Günaydın kızlar
Benim alerjik nezlem var.Hapşırmaktan mahvoluyorum.Doktor bir zararı olmaz dedi ama yine de tedirgin oluyorum bazen.benim gibi olan varmı aranızda
kızlar gülelim bıraz bakın size ne göstercem
Eki Görüntüle 710119 cok güzel ya herşey bu kadar hızlı olsaydı bebişler kucağımızda olurdu
canım allah kavuştursun havalar güzel oğluşunla gezın belkı temız hava ıyı gelir sana
maşallah yesinler kalp atışını tugbacım korkma canım ağrılar cok normal dahada olacak benım hala geceleri ağrıyor endişe etme hapşırdığın zamanda ağrı gırer ılk zamanlar endişe etme allahın izniyle hiç birsey olmaz rabbım onları korur
evet canım ben varım.o kadar cok hapşuruyorum ki bazen nefessiz kalıyorum.ben doktora ilaç kullanabilir miyim dedim alerji için ilk 3 ay dur da sonra bakarız dedi.ben sezeryan düşünüyorum doğumdan sonra hapşurunca dikiş yerlerim açılır mı diye düşünüyorum o derece şiddetli hapşuruyorum
sagolun kızlar.. Allah kavuşmasız ayrılık vermesin.
kızlar yaaa biz tatile gidicektik ya aquaparklı istiyoruz oğlumuz da eğlensin diye ama ben kayamazmışımmmm
kesınlıkle tehlıkesı buyukmuş... eşimde ztn kayarsan cok kötü kavga ederiz dedi..
bu arada dun bursadaki aquapark a iki tane bilet kazandık :)) normalde giriş 40 tl ama biz ücretsiz giricez.
normalde haziranın ilk haftası zıplardım ama kayamayacağımı ogrenınce hiç hevesim kalmadı sadece oğlumu goturucem
birde bi sorum olucak bizim için havuz zararlımı. bizimde havuzumuz var gecen sene sıteden arkadaşım bol bol yuzmuştu bişeycikte olmadı
ama havuz olayı genelde dr lar tarafından pek onerılmıyormuşş
napcamben yaaaa
bu arada hala kasıkları ağrıyanlar yalnız degılsınız.. bnmde bıraz yürüsem hemen agrıyor
selam canım , anladıgım kadarıyla bursadasın. ben sımdılık yurtdısındayım ama 6. aydan sonra bursada olucaz ıns. hastane ve doktor bakıyorum ama kafam cok karıstı.
jımer cok baskın cenk bey. yada medıcallpark. acıbadem sanırım bıraz daha ucuk fıyatlı ama . doruk, jımer, acıbadem ve medıcalpark dusunduklerım. sen nereye gıdıyosun? ve nerede devam edıceksın?
merhaba bende bursadayım ben şimdilik jimere gidiyorum hastaneden cok memnunum ama devam edip etmemek konusunda kararsızım..doruk a da gitmiştim cok fazla kalabalık oluyor randevuya 1 saat bekleyıp girmiştim..medicalpark hastanesıde ıyıdır oraya başka rahatsızlıklarım ıcın gıtmıstım ama kadın dogum alanın da nasıl bılmıyorum..acıbadem hakkında hiç bir fikrim yokk..birde bahar hastanesi var orasıda ıyı ,orasıda biraz kalabalık oluyor ama genede bu konuda iyi diye biliyorum
kızlar yaaa biz tatile gidicektik ya aquaparklı istiyoruz oğlumuz da eğlensin diye ama ben kayamazmışımmmm
kesınlıkle tehlıkesı buyukmuş... eşimde ztn kayarsan cok kötü kavga ederiz dedi..
bu arada dun bursadaki aquapark a iki tane bilet kazandık :)) normalde giriş 40 tl ama biz ücretsiz giricez.
normalde haziranın ilk haftası zıplardım ama kayamayacağımı ogrenınce hiç hevesim kalmadı sadece oğlumu goturucem
birde bi sorum olucak bizim için havuz zararlımı. bizimde havuzumuz var gecen sene sıteden arkadaşım bol bol yuzmuştu bişeycikte olmadı
napcamben yaaaa
bu arada hala kasıkları ağrıyanlar yalnız degılsınız.. bnmde bıraz yürüsem hemen agrıyor
amin canım Rabbim hepimizinkini korusun içim rahatladı şimdi valla hapşırmaktan öksürmekten çok korkuyorum zaten sanki hemen bişey olcak gibi geliyo Allaha emanet herşeyden öncede işte stres oluyo insan ister istemez senin şimdi ne kadarlık oldu ben 7, haftadayım heralde doktor tam şu kadarlık demedide int hesaplamıştım
günaydınnnnnn :)
o kadar bulantının üstüne bide ayak parmağım çatladı hiçbişey yapılamadı ilaç alamıyorum ve kıvranıyorum sadece sargılı bi bu eksiktii
slm. tesekkur edrımm yorumun icin. dedıgım gıbı jımer fazla puan alanlar arasında. dogum 5000 tlmıs galıba. paket halınde,resım,kuafor hepsi dahıl. muaynede 100 tl dıe duydum ama
kan yada ıdrar tahlllerıne ayrı para verıomusun? benımde jımer ıcıme sındı gıbı ama.bılemedım. medıcalparkat olabılır.
bahar ve doruk hastanesının cok kalabalık oldugunu bundan 4/5 oncesı o hastanelerın iyi oldugunu soledıler. bakalım artık. eleye eleye gıdıcez bir yerlere ama yenıdogan bakım cok onemlı benım icin. 7 ay once uuzucu bır tecrubemız varda. hayırlısı artık. once o gunlere erısmek lazımm ıns
cok gecmıs olsun canım allah kolaylık versın
kızlar bugun doktora gıttık gormenız lazımdı cok komıktı kıpır kıpır yerınde durmuyo hıperaktıf mı olucak ne allaha sukur hersey yolunda bı aksılık yok haftaya carsamba kontrole gıdııcem ınsallah o zaman cınsıyetını soyler =)
ay ii bari kuzum rabbm kucanda gösterdi bebeni..darısı yeni bebene ve bizlere kuzum ..benm annem vuruyor..yarında annem gelcek..sonra sağlık ocanda vurdurcm cnmmcnm gözünaydın.proluton depotu çoook iyi bilirim.kızımda son 3 ay herhafta vuruldu bana.rahimde açılma oldu.doğum başlamasın engellesin diye.1 hafta 1 popoya sonraki hafta diğer ppopoya.valla daha yeri iyileşmeden öbürü vuruluyodu acayip can yakan bi iğne.ama bi okadar da etkili ki.erken başlayan açılmam öyle bir durdu ki.günü dolmasına rağmen doğum başlamadı hooop sezeryan oldum
hoş geldin cnm 1 ocak olurmu bilmm ama dha erkn olma ihtimelide yüksek kuzummmerhaba arkadaşlar bende aralık annesi olacam galiba ama ocak ayına da sarkabilir muhtemel tarih 31 aralık yılın son günü
ben kusmuyorum cnm sadece en fazla öhürtü vr onn haricinde hep bulıyoır..bebmin ebnle oldunu düşünyorum o oluncaaavalla ben kusarken hıcde gulmuyıorum ağlıyorum....
herzaman birlikteyizzz burda canım...
tatlım bnmde 7. haftaya girmm le başldı..miğden bulnmıyorsa boşver iidr kuzummmkızlar beni de eklermisiniz listeye benim ilk gebeliğim ve çok kıymetli biliyorum herkesin öyle ama ben 4 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek denemesinden sonra ikinci denemeye hazırlanırken meleğimden haberdar oldum 2009 yılından beri tedavi görüyorum ve altı yıldır bekliyordum şükürler olsun sonunda kavuştum henüz kalp atışlarını duymadık çok heyacanlıyım ve korkuyorum da son adet tarihim 26 mart bdt 31 aralık
birde bende henüz bulantı yok sizin kaçıncı haftada başladı sadece sık sık midem kazınıyor gibi oluyor
aman dünsüz kuzum benmki şeff bu aralar ama arda haff kahve gelo..slm çako bana drda bana dedi kalp atışını duydukta sonra her şeye stres yapma dedi..bende pko vr..3 ay böle olbirmşim adet döngmde gelmneis normlmş..ama iğneyide verdi valalçok sevindim canım senin adına :)))
Benimde kanamam kesildi şükür dün kahveye döndü bugünse temiz beyaza döndü öyle rahatladım ki Rabbime şükürler olsun. cumartesi kontrolüm var ilaçlarımı(progestan) kullanıyorum.
o iğne berbat birşey bana 1 tane vermesine rağmen ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum o tarafıma felaket yakıyor ama olsun meleğim için herşeye değer o iyi olsun, sağlıklı olsun yeterki herşeye değer.
bulantılarım benim oldukça hafifledi darısı sizlerin başına inşallah. Artık yemek yiyebiliyorum acıkmamaya çalışıyorum yoksa bulantılarım berbat oluyor. Kokuya hassasiyetim hala devam ediyor. Kasık ağrılarımda ani kalkışlarda falan oluyor
hepimiz hayırlısı ile şu sıkıntılı 3 ayı bir atlatsaydık Allahın izniyle
napcamben yaaaa
günaydınnnnnn :)
o kadar bulantının üstüne bide ayak parmağım çatladı hiçbişey yapılamadı ilaç alamıyorum ve kıvranıyorum sadece sargılı bi bu eksiktii
Kızlarr günaydın. İST da korkunç basık bi hava var=) ama bizim havamız aydınlık olsun.
Aynı NEZLE sıkıntısı bendede var. sabah gözümü açar açmaz hapşuruk nöbeti başlıyor. Karnım ağrıyor. Gözler kıpkırmızı devamlı mendil mendil=))Dr size ilaç önerdi mi?Ben henüz sormadım.
BURSA'daki arkadaşlar. Bayılırım oraya. Nereindensiniz bilmiyorum ama6 sene oradaydım. Orada kalmak çok isteğim olmadı kısmet. Hala hayalim bursaya dönmek. Benim gözümde çok şanslı insanlarsınız.
kızlar bugun doktora gıttık gormenız lazımdı cok komıktı kıpır kıpır yerınde durmuyo hıperaktıf mı olucak ne allaha sukur hersey yolunda bı aksılık yok haftaya carsamba kontrole gıdııcem ınsallah o zaman cınsıyetını soyler =)