2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Hosgeldin aramizaaa
Paylastigin yontemler icin tesekkur ederim ben galetayi yiyemiyorum ilk zmnlar bi iki tane yemistim sadece
Allah saglikla bebegine kavustursun
Bu arada belkide ilk sen ogreneceksin cinsiyetini

Canim hosgeldin sende
Bendebulantıların bitecegi gunu bekliyorum
Cokk xor bunu o an yasayan bilir
Bosver sen biz burda cok guzel destek oluruz birbirimize

Canim hosgeldin sende
Bendebulantıların bitecegi gunu bekliyorum
Cokk xor bunu o an yasayan bilir
Bosver sen biz burda cok guzel destek oluruz birbirimize

Aynen canım çok sağol. Zaten burayı okudukça sorunun bende olmadığını anladım. Dediğin gibi yaşamayan bilemiyor. Su bile içemiyorum kurudum susuzluktan diyince aaaa su içmiyosun ondan bulantın oluyo tabi diyolar. Anlatamıyorum bir yudum su bile midemi bulandırıyo çıkartmama yetiyo. öyle çok özledim ki kana kana su içmeyi. içim yanıyo resmen susuzluktan. günde bir tane sade maden suyu içiyorum su niyetine :// Allah yardım etsin hepimize

seni öyle iyi anlıyorum ki anlatamam bende senin gibiym. heryer kokuyor şaşırdım artık eve ne alacağımı sabunlarla naftalinlerle çare arıyorummm ama malesef burnuma yapışmış bir koku var ki ne yapsam gitmio eve gelir gelmezz başlıyor.. market araba vs buralarda da kötü oluyorum. Her gün geçer umuduyla bekliyorum bu mide bulantılarımdan dolaytı sevincimi heyecanımı bile yaşayamaz oldum ama bugün diğer günlere nazaran daha iyiydimmm belkide geçicek diye umut ediyorum. Çok zor cidden. Bende bekliyorummmm geçeceği günü amaaa bakalımmmmm işallah gelicek o günlerde. Allah yardımcımız olsun :)

merhaba hanımlar.hamileligimi ilk ögrendigimde sizlere yazmıstım ama sonrasında yazamadım bir türlü.
bende gecen hafta kontrole gittim ve pıt pıtları duydum cok şükür.
bu arada sizler folik asit kullanıyormusunuz?
ben folidoce kullanıyorum.doktorum ilk 3 ay kullanmamı söyledı.
sizler ne kullanıyorsunuz acaba?

Selam tatlım bende kullanıyorum canım folbiol kullanıyorum 5 mg lık :)

Hilbarcım müsait olduğunda beni de listeye ekler misin

Adanalıyım 24 yasındayım ilk bebeğim son adetim 21/03/2013 bebişimin doğum tarihi 27/12/2013

Kızlar göğüs ağrısı devam eden var mı 8. haftaya girdim ve benim göğsüm hala ağrıyor nezamana gececek bu ağrı ya

slm kızlar bende 8. haftama girdim bu gün benim bi kaç gündür kasıklarımda batma var ve sarımsı bide akıntı var korkutuyo beni normalmi sizce ?

Ben de progestan kullanıyorum hap olanından. Ama doktorum bana dusuk tehliken var demedi kanamam da yok sadece kesem 2 boyutlu bakıldıgında normal ama 3 boyutlu bakıldıgında dar orayı genişletmemiz lazım dedi
Bir de ilişki yasak bu hapı 2 hafta kullan sonra kontrole geldiğinde bakarız genişlemişmi diye dedi

Ben elevit kullanıyorum cnm

Herkesin anneler günü kutlu olsun bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız inşallah :))

Bebeği olan olmayan herkesin kutlu olsun arkadaşlar :))

Kızlaaar merhaba=)) ne muhabbetler dönmüş böyle gene aramıza bir sürü güzel anneler katılmışlar hoşgelmişleer=)

Bugün dr'a gittik 1 haftada 2 kattan fazla büyümüş bizimki=)2,5cm olmuş sıpaaa. şükürler olsun her şey yolunda. Ben şuan 9. hafta içindeyim ama ultrasona göre bazı arkadaşlarda olduğu gibi bende de önden gidiyor.5 gün kadar. sorun yok olabiliyormuş.

28.Mayısa gün verdi 2li test için onu yaptıracağım.İllaki bir şey uygulanmıyor ama aklımda kalmasını istemiyorum şahsen.Bu bir tercih=) tartışma konusu değil.içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın kimsenin baskısında kalmayın deriimmm=)

Bende zayıf olmama rağmen az da olsa varis var bacakarımda.kesinlikle varis çorabı giyeceksin dedi.Eğer benle aynı sıkıntıları olan varsa bilgilerine=))

2li testte cinsiyet belli oluyormuş %90. ama benim dr söylemem çünkü net değil dedi=)

Ayrıca dediğim gibi benim bulantılarımda çok şiddetliydi hatırlarsanız serumlar bileklikler havada uçuyordu=)ama artık iyiyim. Kokuya hassaslık had safhada, yemek hapur hupur yiyemesem de bulantım olmuo eskisi gibi.

Ayyy ne çok konuştum özlemişim sizi=) sustummm=)

aynen öyle canım, bence hamilelikte gereksiz bir stres bu. Dua edip Rabbimden hayırlısını isteyeceğiz ve sabredeceğiz, böyle bir imtihanla da karşılaşmayız inşallah.

Selam tatlım bende kullanıyorum canım folbiol kullanıyorum 5 mg lık :)

asyamca bende folbiol kullanıyorum ama doktor çeyrek iç dedi günde 1 tane, az geldi bana ama ?? ne dersin ?

asyamca bende folbiol kullanıyorum ama doktor çeyrek iç dedi günde 1 tane, az geldi bana ama ?? ne dersin ?

Ben bir tane içiyorum canım doktorum bir tane içmen kafi dedi zaten yediklerinin içerisindede alacaksın bunları dedi canım bence 1 tane içmen yeterli olur diye düşünüyorum zaten ilaç biras ağır geldi bana aç karnına içemiyorum midemi alt üst ediyor yemek arasında içiyorum anca iyi oluyor

folbiol gebeler için olmayan bi folik asitmiş, diğeri bende daha çok mide bulantısı yaptığı için bunu verdi.
dozu yüksek dedi ve çeyrek içiyorum ama sana da doktorun 1 dediyse pazartesi tekrar sorayım ben bunu doktora.

Bencede bir sor doktora bende ay sonunda gidecem doktora o zaman tekrardan sorarım bana doktor günde bir tane sabah akşam aç tok karın farketmez aksatmadan mutlaka iç dedi

Bizim ilacımız kime göreymiş tatlım peki gebe olanlar için uygun değilse doktorlar niye verdi bize bu ilacı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…