- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
öncelikle hepimizin bebişleri hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim beklenen doğum tarihim 1 Aralık gözüküyor, gerçi Kasım sonu da olabilir muhtemelen ama kendimi buraya daha yakın hissettim, uzun zamandır takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş :) Haftaya pazar 12.haftamı doldurcam inşallah ve pazartesi ikili testim var, çok heyecanlıyım. İkinci trimestırın daha rahat geçeceğini söylüyorlar bakalım görcez :)
Çoğunuzda olduğu gibi mide bulantıları bende de vardı özellikle 8. ve 9. haftalarda sabahları yataktan kalkıp işe gitmek için baya zorlandım ama zamanla azaldı şimdi çok ara ara oluyor. O zamanlar uyguladığım bi metodu sizlerle de paylaşmak isterim belki işinize yarar. Normalde sabahları 7 de kalkıyorum ama saati 6 ya kurup yarım galeta yiyip ve az su içip yastığımın üzerine bir yastık daha ekleyip(çok aniden doğrulmamak için aşama aşama kalkıyordum) bi yarım saat daha uyuyodum sonra 6:30 da bidaha uyanıp tekrar yarım galeta yiyip bu sefer de daha fazla doğrulmuş şekilde(neredeyse oturarak) bu şekilde bi yarım saat daha uyuyodum. Böylece midemi alıştırmış oluyodum kalkmaya. Ve bu yöntemi uyguladığıma gerçekten çok faydasını gördüm kızlar. Sizler de bir deneyin derim.
Bu arada beni de listeye ekler misiniz. Sat: 24 şubat Yaş:28 İstanbul
Hosgeldin aramizaaa
Paylastigin yontemler icin tesekkur ederim ben galetayi yiyemiyorum ilk zmnlar bi iki tane yemistim sadece
Allah saglikla bebegine kavustursun
Bu arada belkide ilk sen ogreneceksin cinsiyetini