2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

beb büyüyor cnm o yüzden zamnla düzeliyor hormnlar benm yeni başladı kokuya tepkilerim..allhtan öle kusmam yok öhürmm var oda çok komk oluyor..ama bebğimin benle oldunu hissyor mutlu oluyroum cnmm..
ii hberle geldim işte içim rahat bugn ii bi uyku çekerim kaç gündr uyuıyamaştım vaalla

Canim cok sevindim dikkat et kendine yat bol bol yarinda benim igne günüm vurdurunca rahatlycam pazartesi de randevum ben de cok stresliyim su lekelenmelrim bir bitse bakalim pazartesi beni neler bekliyor

Kıyamam ya canım benim.iyi dinlen bari.yorma bebeğini.ohşükürler olsuno adak olayını da hem hocaya hem Dr a sor büyük adak adamıssın canım sende ya

Cümleten Selamun Aleykum Arkadaşlar/Anne adayları

bende inşallah bi aralık annesi olma adayıyım. buradan bu süreçte birbirimize destek oluruz inşallah.
bu dönemde insan kendisini anlayacak kendisi gibi hisseden insanlara çok muhtaç doğrusu.

etten nefret ettik bikere bidaha çok zor bencee yememiz:/ markette kasap reyonundan geçerken gördüm çıkarcaktım nerdeyse oraya
mercimek yemeği baklagillerle idare etcez azda olsa yerini tutuyo sonuçta.
aynen maklagillere dayancaz ama onlarda gaz yapıyoo yaaa :26:
bende baslıcam içmeye ... ama kraker bana fayda etmıyoo
iyi akşamlar Benim goz cevrem ve anlımdan kırmızı nokta halinde lekeler cikti alerji midir anlayamadım Yarin doktorumu arayacağız bakalım normal mi bunlar
normal benım ellerımde kolumda cıkmısdı gecdıı ve cok kasınıyodu hatta kımısının yuzune vuruyomus kımının boynuna doktor cok cok aşırıı bi rahatsızlık duyarsan cildiyeye goster dedı...

canım gozun aydınnn duygu patlaması yasamıssın o ıgneden bende haftada bir 3 hafta vuruldum.. cok acıtıyo gercekdende

yeni gelen hamişler hoşgelmişlerrr

valla duyduğum bi hurafeye göre bebişin erken pıt pıt gibi atışları hissedilince erkek mişşş annem diyo hadi bakalım tutcak mı

canım yaa kıyamam hadi gözünaydın inşallah hep güzel haberler veririz miss uykular

Canim cok sevindim dikkat et kendine yat bol bol yarinda benim igne günüm vurdurunca rahatlycam pazartesi de randevum ben de cok stresliyim su lekelenmelrim bir bitse bakalim pazartesi beni neler bekliyor
benm hemen lekelnmmi kesti cnm..
ama hastanede beni görmen lazım valla..yüüzm kıpkırmızı oldu nefes alışım değişti bekledikçe..başım ağır geldi anltam yaaa...alıp başımı kenara koymak istyordum resmn..doktoru görnce bütn vucudum titredi..eşimi annemi unuttum..güya annemde bebği görüp ve duymak için geldiydi ama kısmet olmadı..iğnme çok yağlı annem şırıngaya çekene kdr baya uğrştı..annmin elii hafifftr ama yine de acıdı valla kız..ay pazartesiye az kaldı..sende ii heberlerle gel cnm..arkadşım 10 haftalık olmş..bebğine erkk olbilr bu demş belki sanda söler kız
Kıyamam ya canım benim.iyi dinlen bari.yorma bebeğini.ohşükürler olsuno adak olayını da hem hocaya hem Dr a sor büyük adak adamıssın canım sende ya

ii dinleniyom cnm valla ya..sürekli yt yat sırtım ağrıdı bura gelomda kendime gelom ay cnm 3 senelik evliyim..2 kere kimyasal yaşadım artık öle bi hale geldiki böle oldu..ztn bir evim bir bebğim doğunca da bütceme göre hayvan kescem..parasını bile hazırlıyorum innkii..2 hafta sonra dra sorim baride öle tutum orucumu..ztn bişe yiyemiyom tutusam daha ii olcaktı

aleyküm selam hoşgeldin canım hayırlı olsun
allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasibetsin

iyi akşamlar Benim goz cevrem ve anlımdan kırmızı nokta halinde lekeler cikti alerji midir anlayamadım Yarin doktorumu arayacağız bakalım normal mi bunlar
geçmiş olsun canım
benimde gözlerimin altı çöktü.arkadaşım sen şimdi böyle isen sona doğru nasıl olursun bilmem diyor
valla ben dana gibiyim ne bulantı ne bişey daş gibiyim daş :)
maşallah. de

aleykümselam canım.hoş geldin.
çok haklısın bir birine destek çok önemli helede ailenden uzaksan benim gibi buna daha çok ihtiyaç duyuyorsun

Son düzenleme:
hoşgeldin cnmm...hep güzel haberlerle sorunsuz hamillik geçirr ve sağlıkla bebğini kucan alırsınz inşllh cnmm
hemde ne duygu patlamsı cnm ses görüntü vr gerisi yok yani..kagıdı bile almmışım bebemn resmini :=))o iğne olana kdr inn 3 iğne olurum..iğneden korkkmam ama böle yağlı iğne görmedim he

hep bereber cnm hep bereber güzel heberler alırız inşlhh cnmm

Teşekkürler hilbar bu forumda herkes ilgili. Kimse kendini yalniz hissetmesin.

Sana da geçmiş olsun western herkeste belirti ve etkileri farklı herhalde

kızlar şuan tam kan tam idrar tahlil sonuçlarıma baktım internetten çıkmış mı diye. çıkmış.

Anti Rubella IgG (Kem.veyaBnz) [H] 88,40 (Reactive) IU/mL 5 - 10 Nonreactive < 5Reactive >10Grayzone 5 -10

Anti Toxoplazma IgM (Kemveya Bnz)[L] 0,08 (Nonreactive) Index 0,50 - 0,60 Nonreactive <0,50Reactive >0,60Grayzone 0,05

bu ikisi kalın yazılmıştı, Anti Rubella reaktif, Anti taxoplazma nanreaktif çıkmış. ne demek bu ? çok korktum

ay kız rahatlammı..inşallh sende rahtlcıaksın.. o yüzden hiç sters etme kuzum..valla kenbdini yemekle bitrrsin ben ne ağldım ne sızldmım..ama eşim annem görmedi benm ağlaıdmı..o yüzden onalr agülerken çok yoruldumvalla..ay kız unutma valla..duysun kadın bbenni görsün torununu

cnm gözünaydın.proluton depotu çoook iyi bilirim.kızımda son 3 ay herhafta vuruldu bana.rahimde açılma oldu.doğum başlamasın engellesin diye.1 hafta 1 popoya sonraki hafta diğer ppopoya.valla daha yeri iyileşmeden öbürü vuruluyodu acayip can yakan bi iğne.ama bi okadar da etkili ki.erken başlayan açılmam öyle bir durdu ki.günü dolmasına rağmen doğum başlamadı hooop sezeryan oldum

merhaba arkadaşlar bende aralık annesi olacam galiba ama ocak ayına da sarkabilir muhtemel tarih 31 aralık yılın son günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…