- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
günaydın kızlar,
hödükler adam olmuş, bebekler sağlıklı, anneler mutludur umarım
biz aile boyu hastayız, çocuklar da ben de salya sümük vaziyetteyiz,
çarşamba sabahı kızımla ben uyandığımızda hapşırıp tıksırıyorduk ama oğlumda görünürde birşey yoktu,
perşembe günü akşam 8 civarıydı sanırım, forumda takılırken oğlan çığlığı bastı susturamadım bir türlü
farkettim ki burnu tıkalı (ki benim oğlan doğdu doğalı burnunun tıkandığını görmedim) burnunu serum fizyolojikle açmaya çalıştım
bu seferde kusacak gibi sesler çıkarmaya başladı, ağzından salyalar fışkırdı resmen, sürekli köpüklü salyası vardı son 15-20 gündür ama bu başkaydı,
balgam gibi yapış yapış bir salyaydı, saat 10 a kadar sürekli ağladı ağladıkça, ağzından salyalar fışkırdı, emmek istedi ememedi,
eşim gelince hemen acile götürdük, tabi bizimki yolda uyudu, doktor muayene etti sadece burnu tıkalı şu an için başka birşeyi yok, burnunu her emzirmeden önce temizle, emdikten sonra yarım saat yatırma, yatırırken 45 derece eğimli yatır, ateşi çıkar emmemeye devam ederse tekrar getir şeklindeki klasik cümlelerden sonra bizi gönderdi, bir de burun temizleme işini yanlış yaptığımı öğrendim nerdeyse 5 yıllık anneyim sayısız çocuk doktoruna gittim ilk defa bir doktor nasıl yapacağımı tam olarak anlattı, ben damlayı sıkıp aspiratörle çekiyordum ama bir tarafı çekerken diğer burun deliğini kapatmam gerektiğini bilmiyordum
bu sabah öksürük, hapşırık, ateşte eklendi huzursuzluğumuza, ben oğlanın başındayım sürekli,
kızım yetim çocuk gibi dolanıyor evin içinde sac bas daginik hapsira tiksira kendi halinde oynamaya calisiyo yavrum
kendi hastaligimi unuttum kuzularimin derdine dusunce, 2 hasta cocukla yine tek basimayim
Yaaa deme oyleeee kıyamam sizeee ( gecmiş olsun
Allah beterinden korusun