evde 4 numara prima vardı, 3 numara bitince alana kadar 4 ü kullanayım dedim geçenlerde
çiş oldu üstü başı, primanın 4 numarası 9 kilo için zaten ama diğer bezler kaç kilo için bilmiyorum
2 çocuğun dağınıklığını topla, çamaşır yıka, ütü yap, yemek pişir, yedir içir, temizlik yap derken nefes almaya vakit bulamıyorum,
bir de onun çorabını, içtiği suyun bardağını etraftan toplamak canımı sıkıyor, ben eşime bişiy demedim henüz
ama söylene söylene topladığım için kızım sabah babasına söyledi "baba annem senin dağınıklığından çok şikayetçi" diye
eşim annen haklı bundan sonra dikkat ederim dedi ama bakalım
:) gözünaydın o zaman
ben de çöktüm sanırım, bel ve sırt ağrısı bende de hat safhada, iki gündür de kol kaslarım müthiş ağrıyor
Eki Görüntüle 1013540 buzdolabının iç kısmında (kapakta değil) arkaya yakın kısma koyuyordum ben 2 gün içmemişse döküyordum, şimdi derin dondurucuya atıyorum sağar sağmaz,
derin dondurucuya koymak için kraftın süt poşetlerini kullanıyorum memnunum, sütü poşete koyduktan sonra içindeki havayı alarak kapatmak gerekiyor yoksa hava olan kısımda buz oluyor, kapattıktan sonra üzerine sağdığım tarihi ve kaç cc olduğunu yazıp bir saklama kabı, bir yoğurt kapağı gibi birşeye koyarak dondurucuya koyuyorum ki dümdüz bir buz kalıbı haline gelsin, yer kaplamasın,
ben ya sütüm kesilirse diyerek iler ki aylar için koyduğumdan 150 lik 180 lik olarak koydum hep, yakın bir zamanda içecekse 100 ml civarı koyabilirsin,
dolaptan çıkan sütü sıcak su akan musluğun altında, ya da kaynamış su dolu bir kabın içine biberonla ya da süt poşediyle koyarak ılıtabilirsin, cezveye su koyup içine biberonu koyarak ocakta ılıtmamak gerekiyor
sağolasın canım, damla damlat aspiratörle çek diyorlar hep, madem diğer tarafı kapatmak gerekiyor bu doktorlar niye söylemiyor diye 2 gündür aklımdan geçmeyen kızma cümlesi kalmadı
papağan gibi aynı cümleleri sıralamayı biliyorlar ancak, ay bak yine sinirlendim
sağol canım sana da geçmiş olsun, virüs dayanıklıymış demek eyvahlar olsun, her ne kadar çocuklar için ilaç kullanmayı sevmesem de kızıma şurup verdim sabah, oğlum için bol emzirmek, serum fizyolojikle burun temizliği dışında birşey yapmıyorum, bakalım ne zaman iyileşecekler