2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
arkadaşlar mrb,

2 GÜN ÖNCE FARKETTİM, DİLİMDE KIRMIZI BENEKLER VAR ,KIRMIZI PARLAK YASSI ŞEKİLDE KÜÇÜK KÜÇÜK KIRMIZI NOKTALAR VAR , SADECE SABAHLARI BOĞAZ AGRIM OLUYOR BAŞKA BİŞY YOK AMA BEBEK İÇİN SAKINCASI VARMI ACABA ? ÇOK ENDİŞELENİYORUM ? DAHA ÖNCE YAŞAMIŞ YADA BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA? BU ARADA 10 HAFTALIĞIM , NETTEN ARAŞTIRDIM AMA ÇOK KAFAM KARIŞTI CANIM SIKILDI BİLGİSİ OLAN VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİRMİ ?

Gunaydin guzel anneler :)
Gununuz mukkkemmel gecsin izmirde hava yagmurlu gok resmen yere indi ama olsun bebislerimizle bize hergun cok guzel :) arti gec kaldim ama annler gununuz kutlu olsuuuunnnn :)

seninde anneler günün kutlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inş.

günaydınn güzel anneler..

bursada hava çok güzel içim açıldı vallahi geçen haftanın kasvetinden sonra çok iyi geldi

bu arada bebişlerimiz için günde 2-3 adet hurma yemeyi ihmal etmeyelim annecikler,sayılamayacak kadar çoook faydası var biliyorsunuz

kızlar hepinize ganaydın ıyı haftalar dılerım günler su gibi akıp gıtsın

canım atynene bende etten mıdem bulanıyor ama tavuk balık yıyorum

canım benım hersey güzel olacak

canım oruç ıcın acele etme sımdı senın dıkkat etmen ıyı beslenmen lazım tabı yıne tut adağın madem ama bıraz zaman geçsin

bence yaptır canım tabı son karar senın yınede sonra pişman olmada

senin adına çok sevindim canım, benim randevum da 29 mayısta ve ne test varsa hepsini mutlaka yaptıracağım, sana da yapmanı öneririm ama sen bilirsin tabi

canım bende 29 mayıs hastanesıne gidiyorum ankarada nesrın fener sen kıme gıdıyorsun

seninde anneler günün kutlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inş.

ayyy kımler gelmiş canım benım nasılsın tugbacım bebiş nasıl kalp atışlarını duydunuz mu meleğin

Günaydın kızlar.
Eşim fuar a gitti 1 hafta yok sabah yolculadım. Oğlumla 1 hafta koyun koyuna uyuyacağız
Nasıl baş edicem onsuz bilmiyorum. Daha dun gece çok fena herseyi çıkardım yine.
Akşamları berbat oluyorum. Allahım yardım etsin

allah yardımcın olsun canım zor durumun. ben de haftaiçleri eşimden ayrıyım(( ama az kaldı okullar kapanıyor bu bebek bizi birleştirecek inşallah
herkese mutlu günler:)

bel ağrısına dayanamıyorum artık

inşallah çabuk geçer günler sağlıkla döner eşin üzme kendini

bende 11.haftaya girdim ama göğüslerim küçüktü hamilelik öncesi şuan baya doldu ve sert durumdalar ve sağ göğsümde özellikle ağrılarım ve bıçak saplanmalarım oluyor ama normal bir durumdur diye panik yapmıyorum bende şimdilik

canım inşallah aksi bir durum olmaz ve herşey yolunda gider doktorum bana vitamin yönünde ve folik asitle ilgili hiç bir iilaç vermedi burda okuyorum herkes bir ilaç kullanıyor ama benm kullandığım herhangi bir ilaç yok henüz ayrıca kasık ağrıları bende de oluyo ara ara özellikle regli tarihimdeki tarih zamanında daha da şiddetli oluyor ama bu tarihltedi ağrılar normalmiş dediler bende o yüzden çok sıkıntı yapmıyorm ama yine de dikkattli ve temkinli ddavranıyorum bnde

benim yatmamda şu an bir sıkıntı yok ama sol tarafa yatmanın gerektiğni öğrendim hem bebek sol tarafa doğru yattığımız da yararlı besinleri daha çabuk alıyormuş hemde en sağlıklı yatış pozisyonu sol tarafa doğru yatmakmış o yüzden bende şimdiden kendimi alıştırıyorum

Günaydın kızlar
Benim alerjik nezlem var.Hapşırmaktan mahvoluyorum.Doktor bir zararı olmaz dedi ama yine de tedirgin oluyorum bazen.benim gibi olan varmı aranızda

günaydınnnnnn :)
o kadar bulantının üstüne bide ayak parmağım çatladı hiçbişey yapılamadı ilaç alamıyorum ve kıvranıyorum sadece sargılı bi bu eksiktii

Canım benim giremedim raporluydum geçen hafta duyduk canım kalp atışlarını şükür bende sana özelden bişeyler yazmaya çalıştım beceremedim bişey sorcaktım hafif karın ağrım oluyodu doktor gaz sancıları olabilir dedi ama geçen akşam böyle birden bi ağrı girdi sonra geçti normalmi böyle ağrıların girmesi bilemedim valla korkuyorum bi taraftan

ya arkadaşlar benim tsh yüksek çıktı endokrinolojiye gideceğim benimle aynı durumda olan var mı? bilgi almak istiyorum

kızlar gülelim bıraz bakın size ne göstercem
Eki Görüntüle 710119 cok güzel ya herşey bu kadar hızlı olsaydı bebişler kucağımızda olurdu

canım allah kavuştursun havalar güzel oğluşunla gezın belkı temız hava ıyı gelir sana

maşallah yesinler kalp atışını tugbacım korkma canım ağrılar cok normal dahada olacak benım hala geceleri ağrıyor endişe etme hapşırdığın zamanda ağrı gırer ılk zamanlar endişe etme allahın izniyle hiç birsey olmaz rabbım onları korur

Son düzenleme:
sagolun kızlar.. Allah kavuşmasız ayrılık vermesin.

kızlar yaaa biz tatile gidicektik ya aquaparklı istiyoruz oğlumuz da eğlensin diye ama ben kayamazmışımmmm
kesınlıkle tehlıkesı buyukmuş... eşimde ztn kayarsan cok kötü kavga ederiz dedi..

bu arada dun bursadaki aquapark a iki tane bilet kazandık :)) normalde giriş 40 tl ama biz ücretsiz giricez.
normalde haziranın ilk haftası zıplardım ama kayamayacağımı ogrenınce hiç hevesim kalmadı sadece oğlumu goturucem

birde bi sorum olucak bizim için havuz zararlımı. bizimde havuzumuz var gecen sene sıteden arkadaşım bol bol yuzmuştu bişeycikte olmadı
ama havuz olayı genelde dr lar tarafından pek onerılmıyormuşş
napcamben yaaaa

bu arada hala kasıkları ağrıyanlar yalnız degılsınız.. bnmde bıraz yürüsem hemen agrıyor

canım havuz zararlı bencede doktorda demişti bana mikrop kapma şansımız çok yüksek deniz çok daha sağlıklı olur sanırım.yazlığa gitcektim bende babamlarla marmarise ama havuz olmayınca gitsem nolcak denizide ben sevmem hiç.sen riske atma derim.
ben balayında havuzdan mikrop kapmıştım çok kötüydüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…