Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcınız olsun, gerçekten yaşadıklarınızı okuyunca çok üzülüyorum, Rabbim tez zamanda şifa versin de sen de rahatca herşeyi ye, yavruna da sütün şifa olsun insallahBizim de kilomuz ilk iki ayki kadar artmadı malesef... İlk iki ay ayda 1100 g almıştı.. Şimdi 700 g aldı malesef.. Ama doktor iyi en azından kilo almış dedi... Biz neocate mama kullanıyoruz... Ama kullanamıyoruz desem daha doğru olur... Çünkü içmiyor( tatlandırmak için starbuckstan aldığım vanilya şurubundan koyduğum halde yemiyor.. İşin kötüsü gayet güzel biberonu emen çocuk şimdi mamadan önyargılı heralde biberonu kesinlikle kabul etmiyor.. Sağdığım anne sütünü bile içmiyor onunla.. Napcam bilmem... Bizim kan olaymız tamamen bitti... Geçen gün allerji doktoruna kontrolümüz vardı... Benim diyetimi ilk hafta için %100 keçi peyniriyle
açtı... İlk iki gün bir küp şeker 3. Ve 4. Günler 2 küp şeker sonrasında da 3 küp şeker boyutunda yiyeceğim.. Tabi herhangi bir reaksiyon olursa derhal kesmek kaydıyla.. Bugün 3. Gün kanda kaka görmedim yüzünde sivilce de çok şükür çıkmadı ama kakamız bayağı bir mukuslandı... Devam ediyorum yemeğe bakalım ne olacak... İkinci hafta aynı şekilde yumurta sarısı denenecek 3. Hafta da keçi sütünden yapılma youğurt yada muhallebi yiyeceğim birşey olmazsa inşallah... Başka da birşey eklenmedi yeme listeme malesef eskisi gibi herşey yine yasak...
Sen süt ve süt ürünü yemiyorsun peki dana eti tüketiyor musun? O da çünkü sütteki proteinleri içerdiği için allerjen... Kuzu eti tüketmek gerekiyor aklında bulunsun...
Bu arada Alaadan haber yok çok merak ediyorum yaaa
of aynı sey bende de var
2. ayda 4950di
şimdi bi kac gün önce 5350
neden artmıyor
nerde hata yapıyoruz
Allah yardımcınız olsun, gerçekten yaşadıklarınızı okuyunca çok üzülüyorum, Rabbim tez zamanda şifa versin de sen de rahatca herşeyi ye, yavruna da sütün şifa olsun insallah
Melek yavrum ve mırakar
Alerjı belırtılerı neler??
Benım oglumun yuzu putur putur korkunç oldu cıldıyeye göturdum
Hep pamuklu gıydır falan fılan dedı kortızonlu krem verdı kullanmadım yağ dengesıı oluşmadıgından dedı.
Ama bence sut alerjısı..
Ben hamle ıken bıle karnımda dokuntuler çıkıyodu sut ıçıncee
Geçmıştı yuzu oğlumun bıoderma nın kremını suruyorum yuzunu ıslatıp yada bebek yağı.
Dun peynır yedım gece felaket şekılde kabardıı..
Sızları çook ozledım kızlarrrr
Benım oglumun yuzu kabarıyor kızarıyor ve putur putur kakada kan yok ama bı ıncelıyım sağol inşallah atlatırsınız sızde sıkıntılarınız..kızlar alıntı yaptım kayboldu neyse tek tek yazayım
mirakar umut oldun bana
süt ürünü yemek istiyorum bebegim için yoksa kendim yemesem de olur
pregominve neocate mamalar var
neocate in tadı korkuncmus duymustum
pregomin nasıl bilmiyorum
yemediğim halde haftada bir kan görmem neden sence bir damla oluyor
dana eti yemiyorum canım
kuzu yiyorum
esracım gögüslerim eskisi gibi şiş değil ama sıkınca hep geliyor ne bileyim bilemiyorum canım
eskiden dediğin gibi taş gibi olurdu
gece bazen sagardım
120cc cıktığını bilirim emme sonrası tek gögüsten
ama şimdi asla öyle değildr
e o zamanlar annem vardı yanımda
ev işini yapıyordu yemeğimi yapıyordu Allah bin kere razı olsun
süt ve inet eti sütü etkilemez gibi geliyor ama bilmiyorum tabi
bir de bir yerde okudum eskisi gibi taş gibi olmazmıs gögüsler
gögüs alısırmıs
hevuk geçmiş olsun canım
ayrıca dediğin atağı bizde yasıyoruz
kızım bu hafta emerken cok mızmız
süt ürünü yiyemeyeceği için sütümü alması cok önemli
bende fön makinesini acıp öyle emziriyorum napayım
fön makinesinin zararı varsada emmemesinden iyidir dimi
:) Netım yoktu uzun zamandır dun geldı hemen geldım bende buraya çokk ozledım sohbet etmeyı sızlerle yınede çook gelemıycem huysuz bır küçugum var benım Bakalım ınsallah gecıcı bır durumdur egzama gıbı oglumun yuzude bazen çook artıyor bazen hafıf seyırde dıkkat edıyorum bızımde yunluler çıktı hayatımızdan renklı kıyafetlerde mumkun oldugunca beyaz gıydırmeye çalışıyorum pamukÇok sağol canım amin inşallahhhh(
Hoşgeldin canım özlettin kendini :)
Geçmiş olsun bebişe bayağı birşey atlatmışınız... Bizim allerjideki belirtilerimiz kakada kan olması yüzde birsürü sivilce oluşu egzamalarının oluşu karın ağrısı kakanın mukuslu olması şeklindeydi... Krem bence de kullanma kortizonlu kremi benim allerji doktorum bu küçüklükteki bebekler için önermemişti... Ben vücuduna mustelanın allerjik bünyeli bebekler için ürettiği nemlendirici dışında birşey sürmüyorum.. Yine yıkarken mustela stelatopia yıkama sütünden kullanıyorum... Hayatımızdan yünlü herşey çıktı.. Herşey pamuklu ve 60 derecede yıkanıyor... Aklıma ilk gelenler bunlar...
hevuk alerjide kanlı kaka mukuslu kaka oluyor
sancısı oluyor bebegin
belli bir standartı yok
mesela mirakarda pütürlü yüz var
bizde yok
bugün 3 haftadan sonra peynir yiyim dedim demez olaydım
kakasında 2 damla kan gördüm kızımın
ama bu kanlar bariz değil
iyice bakınca görünüyor
Iyıyım Senayahuu çook yorgunum ama 48 kıloya ındım yıne ben kılo vermemk ıçın dırendım ama gıttı çok huysuz bebegım malesef..Oğlum da ıyıı şımdı çok hastaydı yavrum huysuzda olmasa tadından yenmez..Sen nasılsın? Bebışın nasıl??Hoşgeldin gülay iyisindir insallah bizde seni özledik minik oğluşunda iyidir inşallah Allah sağlik versin insallah
kızlar alıntı yaptım kayboldu neyse tek tek yazayım
mirakar umut oldun bana
dana eti yemiyorum canım
kuzu yiyorum
esracım gögüslerim eskisi gibi şiş değil ama sıkınca hep geliyor ne bileyim bilemiyorum canım
gece bazen sagardım
gögüs alısırmıs
hevuk geçmiş olsun canım
kızlar alıntı yaptım kayboldu neyse tek tek yazayım
mirakar umut oldun bana
dana eti yemiyorum canım
kuzu yiyorum
gece bazen sagardım
gögüs alısırmıs
hevuk geçmiş olsun canım
Merhaba melekyavrum
dedigun gibu artik sut tek icimlik oliyor bebek emmeye basladiktan sonra gogse iniyor
ill 4o gun bebegin ihtiyaci olani vucut algiliyor sonrasinda sistemi ona gore devam ediyor
bu arada biz alerji tahlili yaptirdigimizda dr kirmizi et olarak bakmisti dana kuzu keci vb farketmiyormus
sut olarakta inek sutune alerjisi olan bebeklerin yizde 9o i keci sutunede hassas oluyor demisti
Tmm canim cok sagol
Kuzu eti yedigim gunler bi bakayim tekrar
Bugun peynir denedim
Kan gordim hem Oglen hem aksamki kakasinda
Napalim kaderimiz buymus
Halilari kaldirayim dimi
mirakar bugün kakada kan gördüm ama kızım huysuz değildi sence huysuz yapmazmı alerji
Valla canım bizim en başından beri huzursuzluğumuz yok denecek kadar azdı.. Her bebekte huzursuzluk yapmıyor yani..