iz varmıs masallah 3üz ılmadıgına dua et dedı hehehheama bende pco var cok yumurtluyodum doktorum bana soylemısdı en basdan ıkız olma olasılıgı yuksek dıye taaa ortada bebek yokken hepp dılımızdeydı ıkız olur ıkız olur dıyoduk.. bişeyı 40 kere soylersen olurmus ıkız oldu heheheh
. Selam benim testlerimde biraZ kansızlık çıktı ve gaZ problemim var o yüzden Demir hapı yerine elevit verdi şimdilik sıkıştırma yapmasın diye .Folik asitinde testlerden önce verdi .Su an iyilik bi daha lekelenme olmadı ilacı kullanıyorum hayırlısı bakalım .sağlıklı hamilelikler dilerim sende kalp atışlarını duyarsın bebişinin inşallah .
merhaba, hemen hemen aynı günler gibi sat tarihlerimiz, bende salı günü gideceğim doktora henüz kalp atışını duymadık inşallah salı günü duyarız. bende sat'a göre 7+4 teyim ama büyük ihtimalle daha küçük çıkacaktır benimde.
keseyi görmek için gittiğim doktor vitamin vs vermedi bana, hatta folik asit kullanıyorum dedim, niye ölçtürdün mü eksik miymiş te içiyorsun dedi. kan testlerim yapıldı bakalım salı günü gideceğimiz doktor ne diyecek merak ediyorum kan değerim çok düşük çıktı çünkü.
sanada hayırlı sağlıklı bir hamilelik dilerim.
Allah sağlık versin ikisine de.