2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlar yarın randevum var 11 haftam bıtıyo yarın ınsallah ılkındekı gıbı cınsıyetını ogrenırız

Ay çok heyecanlı.. Aramızda 2 gün var seninle :) Bu kadar erken öğrenebilir miyiz ya? Sen ilkini erken mi öğrenmiştin? ben de haftaya gidicem bana da söyler belki :)
Peki canım sen ikili test yaptıracak mısın?

Benimde kasıklarımda batmalar ve ağrılar oluyor. göğüslerimde eskisine nazaran bi nebze daha az ağırıyor. ama tam geçmiş değil. Normal bunlar kızlar.

Canım benimde ağrım olurdu ama bu kadar olmazdı ya benim göğüslerimde küçüktür normalde 80 ama artık 85 oldu giderekte şişmeye devam ediyor 90 yolunda :) hayırlısı olsun artık napalım dayanacaz bu ağrılara :)

canım folbiol hem bulantı hende işteh açıcı özelliğe sahip bir ilaçmış onun için doktorum bana gece yatarken içmemi tavsiye etti.

Canım bu ilaçta bi tuhaflık olduğu belli zaten yaa :) ilacı kullanmaya başladığımdan beri 2 kilo aldım çok fazla yiyorum ve durduramıyorum kendimi :) böyle giderse yandım ben

Benimde kasıklarımda batmalar ve ağrılar oluyor. göğüslerimde eskisine nazaran bi nebze daha az ağırıyor. ama tam geçmiş değil. Normal bunlar kızlar.

Tatlım benim sol tarafımda ağrım var normalmi bu düz yatamıyorum kasıklarım çekme yapıyor sanki sağa yatamıyorum sol tarafım kasıktan yukarı doğru ağrı oluya hep sola yatıyorum.

Dünden beri çok ağrım var arada azalıyor duruyor ama hiç geçmiyormuş gibi yaklasık 2 saattirde halsizlik var baş dönmesi gibi normalmi bunlar

normal canım merak etme bende dümdüz yatamıyorum kasıklarımda rahim bölgemde gerilme hissediyorum

geçen hafta benimde çok ağrım vardı rahmimim içi oyuluyordu sanki dr uma gittim bişi yok ağrı kesici ilaç ve iğne yazabilirim dedi onları kullanınca geçti merak etme normalmiş demekki halsizlik ve baş dönmesi bende de var gözlerim kapanacakmış gibi oluyor elim ayağım düşüyor sanki

bu arada bende adana dan yazıyorum dr a kime gidiyorsun

Son düzenleme:
selam kızlar
.tesi dr. gittim bebişimin kalp atışlarını duydum cok sukur her sey normal dedi ama sat ile arada biraz fark dedi 6+4 mus şu anda.

problem değilmiş sonuçta ama pazar sabahı kalktığımda kahverengi hafif bi lekelenme gordum hemen hastaneye gittim bebişte bi sorun yok olabilir ama malum progest verdi günde 3 defa içicem bide elevitle folbiole devam su an sorun yok ama korkuyorum inşallah bişey olmaz ...DR rahat ol keyfine bak stres yapma renk kırmızı olsaydı korkabilirdik gibi şeyler söyledi bu durumda olan arkaaslar sizin durumlarınız nasıl ? Bana biraz bilgi verirmisiniz sevinirim.

merhaba, hemen hemen aynı günler gibi sat tarihlerimiz, bende salı günü gideceğim doktora henüz kalp atışını duymadık inşallah salı günü duyarız. bende sat'a göre 7+4 teyim ama büyük ihtimalle daha küçük çıkacaktır benimde.

keseyi görmek için gittiğim doktor vitamin vs vermedi bana, hatta folik asit kullanıyorum dedim, niye ölçtürdün mü eksik miymiş te içiyorsun dedi. kan testlerim yapıldı bakalım salı günü gideceğimiz doktor ne diyecek merak ediyorum kan değerim çok düşük çıktı çünkü.

sanada hayırlı sağlıklı bir hamilelik dilerim.

arkadaslar hepimiz gelecek yıl bebislerimizle kutlarız isallah bu ozel gunu.. ayrica tum annelerin anneler gunu kutlu olsun.. annelige ilk adimi atan biri olarak bu essiz duygunun ne oldugunu ve kutsalligi anlamaya basladım..

Merhaba kızlar 1 haftadır raporluydum takip edemedim pek forumu. Anne ve babamla geçirdim raporu 1 hafta termal tatil yaptım pek faydalanamadım fakat yemyeşil doğa, havası bile yetti bana. Aç kalmaya kesinlikle dayanamıyorum acıkmaya başladığım anda bulantım da başlıyor. Akşamdan muz koyuyorum başucuma sabah ilk uyandığımda yiyorum hemen 1-2 saat daha uyuyorum. İyi geliyor tavsiye ederim. Bir de şu bahsettiğiniz bileklikten aldım sanırım işe yarıyor bi süre daha kullanayım bilgilendiririm tekrar sizi. Yarın okul başlıyor bir de seminer ve özel dersler napıcam bilmiyorum Hiç bir şey yapasım yok.

Metro hastanesinde SELÇUK ASLAN'A gidiyorum canım sen kime gidiyorsun benim bütün arkadaşlarımın doktoruydu çok iyi anlattılar bana bende ona gittim ve çok memnunum çok ilgili bi doktor tatlım.

Canlarım birazcık öğrendiklerimi söyleyeyim size haftada 2-3 kere sade maden suyu içmek bebek için çok yararlıyımış bardağa doldurup biraz gazı gittikten sonra içilmeliymiş...

Günde 1 tane elma yemek anne karnındaki çocuğun cildinin gelişmesinde ve güzelleşmesinde etkili oluyormuş...

Artık yaz geldi ve bol bol şeftali yiyelim sulu olduğu için sindirimimizi kolaylaştırıyormuş...

Şimdilik bu kadar benden öğrendiklerim oldukça paylaşırım sizlerle :) :) :) :)

bende öyle biliyorum ama sanırım kemik yapısından erkende belli olabiliyormuş.:44:

Hayırlısı olsun artık :)

Ben çok merak ediyorum cinsiyet önemli değil sağlıklı olsunda hiç birşeyin önemi yok ama arkadaşlarım iddaya girdi onun için merak ediyorum kim kazanacak diye :)

kızlar yarın randevum var 11 haftam bıtıyo yarın ınsallah ılkındekı gıbı cınsıyetını ogrenırız
simdiden hayırlı olsun canım. ne heyecanlı! isallah benim doktorum da erken soyler. bekletmez beni. merak icindeyim cok:)

Gunaydin guzel anneler :)
Gununuz mukkkemmel gecsin izmirde hava yagmurlu gok resmen yere indi ama olsun bebislerimizle bize hergun cok guzel :) arti gec kaldim ama annler gununuz kutlu olsuuuunnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…