merhaba güzel anneler. bugün kontrol vardı. bebek 8 haftalık çıktı. SATa göre 8+5 teyim. doktorun acelesi vardı. put gibiydim sormamışım. böyle olan var mıydı aranızda? :44::44:
merhaba güzel anneler. bugün kontrol vardı. bebek 8 haftalık çıktı. SATa göre 8+5 teyim. doktorun acelesi vardı. put gibiydim sormamışım. böyle olan var mıydı aranızda? :44::44:
araníza dun katildim. beni de listeye ekler misiniz:)
yas:30
ilk bebis
mugla bodrum
s.a.t.:18-03-2013
b.a.t:24-12-2013
benimde fark var ben sordum kadın telefonda konuşmaktan zorla cevap verdi sorun değil dedi önümüzdeki hafta başka bir doktora gideceğim yeniden sat düzenliyorlarmış ben bide kalp atışlarını gördümo heyecanla sadeca sat ve kese arasında fark var dedim sorun değil dedi doktor başka bir şey sormadım
merhaba arkadaslar ben de aralık annesi oldum. 23aralikta dogum tarihi gozukuyor. hala bulantim yok. duygusal yogunlugum fazla. gobisiminde alt tarafi azicik sisti. goguslerim siddetli agriyor. kendimi sol tarafa dogru yatmaya simdiden alistirmaya calisiyorum. o rahmime dustugunden beri vucudum sanki onu korumak icin olusturulmus bir kutu. her seyi onu dusunerek yapmaya basladim. allah hepimize minik findiklarimizi kucagimiza almayi nasip etsin..
benim de yaklasık bir hafta geride gorunuyor bebgim. doktorum bunun bir problem olmadigini belirtti. zaten 4-5gun fark olur dedi. merak etme canim
hoş geldin aramızaaa
bodrum şimdi ne güzeldir dimii... off offff çok özledim bodrumu
inş bu yaz gideriz..
Merhaba arkadaslar,allah nasıp eders ebende aralık annesı olacagım son adet tarıhım 20 mart..bu ıkıncı gebelıgım 2 yasında dunyalar tatlısı bır kzıım var..daha once 1 dusuk ve bırtanede 4.5 aylık bebek aldırmak zorunda kaldım dılerım bu gebelıgım saglıklı devam eder...
mıde bulantılarım berbat durumda ölüp ölüpp dırılıyorum resmen, sabahları kızıma kahvaltı hazırlamak ıskence..kızımdadada mıde bulantısını cekmıstım 3 aya kadar buda oyle olacak gıbı su ıcemıyorum sadece meyve ıle beslenıyorum..kızımdada eksı yıyeceklere dusukundum bu gebelıktede aynıyım sanırım ıkıncı kızım gelıyor ..oncelıklı derdım saglıklı ve hayırlı bır evlat olması ama gonlumdende bırde oglum olsa super olur dıyorum...ıkı gebelık arasındkaı tek fark bu gebelıkte kasık agrımın cok olmaması..cok nadır oluyor kızımda kasık agrısından acıle gıtmıstım defalarca....
dılerım hepımız bebegımızı sag salim kucagımıza alırız,ıkız bebek bekleyen anneler sızlerıde kutluyorum :)
acı bana şekerim 2 canlıyımvalla denerım ama kusarsam senı boğarım
sabahları kraker yıyorum bende oyle bıraz bulantım diniyo ama heran kusucak gıbıyım suan bıle sureklı oguruyorum
Merhaba arkadaslar,allah nasıp eders ebende aralık annesı olacagım son adet tarıhım 20 mart..bu ıkıncı gebelıgım 2 yasında dunyalar tatlısı bır kzıım var..daha once 1 dusuk ve bırtanede 4.5 aylık bebek aldırmak zorunda kaldım dılerım bu gebelıgım saglıklı devam eder...
mıde bulantılarım berbat durumda ölüp ölüpp dırılıyorum resmen, sabahları kızıma kahvaltı hazırlamak ıskence..kızımdadada mıde bulantısını cekmıstım 3 aya kadar buda oyle olacak gıbı su ıcemıyorum sadece meyve ıle beslenıyorum..kızımdada eksı yıyeceklere dusukundum bu gebelıktede aynıyım sanırım ıkıncı kızım gelıyor ..oncelıklı derdım saglıklı ve hayırlı bır evlat olması ama gonlumdende bırde oglum olsa super olur dıyorum...ıkı gebelık arasındkaı tek fark bu gebelıkte kasık agrımın cok olmaması..cok nadır oluyor kızımda kasık agrısından acıle gıtmıstım defalarca....
dılerım hepımız bebegımızı sag salim kucagımıza alırız,ıkız bebek bekleyen anneler sızlerıde kutluyorum :)
acı bana şekerim 2 canlıyım
ben hafta ıcıde erken kalkıyorum hafta sonuda artık eskıden ne guzel 12 lere 1 lere kadar uyurdum sımdıı ennn ennn gec 8 bucuk da ayakdayım sınır oluyorum bu durumaHafta sonuna bayılıyorum sabah erken uyanmak yokkkkkk
serum falan hikayeymiş yine başladıkk ooff offff
affedıldın
ben hafta ıcıde erken kalkıyorum hafta sonuda artık eskıden ne guzel 12 lere 1 lere kadar uyurdum sımdıı ennn ennn gec 8 bucuk da ayakdayım sınır oluyorum bu duruma
ne sandın canım:18: serum senı bir gun en fazla ıkı :18:gun ıdare eder sonrası yıne baslıyo ben bugun mahfoldum yıne
1 gün sürmedi bile
ne zaman geçer acaba yaaa
ahhh canım bı bılsem ozellıkkle sabahları cok kotu oluyorum ... işallah gecer ...
ahhh canım bı bılsem ozellıkkle sabahları cok kotu oluyorum ... işallah gecer ...
ben en çok akşama doğru fena oluyorum