2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
inşallah bir an önce geçer canım ya müsadenizle teyzeleri olarak bebişlerinize bir çift sözüm olacak bebişler güzel annelerinizi yormadan büyüyün size çikolata alacam :KK16:

ayy teyzesii bi gelsinler popolarını ısıralım şunların:KK9:

arkadaslar benim de bulantım yok ama yemeklerden tiksinmeye basladım. cok sevdigim eti gormeye dayanamıyorum. az once kendimi balık yemege zorladım ama gecmiyo bogazımdan. kimisi et sevmezsen kızın olur diyo. isallah uzun sure bu duygum devam etmez. sonucta et yememiz gerekiyor

ben et manyağı biriyim hergün olsa hergün yerdim şuan beyaz-kırmızı et, balık çiğ bile görmeye tahammülüm yok öyle bi nefret ediyorumki anlatamam böyle bişey olamaz yaa nasıl beslenicez bilmiyorum hiççç

geçen gün kv'de vardı gittiğimizde mutfağa giremedim kokusunu aldım diye çok fena çokk

Son düzenleme:
arkadaslar benim de bulantım yok ama yemeklerden tiksinmeye basladım. cok sevdigim eti gormeye dayanamıyorum. az once kendimi balık yemege zorladım ama gecmiyo bogazımdan. kimisi et sevmezsen kızın olur diyo. isallah uzun sure bu duygum devam etmez. sonucta et yememiz gerekiyor

bence alakası yok herkes farklı seylerden tıksınır ınanmayın oyle seylere sunu yersen kızın olur sunu ıstemessen oglun olur karnın dıkse erkek yuvarlaksa kız falan bunlar hurafee şeylerr doktor bılee okadar ugrasıyo ultrason goruntulerınden zor anlıyoo cınsıyetını :KK1:
evet yaa bende et yıyemıyorum artık mıdem bulanıyo nasıl yapcaz bılmıyorum :KK14:

bence alakası yok herkes farklı seylerden tıksınır ınanmayın oyle seylere sunu yersen kızın olur sunu ıstemessen oglun olur karnın dıkse erkek yuvarlaksa kız falan bunlar hurafee şeylerr doktor bılee okadar ugrasıyo ultrason goruntulerınden zor anlıyoo cınsıyetını :KK1:
evet yaa bende et yıyemıyorum artık mıdem bulanıyo nasıl yapcaz bılmıyorum :KK14:

etten nefret ettik bikere bidaha çok zor bencee yememiz:/ markette kasap reyonundan geçerken gördüm çıkarcaktım nerdeyse oraya:KK9:
mercimek yemeği baklagillerle idare etcez azda olsa yerini tutuyo sonuçta.

maden suyu ıcebılırım ama gecırırmıkı bulantıyı ?

hilbar ben çok maden suyu iciyorum ancak ole mıgdem rahatlıyo ama zararı var mı ınan bilmiyorum...beyaz leblebı cubuk kraker erik ve maden suyu beraber yasıyoruz artık...bu sırada bende kalp atışlarını gecen hafta duydum...harıka bır duygu....

tek yiyebildiğim çubuk kraker limonata o kadar.
bugün hevesle mercimek yemeği yedim daha sindiremeden gitti :)

kızlar benımde hamılelıgın ılk haftaları severek yedıgım seylerden mıgdem bulanıyo..mesela makarna salatası balık mantar cok severdım ama su an gormeye tahamulum yok yaa....bu sırada kızlar sızın bır bılgınız var mı..balık yağı kullansam mı dıyorum...kullananız var mı

iyi akşamlar Benim goz cevrem ve anlımdan kırmızı nokta halinde lekeler cikti alerji midir anlayamadım Yarin doktorumu arayacağız bakalım normal mi bunlar

kızlar benımde hamılelıgın ılk haftaları severek yedıgım seylerden mıgdem bulanıyo..mesela makarna salatası balık mantar cok severdım ama su an gormeye tahamulum yok yaa....bu sırada kızlar sızın bır bılgınız var mı..balık yağı kullansam mı dıyorum...kullananız var mı

doktoruna sor canım bencee karar verdinmi hastaneye :)

selma kızlar nasılsınız ben bugn doktra gitcekttim ya hani anlatım size...
sabah uyuıyamadım saat3 te sandevum vardı..lekelnmelerim aqz olduğu için öle çok üstüne düşmedim..
dr gttik drun amleyatı vrdı..2den sonra başladı randecvuya bi beni çağırmadı..ateşim çıktı..miğdem bulandı başım döndü..bayılackmış gbi oldum annemle eşme gülemkten maffoldum..içeri girdim dr naber bakalım dedi..lekelnmm var dedim..neden girmedin sen ne beklon dedi..kokuyorum dedim..hemen içeri girdik..eşimi annemi unutuum..onlar kaldı dışrı..nasılsın dedi bana dr stresliyim dedim oda bende ne olduki dedi..bi baktım benmm miiniğim tam kabuklu fıstıga benziyor...ii mi dedim kalbini dinlettii ağlamaya başldım ama öle böle değil hıçkırarak..biişe yok dedi ..etrfta kanama gbi...sadece pko olduğum iin ve adet döngm oldu için olbilir dedi..hemen iğne yazdı 4tane proluton depot ampul..cuma ve salı gnleri bvurulcam.ne boyu ne grmı hiç bişe hatrlamıyorum ağlamktan sadece görntüsü gözmde kulagmda sesi..dr ben ağlyınca muyneyi terk etti..sanki oda kalbini duyunca rahtlamıştı..bende böle kılza..iğne çok yağlıı..annm iğneyi yaptı..o iğne kalçamdan içeri girene kdr 4 tane iğneyi aynı anda albilirdim...çok etkiliki hemen lekelenmm kesildi..stres yok sinir yok..yatıcam hepp..çarşı pazar asla yok 2 hafta boyunca..benden böle kızlar iştee

sabah uyuıyamadım saat3 te sandevum vardı..lekelnmelerim aqz olduğu için öle çok üstüne düşmedim..
dr gttik drun amleyatı vrdı..2den sonra başladı randecvuya bi beni çağırmadı..ateşim çıktı..miğdem bulandı başım döndü..bayılackmış gbi oldum annemle eşme gülemkten maffoldum..içeri girdim dr naber bakalım dedi..lekelnmm var dedim..neden girmedin sen ne beklon dedi..kokuyorum dedim..hemen içeri girdik..eşimi annemi unutuum..onlar kaldı dışrı..nasılsın dedi bana dr stresliyim dedim oda bende ne olduki dedi..bi baktım benmm miiniğim tam kabuklu fıstıga benziyor...ii mi dedim kalbini dinlettii ağlamaya başldım ama öle böle değil hıçkırarak..biişe yok dedi ..etrfta kanama gbi...sadece pko olduğum iin ve adet döngm oldu için olbilir dedi..hemen iğne yazdı 4tane proluton depot ampul..cuma ve salı gnleri bvurulcam.ne boyu ne grmı hiç bişe hatrlamıyorum ağlamktan sadece görntüsü gözmde kulagmda sesi..dr ben ağlyınca muyneyi terk etti..sanki oda kalbini duyunca rahtlamıştı..bende böle kılza..iğne çok yağlıı..annm iğneyi yaptı..o iğne kalçamdan içeri girene kdr 4 tane iğneyi aynı anda albilirdim...çok etkiliki hemen lekelenmm kesildi..stres yok sinir yok..yatıcam hepp..çarşı pazar asla yok 2 hafta boyunca..benden böle kızlar iştee

canımm gözün aydınnnnn :):) dinlenmene bak keyfine bak hiçbişeyi takma düşünme stres yapma Allahın izniyle bu gerilim dolu zamanları atlatıcaz inş hepimiz sonra keyifli şeylerden bahsetmeye başlicazz :):)

gözün aydın canım:KK9: sevindim dikkat et kendine bebişine

canımm gözün aydınnnnn :):) dinlenmene bak keyfine bak hiçbişeyi takma düşünme stres yapma Allahın izniyle bu gerilim dolu zamanları atlatıcaz inş hepimiz sonra keyifli şeylerden bahsetmeye başlicazz :):)

aevt cnm stres yapmıcam artık.ne ilaçmış ama hee kalça halen acıyor ve hiç akıntım kalmadı...bebeğim aynı fıstıklı kabuğa benizyordu..çirkinim çok tatşlıydı ama ..allh herkese güzel gebelik nasip etsin...kimseyi bekletmesin bu duygu için

hilbar ben çok maden suyu iciyorum ancak ole mıgdem rahatlıyo ama zararı var mı ınan bilmiyorum...beyaz leblebı cubuk kraker erik ve maden suyu beraber yasıyoruz artık...bu sırada bende kalp atışlarını gecen hafta duydum...harıka bır duygu....

Canım Dr um bana en fazla 2şişe içebilirsin dedi .sende sor istersen fazla içmeden

Kızlarrr aramıza ne kadar katılan hamişler var bugün maşallah maşallah.hep böyle güzel muhabbetler olsun inşallah

MUCİZEMMMm sana çok sevindim canım ya .iyi haberlerle gel demiştik harikasın=)) inşallah hep böyle geçecek bizi de duygulandırdııın .gözün Aydın canım.

Kızlar benim 3-4gündür bulantılarım geçit öyle mutluyum ki paylaşmak istedim belki size de moral olurum diye.kokular rahatsız ediyor ama bulantı öğürmekten geçti

Öğürmekten geçtiğinden beri kasığımdada ağrı geçti.gerçi nankörlük yapıyorum belki ama kasığının ağrımamalı sancımaması biraz kafama takılıyor keske sancı olsa diye.çünkü onun büyüdüğünü biliyorum.yarın Dr a gitmem sırf bu yüzden:))of biz hamişler:KK66:sancı olsa şikayet olmasa vesvese:KK66:)

ay kızlar bişe sorcamm..ben demiştim bebğimin kalp atışlrını duyuyaım 8 haftalık olduktan sonra 10 gn oruç tutucam..ama eşim diyor doktra sor öle diye..2 hafta sonra randevum var.. ozman kdrda iğneler bitr ilaçların bitr ozamn sorr tutrsın diyor..sizce ne yapim..iç,m hiç rahat değil tutmadığım için

X