inşallah bir an önce geçer canım ya müsadenizle teyzeleri olarak bebişlerinize bir çift sözüm olacak bebişler güzel annelerinizi yormadan büyüyün size çikolata alacam
arkadaslar benim de bulantım yok ama yemeklerden tiksinmeye basladım. cok sevdigim eti gormeye dayanamıyorum. az once kendimi balık yemege zorladım ama gecmiyo bogazımdan. kimisi et sevmezsen kızın olur diyo. isallah uzun sure bu duygum devam etmez. sonucta et yememiz gerekiyor
arkadaslar benim de bulantım yok ama yemeklerden tiksinmeye basladım. cok sevdigim eti gormeye dayanamıyorum. az once kendimi balık yemege zorladım ama gecmiyo bogazımdan. kimisi et sevmezsen kızın olur diyo. isallah uzun sure bu duygum devam etmez. sonucta et yememiz gerekiyor
bence alakası yok herkes farklı seylerden tıksınır ınanmayın oyle seylere sunu yersen kızın olur sunu ıstemessen oglun olur karnın dıkse erkek yuvarlaksa kız falan bunlar hurafee şeylerr doktor bılee okadar ugrasıyo ultrason goruntulerınden zor anlıyoo cınsıyetını
evet yaa bende et yıyemıyorum artık mıdem bulanıyo nasıl yapcaz bılmıyorum
maden suyu ıcebılırım ama gecırırmıkı bulantıyı ?
kızlar benımde hamılelıgın ılk haftaları severek yedıgım seylerden mıgdem bulanıyo..mesela makarna salatası balık mantar cok severdım ama su an gormeye tahamulum yok yaa....bu sırada kızlar sızın bır bılgınız var mı..balık yağı kullansam mı dıyorum...kullananız var mı
selma kızlar nasılsınız ben bugn doktra gitcekttim ya hani anlatım size...
sabah uyuıyamadım saat3 te sandevum vardı..lekelnmelerim aqz olduğu için öle çok üstüne düşmedim..
dr gttik drun amleyatı vrdı..2den sonra başladı randecvuya bi beni çağırmadı..ateşim çıktı..miğdem bulandı başım döndü..bayılackmış gbi oldum annemle eşme gülemkten maffoldum..içeri girdim dr naber bakalım dedi..lekelnmm var dedim..neden girmedin sen ne beklon dedi..kokuyorum dedim..hemen içeri girdik..eşimi annemi unutuum..onlar kaldı dışrı..nasılsın dedi bana dr stresliyim dedim oda bende ne olduki dedi..bi baktım benmm miiniğim tam kabuklu fıstıga benziyor...ii mi dedim kalbini dinlettii ağlamaya başldım ama öle böle değil hıçkırarak..biişe yok dedi ..etrfta kanama gbi...sadece pko olduğum iin ve adet döngm oldu için olbilir dedi..hemen iğne yazdı 4tane proluton depot ampul..cuma ve salı gnleri bvurulcam.ne boyu ne grmı hiç bişe hatrlamıyorum ağlamktan sadece görntüsü gözmde kulagmda sesi..dr ben ağlyınca muyneyi terk etti..sanki oda kalbini duyunca rahtlamıştı..bende böle kılza..iğne çok yağlıı..annm iğneyi yaptı..o iğne kalçamdan içeri girene kdr 4 tane iğneyi aynı anda albilirdim...çok etkiliki hemen lekelenmm kesildi..stres yok sinir yok..yatıcam hepp..çarşı pazar asla yok 2 hafta boyunca..benden böle kızlar iştee
selma kızlar nasılsınız ben bugn doktra gitcekttim ya hani anlatım size...
sabah uyuıyamadım saat3 te sandevum vardı..lekelnmelerim aqz olduğu için öle çok üstüne düşmedim..
dr gttik drun amleyatı vrdı..2den sonra başladı randecvuya bi beni çağırmadı..ateşim çıktı..miğdem bulandı başım döndü..bayılackmış gbi oldum annemle eşme gülemkten maffoldum..içeri girdim dr naber bakalım dedi..lekelnmm var dedim..neden girmedin sen ne beklon dedi..kokuyorum dedim..hemen içeri girdik..eşimi annemi unutuum..onlar kaldı dışrı..nasılsın dedi bana dr stresliyim dedim oda bende ne olduki dedi..bi baktım benmm miiniğim tam kabuklu fıstıga benziyor...ii mi dedim kalbini dinlettii ağlamaya başldım ama öle böle değil hıçkırarak..biişe yok dedi ..etrfta kanama gbi...sadece pko olduğum iin ve adet döngm oldu için olbilir dedi..hemen iğne yazdı 4tane proluton depot ampul..cuma ve salı gnleri bvurulcam.ne boyu ne grmı hiç bişe hatrlamıyorum ağlamktan sadece görntüsü gözmde kulagmda sesi..dr ben ağlyınca muyneyi terk etti..sanki oda kalbini duyunca rahtlamıştı..bende böle kılza..iğne çok yağlıı..annm iğneyi yaptı..o iğne kalçamdan içeri girene kdr 4 tane iğneyi aynı anda albilirdim...çok etkiliki hemen lekelenmm kesildi..stres yok sinir yok..yatıcam hepp..çarşı pazar asla yok 2 hafta boyunca..benden böle kızlar iştee
canımm gözün aydınnnnn :):) dinlenmene bak keyfine bak hiçbişeyi takma düşünme stres yapma Allahın izniyle bu gerilim dolu zamanları atlatıcaz inş hepimiz sonra keyifli şeylerden bahsetmeye başlicazz :):)
tek yiyebildiğim çubuk kraker limonata o kadar.
bugün hevesle mercimek yemeği yedim daha sindiremeden gitti :)
hilbar ben çok maden suyu iciyorum ancak ole mıgdem rahatlıyo ama zararı var mı ınan bilmiyorum...beyaz leblebı cubuk kraker erik ve maden suyu beraber yasıyoruz artık...bu sırada bende kalp atışlarını gecen hafta duydum...harıka bır duygu....
gözün aydın canımsevindim dikkat et kendine bebişine
valla ben dana gibiyim ne bulantı ne bişey daş gibiyim daş :)