Gunaydın
Bir şey sormak istiyorum. Karnımın altı yani tam gobek altı olan yer hareket ettiğim zaman agrıyor kalkarken uzanacagım zaman yatarken...sanki mekik cekmişim gibi kas agrısı
Bu arada midem bulanmıyo yani öğürme falan olsa ondan agrıdı diicem
Sizde de oluyor mu boyle bisey ?
1 haftadır devam ediyo amansız bı agrı yok ama yine de kafama takılıo tehlikeli bisi mi var acaba diye
Sizce doktorumu arayıp sorayım mı
kızlar şuan tam kan tam idrar tahlil sonuçlarıma baktım internetten çıkmış mı diye. çıkmış.
Anti Rubella IgG (Kem.veyaBnz) [H] 88,40 (Reactive) IU/mL 5 - 10 Nonreactive < 5Reactive >10Grayzone 5 -10
Anti Toxoplazma IgM (Kemveya Bnz)[L] 0,08 (Nonreactive) Index 0,50 - 0,60 Nonreactive <0,50Reactive >0,60Grayzone 0,05
bu ikisi kalın yazılmıştı, Anti Rubella reaktif, Anti taxoplazma nanreaktif çıkmış. ne demek bu ? çok korktum
Selam canim ben de batmanda yasiyorum görünce yazmak istedim. Tanisalim istersen desyek oluruz bekli birbirimize. Ogretmenlik yapiyorum ben sen ne iş yapıyorsun
Hahama gizem ne güldürdün beni ya)inşallah daha sonra rahatça yeriz yaa ).
Canim merhaba ben de ogretmenimevet iyi olur destek oluruz birbirmize hangi okuldasin sen ben petrol ortaokulundayim hangi doktora gidiyorsun ben 15 gundur rraporluyum lekelenmem var yatacaksin dedi doktorum kemal beye gidiyorum medikale pazartesi randevum var bakalim ne dyck
merhaba kızlar..bugun doktora gıttım bebeğim büyümüş maşaallahhareketlerini izledim elini kollarını bacaklarını oynatıyor miniğimm cok güzel bi duyguydu önce hareketsizdi uyuyor dedi doktor sonra aniden bi hareketlendi kıpır kıpır Allahım nasıl bi duygudurr Rabbime binlerce şükürler olsunn
kızlar doktor 2 li testen bahsetti bu haftalarda yapılıyormus düşünürmüsünüz dedi..yani yaptırıp yaptırmamak bize kalmış birşey sizce gerek varmı ne diyosunuzz:44::44::44::44:
valla ben kusarken hıcde gulmuyıorum ağlıyorum....ayy hiç şikayetim yok valla..miğdem bulnırken bile gülümsüyorum..ben burdyım dediği için ..
Teşekkürler hilbar bu forumda herkes ilgili. Kimse kendini yalniz hissetmesin.
ölüyorum mide bulantısından ben 9 haftalık hamileyim.
Hilbarcim beni de eklermisin iste bilgilerim: 24 yasindayim ilk bebegim batmanda yasiyorum sat 5 mart bdt 18 aralik
İmkb ilkolundayim bende. Cok sevindim burada batmanli biri bulduguma. Nerelisin. Bende medikale baran beye gidiyorum. Yatacaksin dediyse sakin ihmal etme. Yat bol bol. Umarim hic bir sıkıntı yoktur olmazda. Su an bende bulantidan baska bi dert yok. 2 jafta sonra ikili test icin gidicem inşallah. Facebook'ta aralik annelerini ekledin mi
cogumuz oyleyiz canım beklicezz sabredicez... yapacak bişey yok.. ben bı kac ılac aldım ama daha beter oldum. ztn mıde kabul etmıyordu
saldım artık cayıra...
ben 6. haftadan beri çekiyorum az kaldı sabredicez... kasım annesi arkadaşımın geçmeye başlamış bile..
dun gece 22,00 gibi yanı gece dediğimde :)) tam yatağıma gıttım yorganı üzerime çekerken birden bir öğürtü.. aman allahım yaa
hemen eşim ve oğlum koştular.. gözleri onunde kustum eşim oğlumu çıkarmaya çalıştıkça çıkmadı odadan. yavrum sonra geldı sarıldı
annecim sen kusunca ben cok uzuluyorum dedi.. meğer o bnm taklıdımı yapmasının altında bana karşı guclu gözükme çabası yatıyormuş.. sonra sarılıp bnm yatağımda uyuduk babası alıp odasına götürmüş..
uzun uzun konuştm onunla ben ıyıyım ıyı olucam sen uzulme bunlar cok normal dedım..
kızlar benım hareketlerımde cok agır.. yanı korkumdan otururken kalkarken kı cokkk nadır kalkıyorum yerimden
cok yavaş hareket edıyrum.. cok kalkıo mıdem cunku.. sağdan sola dönerken bıle öğürüyorum
doktorum 12. haftaya kadar artıcak sonra gecıcek mrk etme demişti..
kaldı 2 hafta ya sabır....
merhaba kızlar..bugun doktora gıttım bebeğim büyümüş maşaallahhareketlerini izledim elini kollarını bacaklarını oynatıyor miniğimm cok güzel bi duyguydu önce hareketsizdi uyuyor dedi doktor sonra aniden bi hareketlendi kıpır kıpır Allahım nasıl bi duygudurr Rabbime binlerce şükürler olsunn
kızlar doktor 2 li testen bahsetti bu haftalarda yapılıyormus düşünürmüsünüz dedi..yani yaptırıp yaptırmamak bize kalmış birşey sizce gerek varmı ne diyosunuzz:44::44::44::44:
valla ben kusarken hıcde gulmuyıorum ağlıyorum....
herzaman birlikteyizzz burda canım...
çok sağolasın canım ya, kuzenim ebe oda aynısını söyledi baya içim rahatladı.korkma canım. yanlış bilgi vermek istemem ama bildiğim kadarıyla igg eskiden geçirdiğin, igm şimdikini gösteriyor. yani sanırım daha önce geçirmişsin ve vücut bağışıklık kazanmış.. artık hiiiiç korkmana gerek yok. yine de bi ara tabi dr u
Nigdeliyim canim insallah sorun olmaz cok tedirginim nasil doktorundan memnun musun neler istedi senden tahlil falan verdin mi benden bir sey istemedi doktorum baran bey daha mi iyidir acaba evet ekledim canim facede