- 6 Mart 2012
- 930
- 16
Gunaydin guzel anneler :)
Gununuz mukkkemmel gecsin izmirde hava yagmurlu gok resmen yere indi ama olsun bebislerimizle bize hergun cok guzel :) arti gec kaldim ama annler gununuz kutlu olsuuuunnnn :)
Günaaaydınnnlaaar olsunn! Ne aydınlık ve güzel bir gün böyleee
arkadaslar benim de bulantım yok ama yemeklerden tiksinmeye basladım. cok sevdigim eti gormeye dayanamıyorum. az once kendimi balık yemege zorladım ama gecmiyo bogazımdan. kimisi et sevmezsen kızın olur diyo. isallah uzun sure bu duygum devam etmez. sonucta et yememiz gerekiyor
selma kızlar nasılsınız ben bugn doktra gitcekttim ya hani anlatım size...
sabah uyuıyamadım saat3 te sandevum vardı..lekelnmelerim aqz olduğu için öle çok üstüne düşmedim..
dr gttik drun amleyatı vrdı..2den sonra başladı randecvuya bi beni çağırmadı..ateşim çıktı..miğdem bulandı başım döndü..bayılackmış gbi oldum annemle eşme gülemkten maffoldum..içeri girdim dr naber bakalım dedi..lekelnmm var dedim..neden girmedin sen ne beklon dedi..kokuyorum dedim..hemen içeri girdik..eşimi annemi unutuum..onlar kaldı dışrı..nasılsın dedi bana dr stresliyim dedim oda bende ne olduki dedi..bi baktım benmm miiniğim tam kabuklu fıstıga benziyor...ii mi dedim kalbini dinlettii ağlamaya başldım ama öle böle değil hıçkırarak..biişe yok dedi ..etrfta kanama gbi...sadece pko olduğum iin ve adet döngm oldu için olbilir dedi..hemen iğne yazdı 4tane proluton depot ampul..cuma ve salı gnleri bvurulcam.ne boyu ne grmı hiç bişe hatrlamıyorum ağlamktan sadece görntüsü gözmde kulagmda sesi..dr ben ağlyınca muyneyi terk etti..sanki oda kalbini duyunca rahtlamıştı..bende böle kılza..iğne çok yağlıı..annm iğneyi yaptı..o iğne kalçamdan içeri girene kdr 4 tane iğneyi aynı anda albilirdim...çok etkiliki hemen lekelenmm kesildi..stres yok sinir yok..yatıcam hepp..çarşı pazar asla yok 2 hafta boyunca..benden böle kızlar iştee
ay kızlar bişe sorcamm..ben demiştim bebğimin kalp atışlrını duyuyaım 8 haftalık olduktan sonra 10 gn oruç tutucam..ama eşim diyor doktra sor öle diye..2 hafta sonra randevum var.. ozman kdrda iğneler bitr ilaçların bitr ozamn sorr tutrsın diyor..sizce ne yapim..iç,m hiç rahat değil tutmadığım için
merhaba kızlar..bugun doktora gıttım bebeğim büyümüş maşaallahhareketlerini izledim elini kollarını bacaklarını oynatıyor miniğimm cok güzel bi duyguydu önce hareketsizdi uyuyor dedi doktor sonra aniden bi hareketlendi kıpır kıpır Allahım nasıl bi duygudurr Rabbime binlerce şükürler olsunn
kızlar doktor 2 li testen bahsetti bu haftalarda yapılıyormus düşünürmüsünüz dedi..yani yaptırıp yaptırmamak bize kalmış birşey sizce gerek varmı ne diyosunuzz:44::44::44::44:
senin adına çok sevindim canım, benim randevum da 29 mayısta ve ne test varsa hepsini mutlaka yaptıracağım, sana da yapmanı öneririm ama sen bilirsin tabi
seninde anneler günün kutlu olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Günaydın kızlar.
Eşim fuar a gitti 1 hafta yok sabah yolculadım. Oğlumla 1 hafta koyun koyuna uyuyacağız
Nasıl baş edicem onsuz bilmiyorum. Daha dun gece çok fena herseyi çıkardım yine.
Akşamları berbat oluyorum. Allahım yardım etsin
Günaydın kızlar.
Eşim fuar a gitti 1 hafta yok sabah yolculadım. Oğlumla 1 hafta koyun koyuna uyuyacağız
Nasıl baş edicem onsuz bilmiyorum. Daha dun gece çok fena herseyi çıkardım yine.
Canım ben 11. haftamın sonuna geldim 5.haftadan beri aralıksız ağrıyor(geceleri özellikle) ki küçüktür benimkiler öyle adet dönemlerimde falan ağrım sızım olmazdı hiç. Pek büyümediler ama ağrı devam ediyor, bazılarında erken dönemde büyüme de oluyormuş..Panik yapacak bişey değil ama normal bir durum bu :)
bende progesteran kullanıyorum bzimde yarın randevumuz var doktora sorcam ben eylülde düşük yaptım o yüzden herşey çok korkutuyor kasık ağrıları falan ürpertiyo insanı Rabbim inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder yavrularımızıı hepimizin anneler günü kutlu olsun kızlaaar :)
normal canım merak etme bende dümdüz yatamıyorum kasıklarımda rahim bölgemde gerilme hissediyorum
geçen hafta benimde çok ağrım vardı rahmimim içi oyuluyordu sanki dr uma gittim bişi yok ağrı kesici ilaç ve iğne yazabilirim dedi onları kullanınca geçti merak etme normalmiş demekki halsizlik ve baş dönmesi bende de var gözlerim kapanacakmış gibi oluyor elim ayağım düşüyor sanki
bu arada bende adana dan yazıyorum dr a kime gidiyorsun
kızlar hepinize ganaydın ıyı haftalar dılerım günler su gibi akıp gıtsın
canım atynene bende etten mıdem bulanıyor ama tavuk balık yıyorum
canım benım hersey güzel olacak
canım oruç ıcın acele etme sımdı senın dıkkat etmen ıyı beslenmen lazım tabı yıne tut adağın madem ama bıraz zaman geçsin
bence yaptır canım tabı son karar senın yınede sonra pişman olmada
canım bende 29 mayıs hastanesıne gidiyorum ankarada nesrın fener sen kıme gıdıyorsun
ayyy kımler gelmiş canım benım nasılsın tugbacım bebiş nasıl kalp atışlarını duydunuz mu meleğin
Günaydın kızlar.
Canım benim giremedim raporluydum geçen hafta duyduk canım kalp atışlarını şükür bende sana özelden bişeyler yazmaya çalıştım beceremedim bişey sorcaktım hafif karın ağrım oluyodu doktor gaz sancıları olabilir dedi ama geçen akşam böyle birden bi ağrı girdi sonra geçti normalmi böyle ağrıların girmesi bilemedim valla korkuyorum bi taraftan
sagolun kızlar.. Allah kavuşmasız ayrılık vermesin.
kızlar yaaa biz tatile gidicektik ya aquaparklı istiyoruz oğlumuz da eğlensin diye ama ben kayamazmışımmmm
kesınlıkle tehlıkesı buyukmuş... eşimde ztn kayarsan cok kötü kavga ederiz dedi..
bu arada dun bursadaki aquapark a iki tane bilet kazandık :)) normalde giriş 40 tl ama biz ücretsiz giricez.
normalde haziranın ilk haftası zıplardım ama kayamayacağımı ogrenınce hiç hevesim kalmadı sadece oğlumu goturucem
birde bi sorum olucak bizim için havuz zararlımı. bizimde havuzumuz var gecen sene sıteden arkadaşım bol bol yuzmuştu bişeycikte olmadı
ama havuz olayı genelde dr lar tarafından pek onerılmıyormuşş
napcamben yaaaa
bu arada hala kasıkları ağrıyanlar yalnız degılsınız.. bnmde bıraz yürüsem hemen agrıyor