2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bende yaptırıcam tüm testlerimi..

ya kızlar bu arada bnım boğazımda sankı yutamadığım bısey varmış gıbı haftarlardır ınmıyor aşağıya
ya nedır bu allah askına yutkunuyorum yutkunuyorum gitmiyor inmiyor aşağıya
benı sureklı ogurtuyor

Pazartesi tekrar gideyim bakalim olmadi bir de baran beyi denerim canim benden tahlil falan istemedi hicbir sey istemedi kafam karisiyor o yuzden ismim gozde canim facede aralik annrnden bulabilirsin senin ismin olmadi faceden ekleyelim konusuruz

Pazartesi tekrar gideyim bakalim olmadi bir de baran beyi denerim canim benden tahlil falan istemedi hicbir sey istemedi kafam karisiyor o yuzden ismim gozde canim facede aralik annrnden bulabilirsin senin ismin olmadi faceden ekleyelim konusuruz

Ekledim canim daha rahat konusuruz. Benden de gecen hafta istedi . Vitamib fln kullaniyormusun ben sadece folic asit aliyorum

aynen benımde oyle valla sankıı tıka basa doluymusum gıbı gelıyo bıde hıc bısey yıyemıyorum...

kızlar beni de eklermisiniz listeye benim ilk gebeliğim ve çok kıymetli biliyorum herkesin öyle ama ben 4 negatif aşılama 1 negatif tüp bebek denemesinden sonra ikinci denemeye hazırlanırken meleğimden haberdar oldum 2009 yılından beri tedavi görüyorum ve altı yıldır bekliyordum şükürler olsun sonunda kavuştum henüz kalp atışlarını duymadık çok heyacanlıyım ve korkuyorum da son adet tarihim 26 mart bdt 31 aralık
birde bende henüz bulantı yok sizin kaçıncı haftada başladı sadece sık sık midem kazınıyor gibi oluyor

öncelikle hepimizin bebişleri hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim beklenen doğum tarihim 1 Aralık gözüküyor, gerçi Kasım sonu da olabilir muhtemelen ama kendimi buraya daha yakın hissettim, uzun zamandır takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş :) Haftaya pazar 12.haftamı doldurcam inşallah ve pazartesi ikili testim var, çok heyecanlıyım. İkinci trimestırın daha rahat geçeceğini söylüyorlar bakalım görcez :)
Çoğunuzda olduğu gibi mide bulantıları bende de vardı özellikle 8. ve 9. haftalarda sabahları yataktan kalkıp işe gitmek için baya zorlandım ama zamanla azaldı şimdi çok ara ara oluyor. O zamanlar uyguladığım bi metodu sizlerle de paylaşmak isterim belki işinize yarar. Normalde sabahları 7 de kalkıyorum ama saati 6 ya kurup yarım galeta yiyip ve az su içip yastığımın üzerine bir yastık daha ekleyip(çok aniden doğrulmamak için aşama aşama kalkıyordum) bi yarım saat daha uyuyodum sonra 6:30 da bidaha uyanıp tekrar yarım galeta yiyip bu sefer de daha fazla doğrulmuş şekilde(neredeyse oturarak) bu şekilde bi yarım saat daha uyuyodum. Böylece midemi alıştırmış oluyodum kalkmaya. Ve bu yöntemi uyguladığıma gerçekten çok faydasını gördüm kızlar. Sizler de bir deneyin derim.

Bu arada beni de listeye ekler misiniz. Sat: 24 şubat Yaş:28 İstanbul

hoşgeldın hayırlı olsun listeye bakıp bılgılerını eksıksız verırsen listeye eklicem beklıyorum...benım mide bulantılarım 6 bucuk haftalıkken basladıı ve hala devam edıyoo ileri derecede cok kusuyorum işallah sen kusmassın

kuşuum hiçbişey yiyemiyoruz ya ben sapsarı acı su çıkarıyorum sendede öylemi yaa bişey yiyemediğim için böyle heraldee

hilbar'cığım ikizmiş bebişler cok sevindim inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur:) beni de listeye ekler misin ilk cocuk yas 27 istanbul sat 28 subat

Son düzenleme:

İlk bebeğim olacak inşallah onu yazmayı unutmuşum :)

zynbche 23yaş. ilk bebek. istanbul. sat9mart tdb 15.12.2013

beni de listeye eklerseniz çok mutlu olurum.

çok sevindim canım senin adına :)))

Benimde kanamam kesildi şükür dün kahveye döndü bugünse temiz beyaza döndü öyle rahatladım ki Rabbime şükürler olsun. cumartesi kontrolüm var ilaçlarımı(progestan) kullanıyorum.

o iğne berbat birşey bana 1 tane vermesine rağmen ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum o tarafıma felaket yakıyor ama olsun meleğim için herşeye değer o iyi olsun, sağlıklı olsun yeterki herşeye değer.

bulantılarım benim oldukça hafifledi darısı sizlerin başına inşallah. Artık yemek yiyebiliyorum acıkmamaya çalışıyorum yoksa bulantılarım berbat oluyor. Kokuya hassasiyetim hala devam ediyor. Kasık ağrılarımda ani kalkışlarda falan oluyor

hepimiz hayırlısı ile şu sıkıntılı 3 ayı bir atlatsaydık Allahın izniyle

Kizlar iyi hafta sonlari diliyorum herkese :)
Dun gittik bebegmz 22 mm olmus el sallaiyodu oyle guzel bi duyguki onu oyle gormek :) rahim agzina yakin 7mm kanamam varmis progestan diye bi ilac verdi doktorm normalde hapmis ama fitil olarak kullancakmisim sizlerdende bu sekilde kullanan varmi bu hapi. :S

kuşuum hiçbişey yiyemiyoruz ya ben sapsarı acı su çıkarıyorum sendede öylemi yaa bişey yiyemediğim için böyle heraldee
aynen benımde oyle caım ya bugun nektarı yedım yedıgıme pişman oldum okadar kotu kustumkı onlarıı bogazımdan kan geldı resmen zorlamakdan
hilbar'cığım ikizmiş bebişler cok sevindim inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur:) beni de listeye ekler misin ilk cocuk yas 27 istanbul sat 28 subat
hosgeldın hemen eklıyorum
zynbche 23yaş. ilk bebek. istanbul. sat9mart tdb 15.12.2013

beni de listeye eklerseniz çok mutlu olurum.
hosgeldın ekliyorum

İlk bebeğim olacak inşallah onu yazmayı unutmuşum :)

okeyy tamamdır

Merhaba Aralık ayı anneleri;

9 Haftanın içindeyim bende. Uzun zamandır konuyu takip ediyorum ama inanın konuya cevap yazıcak dermanım yoktu. Bulantı kusma derken her seferinde ağlayarak lavaboda buluyorum kendimi. Sabahı akşamı yok her an her saniye ne yersem yiyim kar etmiyor. 3 ay bitince geçer umuduyla sabır diliyorum Rabbimden. Allah hepimize kolaylıklar versin. daha bu sabah artık safrayla beraber kanda geldi. İnsan korkuyor ister istemez. Yemek yemeyi geçtim canımın çektiği şeyi bile yiyemez oldum artık. Hele annemden eve girdiğim anda kendimi lavaboya atıyorum heryer kokuyor sanki. Buzdolabının kapağını açamıyorum. Annem, ananem bile bazen bu kadar çok kusmak mı olurmuş Biz hem kusardık hem yemeğimizi yapardık diyolar. O zaman sorun bende mi acaba diyorum canım mı çok tatlı diyorum ama öyle de olmadığını biliyorum . İnsan kendi biliyor bi ne çektiğini. Bazen annelerimiz bile anlayamıyo galiba. :// Bulantı ve kusmalarımın geçiceği günü halatlarla çekiyorum :) Tüm hamişlere sağlıklı gebelikler inş. :)

Hilbar'cım müsait olunca beni de listeye eklersen sevinirim. Yaş 25 sat: 07/03/2013 Bdt: 16/12/2013 Bir kızım var bu ikinci olucak Allah nasip kısmet ederse :) İstanbuldayım.

mide öz suyuymuş çıkardığımızz ben sabahtan beri 1 paket çubuk kraker yedim yarım kutu ayran içtim o da çıktı gerçi..açlıktan karnım gurulduyo ama yiyemiyorum çok kötü çokkkkkkk

gerçekten de çok kıymetliymiş annesi.. Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı da nasip etsin. hoşgeldin..

ben öyle kullanıldığını duydum ama geri çok akıntı geliyormuş. bi de yarım saat yatman gerekiyomuş. ben ağızdan alıyorum ama hep alttan mı atsam diyorum. çünkü çok midem bulanıyo. bir kere de içtikten bi süre sonra kustum amaniiin. ilaç kusmak da süper oluyomuş. sabaha kadar acısı gitmedi valla
bi de sen izmirdesin di mi? nereye gidiyosunkontrole falan?

canım sen de hoşgeldin ve geçmiş olsun. valla büyükler unutuyolar galiba ne çektiklerini sen boşver herkesin farklı oluyo ayrıca.. çeken bilir anca...

Teşekkkür ederim arkadaşım. Valla bazen onlar beni anlamazsa kim anlıcak diye düşünüp gözlerim doluyo. Dediğin gibi unutuluyor zaman geçtikçe galiba çekilenler. Şimdi düşününce bende ilk hamileliğimde ki bulantılarım uzak geliyo bana kusmam bir iki kere olmuştu ama bulantılarım hep olurdu unutmuyorum. Ama çubuk kraker yiyincede hemencecik bulantımda geçiverirdi. Bu sefer öyle değil işte. ne varsa denedim. kraker, galeta, kızarmış ekmek portakal erik,yoğurt ayran... Bulantı bilekliklerinden bile taktım ilk gün çok iyi geldi aaa işe yarıyomuş derken daha da arttı herşey. Tek ama tek ümidim 3 ayın sonunda kesilmesi. Hani bazı arkadaşlar diyor ya 12. haftadan sonra bıçak gibi kesildi. Ay nasıl hoşuma gidiyo özeniyorum inş benim ki de öyle olur diyorum. umut fakirin ekmeği iştee

senin adına çok sevindim canım, benim randevum da 29 mayısta ve ne test varsa hepsini mutlaka yaptıracağım, sana da yapmanı öneririm ama sen bilirsin tabi

maşallah ne mutlu sana canım darısı bize inşallah...
2li test konusunda yaptırmak içinin rahat olması için önemli bende yaptırmayı düşünüyorum

Kızlar ben galiba 2li test yaptırmaycagım çünkü bu test bize herhangi birşey saglamıyor sonucuda iyi yada kötü herhangi bir uygulama yapılmıyor ..olabilirmi olmayabilirmi sadece bir olasılıka bakılıyor bu yuzden gerekli olmaycagına karar verdim ben inşallh hayırlısı böyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…