kızlar yarın randevum var 11 haftam bıtıyo yarın ınsallah ılkındekı gıbı cınsıyetını ogrenırız
Canım ben 11. haftamın sonuna geldim 5.haftadan beri aralıksız ağrıyor(geceleri özellikle) ki küçüktür benimkiler öyle adet dönemlerimde falan ağrım sızım olmazdı hiç. Pek büyümediler ama ağrı devam ediyor, bazılarında erken dönemde büyüme de oluyormuş..Panik yapacak bişey değil ama normal bir durum bu :)
canım folbiol hem bulantı hende işteh açıcı özelliğe sahip bir ilaçmış onun için doktorum bana gece yatarken içmemi tavsiye etti.
Benimde kasıklarımda batmalar ve ağrılar oluyor. göğüslerimde eskisine nazaran bi nebze daha az ağırıyor. ama tam geçmiş değil. Normal bunlar kızlar.
Tatlım benim sol tarafımda ağrım var normalmi bu düz yatamıyorum kasıklarım çekme yapıyor sanki sağa yatamıyorum sol tarafım kasıktan yukarı doğru ağrı oluya hep sola yatıyorum.
Dünden beri çok ağrım var arada azalıyor duruyor ama hiç geçmiyormuş gibi yaklasık 2 saattirde halsizlik var baş dönmesi gibi normalmi bunlar
Canım bu ilaçta bi tuhaflık olduğu belli zaten yaa :) ilacı kullanmaya başladığımdan beri 2 kilo aldım çok fazla yiyorum ve durduramıyorum kendimi :) böyle giderse yandım ben
selam kızlar
.tesi dr. gittim bebişimin kalp atışlarını duydum cok sukur her sey normal dedi ama sat ile arada biraz fark dedi 6+4 mus şu anda.
problem değilmiş sonuçta ama pazar sabahı kalktığımda kahverengi hafif bi lekelenme gordum hemen hastaneye gittim bebişte bi sorun yok olabilir ama malum progest verdi günde 3 defa içicem bide elevitle folbiole devam su an sorun yok ama korkuyorum inşallah bişey olmaz ...DR rahat ol keyfine bak stres yapma renk kırmızı olsaydı korkabilirdik gibi şeyler söyledi bu durumda olan arkaaslar sizin durumlarınız nasıl ? Bana biraz bilgi verirmisiniz sevinirim.
normal canım merak etme bende dümdüz yatamıyorum kasıklarımda rahim bölgemde gerilme hissediyorum
geçen hafta benimde çok ağrım vardı rahmimim içi oyuluyordu sanki dr uma gittim bişi yok ağrı kesici ilaç ve iğne yazabilirim dedi onları kullanınca geçti merak etme normalmiş demekki halsizlik ve baş dönmesi bende de var gözlerim kapanacakmış gibi oluyor elim ayağım düşüyor sanki
bu arada bende adana dan yazıyorum dr a kime gidiyorsun
kızlar yarın randevum var 11 haftam bıtıyo yarın ınsallah ılkındekı gıbı cınsıyetını ogrenırız
inşallah Alllah gönlünüze göre versin canım
bizde öğrensek de alışverişe başlasak artık
Cinsiyet kaçıncı haftada öğreniliyor kızlar ben 16. haftadan sonra diye biliyorum...
bende öyle biliyorum ama sanırım kemik yapısından erkende belli olabiliyormuş.:44:
simdiden hayırlı olsun canım. ne heyecanlı! isallah benim doktorum da erken soyler. bekletmez beni. merak icindeyim cok:)kızlar yarın randevum var 11 haftam bıtıyo yarın ınsallah ılkındekı gıbı cınsıyetını ogrenırız