Bencede bir sor doktora bende ay sonunda gidecem doktora o zaman tekrardan sorarım bana doktor günde bir tane sabah akşam aç tok karın farketmez aksatmadan mutlaka iç dedi
Bizim ilacımız kime göreymiş tatlım peki gebe olanlar için uygun değilse doktorlar niye verdi bize bu ilacı ??
normal folik asit eksikliğinde falan, gebeler için olanlarda ayrıyeten D vitamini ve benzeri takviyeler var.
folidoce 400 mcg folik asit içeriyor, günde 3 tane alsan 3x400=1200mcg oda 1.2mg folik asit yapar
folbiol 5mg yani 5000mcg. günde çeyrek alınca 5000/4=1250 mcg oda 1.25mg folik asit yapar.
aynı hesaba çıkıyor, ama folbiol bende mide bulantısını hafifletti, folidoce daha çok yapıyordu, ya da psikolojik bilmiyorum.
Günaydın. Tum annelerin anneler günü kutlu olsun
slm kızlar bende 8. haftama girdim bu gün benim bi kaç gündür kasıklarımda batma var ve sarımsı bide akıntı var korkutuyo beni normalmi sizce ?
hoşgeldın hayırlı olsun listeye bakıp bılgılerını eksıksız verırsen listeye eklicem beklıyorum...benım mide bulantılarım 6 bucuk haftalıkken basladıı ve hala devam edıyoo ileri derecede cok kusuyorum işallah sen kusmassın
Hosgeldin aramizaaa
Paylastigin yontemler icin tesekkur ederim ben galetayi yiyemiyorum ilk zmnlar bi iki tane yemistim sadece
Allah saglikla bebegine kavustursun
Bu arada belkide ilk sen ogreneceksin cinsiyetini
Canim o sorun bende de var progestan ve pruluton igne kullaniyorum ama bu sari akintidan kurtulamadim yarin kontrolum var bakalim bu sefer ne diyecek
Kızlar göğüs ağrısı devam eden var mı 8. haftaya girdim ve benim göğsüm hala ağrıyor nezamana gececek bu ağrı ya
kızlar beni de ekleyin son bilet aralık annesiyim :)) 2013ün son bebeği mi 2014ün ilk bebeği mi nolcaz bakalım :)) size göre bayağı gerideyim 2014 ocak annelerine göre hızlıyım arada kaldım :))
ben varım canım.hala ağrıyor sonlara doğru daha da ağrıycakmışslm kızlar bende 8. haftama girdim bu gün benim bi kaç gündür kasıklarımda batma var ve sarımsı bide akıntı var korkutuyo beni normalmi sizce ?
Ben bir tane içiyorum canım doktorum bir tane içmen kafi dedi zaten yediklerinin içerisindede alacaksın bunları dedi canım bence 1 tane içmen yeterli olur diye düşünüyorum zaten ilaç biras ağır geldi bana aç karnına içemiyorum midemi alt üst ediyor yemek arasında içiyorum anca iyi oluyor
bende progesteran kullanıyorum bzimde yarın randevumuz var doktora sorcam ben eylülde düşük yaptım o yüzden herşey çok korkutuyor kasık ağrıları falan ürpertiyo insanı Rabbim inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder yavrularımızıı hepimizin anneler günü kutlu olsun kızlaaar :)