2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gunaydın

Bir şey sormak istiyorum. Karnımın altı yani tam gobek altı olan yer hareket ettiğim zaman agrıyor kalkarken uzanacagım zaman yatarken...sanki mekik cekmişim gibi kas agrısı
Bu arada midem bulanmıyo yani öğürme falan olsa ondan agrıdı diicem
Sizde de oluyor mu boyle bisey ?
1 haftadır devam ediyo amansız bı agrı yok ama yine de kafama takılıo tehlikeli bisi mi var acaba diye
Sizce doktorumu arayıp sorayım mı

Gunaydın

Bir şey sormak istiyorum. Karnımın altı yani tam gobek altı olan yer hareket ettiğim zaman agrıyor kalkarken uzanacagım zaman yatarken...sanki mekik cekmişim gibi kas agrısı
Bu arada midem bulanmıyo yani öğürme falan olsa ondan agrıdı diicem
Sizde de oluyor mu boyle bisey ?
1 haftadır devam ediyo amansız bı agrı yok ama yine de kafama takılıo tehlikeli bisi mi var acaba diye
Sizce doktorumu arayıp sorayım mı

korkulacak bısey yok canım herkese olur genelde daha yavas hareket etmeye calıs

Günaydın kızlar
Bende dun gece kusup öyle yattım.
Tüm gün savaştım kusmamak için ama hazin sondan kaçamadım.
Arkadaşım Kasım annesi olucak kızlar onla konuştum onunki geçiyormuş cok azalmış.
Darısı bizlerin başına. Az kaldı ha gayretttttt :13:

kızlar şuan tam kan tam idrar tahlil sonuçlarıma baktım internetten çıkmış mı diye. çıkmış.

Anti Rubella IgG (Kem.veyaBnz) [H] 88,40 (Reactive) IU/mL 5 - 10 Nonreactive < 5Reactive >10Grayzone 5 -10

Anti Toxoplazma IgM (Kemveya Bnz)[L] 0,08 (Nonreactive) Index 0,50 - 0,60 Nonreactive <0,50Reactive >0,60Grayzone 0,05

bu ikisi kalın yazılmıştı, Anti Rubella reaktif, Anti taxoplazma nanreaktif çıkmış. ne demek bu ? çok korktum :KK43:

korkma canım. yanlış bilgi vermek istemem ama bildiğim kadarıyla igg eskiden geçirdiğin, igm şimdikini gösteriyor. yani sanırım daha önce geçirmişsin ve vücut bağışıklık kazanmış.. artık hiiiiç korkmana gerek yok. yine de bi ara tabi dr u

Selam canim ben de batmanda yasiyorum görünce yazmak istedim. Tanisalim istersen desyek oluruz bekli birbirimize. Ogretmenlik yapiyorum ben sen ne iş yapıyorsun

Canim merhaba ben de ogretmenim :-)evet iyi olur destek oluruz birbirmize hangi okuldasin sen ben petrol ortaokulundayim hangi doktora gidiyorsun ben 15 gundur rraporluyum lekelenmem var yatacaksin dedi doktorum kemal beye gidiyorum medikale pazartesi randevum var bakalim ne dyck

merhaba kızlar..bugun doktora gıttım bebeğim büyümüş maşaallah:nazar: hareketlerini izledim elini kollarını bacaklarını oynatıyor miniğimm :nazar::nazar::nazar: cok güzel bi duyguydu önce hareketsizdi uyuyor dedi doktor sonra aniden bi hareketlendi kıpır kıpır Allahım nasıl bi duygudurr Rabbime binlerce şükürler olsunn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
kızlar doktor 2 li testen bahsetti bu haftalarda yapılıyormus düşünürmüsünüz dedi..yani yaptırıp yaptırmamak bize kalmış birşey sizce gerek varmı ne diyosunuzz:44::44::44::44:

Canim merhaba ben de ogretmenim :-)evet iyi olur destek oluruz birbirmize hangi okuldasin sen ben petrol ortaokulundayim hangi doktora gidiyorsun ben 15 gundur rraporluyum lekelenmem var yatacaksin dedi doktorum kemal beye gidiyorum medikale pazartesi randevum var bakalim ne dyck

İmkb ilkolundayim bende. Cok sevindim burada batmanli biri bulduguma. Nerelisin. Bende medikale baran beye gidiyorum. Yatacaksin dediyse sakin ihmal etme. Yat bol bol. Umarim hic bir sıkıntı yoktur olmazda. Su an bende bulantidan baska bi dert yok. 2 jafta sonra ikili test icin gidicem inşallah. Facebook'ta aralik annelerini ekledin mi

merhaba kızlar..bugun doktora gıttım bebeğim büyümüş maşaallah:nazar: hareketlerini izledim elini kollarını bacaklarını oynatıyor miniğimm :nazar::nazar::nazar: cok güzel bi duyguydu önce hareketsizdi uyuyor dedi doktor sonra aniden bi hareketlendi kıpır kıpır Allahım nasıl bi duygudurr Rabbime binlerce şükürler olsunn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
kızlar doktor 2 li testen bahsetti bu haftalarda yapılıyormus düşünürmüsünüz dedi..yani yaptırıp yaptırmamak bize kalmış birşey sizce gerek varmı ne diyosunuzz:44::44::44::44:

senin adına çok sevindim canım, benim randevum da 29 mayısta ve ne test varsa hepsini mutlaka yaptıracağım, sana da yapmanı öneririm ama sen bilirsin tabi

Hilbarcim beni de eklermisin iste bilgilerim: 24 yasindayim ilk bebegim batmanda yasiyorum sat 5 mart bdt 18 aralik

ölüyorum mide bulantısından ben 9 haftalık hamileyim.

cogumuz oyleyiz canım beklicezz sabredicez... yapacak bişey yok.. ben bı kac ılac aldım ama daha beter oldum. ztn mıde kabul etmıyordu
saldım artık cayıra...
ben 6. haftadan beri çekiyorum az kaldı sabredicez... kasım annesi arkadaşımın geçmeye başlamış bile..

dun gece 22,00 gibi yanı gece dediğimde :)) tam yatağıma gıttım yorganı üzerime çekerken birden bir öğürtü.. aman allahım yaa
hemen eşim ve oğlum koştular.. gözleri onunde kustum eşim oğlumu çıkarmaya çalıştıkça çıkmadı odadan. yavrum sonra geldı sarıldı
annecim sen kusunca ben cok uzuluyorum dedi.. meğer o bnm taklıdımı yapmasının altında bana karşı guclu gözükme çabası yatıyormuş.. sonra sarılıp bnm yatağımda uyuduk babası alıp odasına götürmüş..
uzun uzun konuştm onunla ben ıyıyım ıyı olucam sen uzulme bunlar cok normal dedım..

kızlar benım hareketlerımde cok agır.. yanı korkumdan otururken kalkarken kı cokkk nadır kalkıyorum yerimden
cok yavaş hareket edıyrum.. cok kalkıo mıdem cunku.. sağdan sola dönerken bıle öğürüyorum

doktorum 12. haftaya kadar artıcak sonra gecıcek mrk etme demişti..

kaldı 2 hafta ya sabır....

İmkb ilkolundayim bende. Cok sevindim burada batmanli biri bulduguma. Nerelisin. Bende medikale baran beye gidiyorum. Yatacaksin dediyse sakin ihmal etme. Yat bol bol. Umarim hic bir sıkıntı yoktur olmazda. Su an bende bulantidan baska bi dert yok. 2 jafta sonra ikili test icin gidicem inşallah. Facebook'ta aralik annelerini ekledin mi

Nigdeliyim canim insallah sorun olmaz cok tedirginim nasil doktorundan memnun musun neler istedi senden tahlil falan verdin mi benden bir sey istemedi doktorum baran bey daha mi iyidir acaba evet ekledim canim facede

cogumuz oyleyiz canım beklicezz sabredicez... yapacak bişey yok.. ben bı kac ılac aldım ama daha beter oldum. ztn mıde kabul etmıyordu
saldım artık cayıra...
ben 6. haftadan beri çekiyorum az kaldı sabredicez... kasım annesi arkadaşımın geçmeye başlamış bile..

dun gece 22,00 gibi yanı gece dediğimde :)) tam yatağıma gıttım yorganı üzerime çekerken birden bir öğürtü.. aman allahım yaa
hemen eşim ve oğlum koştular.. gözleri onunde kustum eşim oğlumu çıkarmaya çalıştıkça çıkmadı odadan. yavrum sonra geldı sarıldı
annecim sen kusunca ben cok uzuluyorum dedi.. meğer o bnm taklıdımı yapmasının altında bana karşı guclu gözükme çabası yatıyormuş.. sonra sarılıp bnm yatağımda uyuduk babası alıp odasına götürmüş..
uzun uzun konuştm onunla ben ıyıyım ıyı olucam sen uzulme bunlar cok normal dedım..

kızlar benım hareketlerımde cok agır.. yanı korkumdan otururken kalkarken kı cokkk nadır kalkıyorum yerimden
cok yavaş hareket edıyrum.. cok kalkıo mıdem cunku.. sağdan sola dönerken bıle öğürüyorum

doktorum 12. haftaya kadar artıcak sonra gecıcek mrk etme demişti..

kaldı 2 hafta ya sabır....

işallah gecer ben de 9 haftalıgım kalmıs 3 hafta hadi bakalım işallah gecsın yaaa ama benım doktorum bana 3 4 aylık olana kadar cekersın demısdı işallah dua ett dogurana kadar cekenler vr dedıı...

maşallah :nazar::nazar:ne mutlu sana canım darısı bize inşallah...
2li test konusunda yaptırmak içinin rahat olması için önemli bende yaptırmayı düşünüyorum:KK16:

korkma canım. yanlış bilgi vermek istemem ama bildiğim kadarıyla igg eskiden geçirdiğin, igm şimdikini gösteriyor. yani sanırım daha önce geçirmişsin ve vücut bağışıklık kazanmış.. artık hiiiiç korkmana gerek yok. yine de bi ara tabi dr u
çok sağolasın canım ya, kuzenim ebe oda aynısını söyledi baya içim rahatladı.

ben 2li test yaptırmayacağım, çünkü onun sonucuna göre bebeğe bi tedavi uygulanmıyor sadece size bir ihtimal çıkıyor. şuan bi ihtimal için düşünmeye üzülmeye hiç gerek yok bence.

Nigdeliyim canim insallah sorun olmaz cok tedirginim nasil doktorundan memnun musun neler istedi senden tahlil falan verdin mi benden bir sey istemedi doktorum baran bey daha mi iyidir acaba evet ekledim canim facede

Canim gecen shafta bende kan ve idrar tahlilleri istedi bi suru
Bi sorun cikmadi cok şükür. Kemal bey genelde cocklari olmayanlarla problemlerle daha cok ugrasiyormus sira yokmus rahat bulamiyormussun diye duymustum baran beyden cok memnunum cok ilgili kibar genc ve efendi. Hamile arkadaslarimda baran beye gidiyorlar. Su doktor iyi bu kötü diyemem tabi karar verecek deneyecek biziz. Bu arada ismini soylersen daha rahat iletisime geceriz gorusmek tanismak isterim.

X