slm kızlar benim gece yatmaz gündüz kalmaz kızım uyurken bakayım dedim fırsat bu fırsat
canım geçmiş olsun inşallah yenidoğan üfürümüdür
maşallah kuzun çok güzel kilo almış
2 gündür ben de Kadir Beye sorulan soruları ve onun cevaplarını okuyorum vakit buldukça
bakalım ben de yararlanabilecek miyim kendisinden
canım benim çok zaman akşamları sütüm olmuyor, gece sağdığım sütü buzdolabına koyup akşam ısıtıp veriyorum
bu konuda bildiklerimi yazmak istedim inşallah işine yarar
buzluktan çıkan süt buzdolabının alt bölmesinde çözündükten sonra kaynar su dolu kabın içine poşediyle konarak ılıtılır
buzdolabındaki sütte aynı şekilde su dolu kabın içinde ılıtılır, direkt olarak ocağa konarak ısıtılmaz,
ılıtılmış süt sadece bir kez ılıtılır, fazla ılıtmak içindeki antikorların ölmesine sebep olduğu için fazla ısıtmamaya dikkat etmek gerekiyor
mastit olmuş olabilir misin acaba, ben de sütüm azaldı sanmıştım meğer mastit olmuş ilaç tedavisinden sonra yeniden çoğaldı sütüm
canım kusura bakma benim oğlan bir türlü doymak bilmediği için giremedim foruma mesajını şimdi gördüm
etol fort hapın tam adı, antibiyotik de aksef 500 mg
etol ü günde 1 kez, aksef 12 saatte bir kullandım
sağol cnm inşallah öyledir
evet kilo alımına doktorda şaşırdı tartımı yanlış acaba diye 2 kere tarttı
kilo alması üfürüm içinde iyiye işaretmiş masum üfürüm olmasa kilo almazdı dedi ama takip edicez dedi bakalım rabbime emanet beklicez
kadir bey beni çoğu konuda rahatlattı özellikle kakaların renkleri hakkında baya bilgi sahibi oldum
altın sarısı makbul olan
yeşil olan çok yediriyorsun
sert olursa bebişi aç bırakıyoruz demekmiş
çok şükür biizmki hep altın renginde ne yalan söyliyim o kadarda değerli her yapışında çok seviniyoruz
yapamayacağı günleri göz önüne alarak
şimdilik mama yemiyor inşallah gerekte kalmaz
hadi gözünaydın canım
ben de çok kararsız ve önyargılıyım ne yapsam diye düşünürken zamanı geçip gidecek sanırım, kızımda olduğu gibi
olsun canım en azından rahatlamıştır yavrucak
aman nedir bizim bu bebelerin kakasından çektiğimiz, benimki de sanki poposundan çiş yapıyo
sürekli su gibi
eldiven takmiyim dedim tırnakları olmadığı halde suratını çizdii:26:tutup battaniyeyi suratına çekiyo nasıl takmıyım kii:44:
bende de aynısı olacak sanırım doktorumuzda bize bıraktı kendi çocuklarına yaptırmamış
yapılsada yakalanırsa çekecekler ama daha hafif atlatıyorlarmış hayırlısı bakalım ben eşime bıraktım kararı
gizem gözün aydın cnm maşallah eylüle inşallah hep böyle gider
bende aynı tekniği uyguluyorum ama bazen beni hiççç takmıyor baş aşağı salla istersen yinede uyanmıyor
bizde henüz kabızlık yok ama yakındır oğlumda az çekmedim
bide kızlar ne kadar doğru yapıyordum bilmiyorum ama ben oğluma beyaz sabunla yaptırıyordum :44:
kızımda ne yapıcam bakalım allah hepimizin yardımcısı olsun