Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba,
Benim İnternet'e girmeye hiç vaktim olamıyor ilk günden itibaren zorluklar başladı devam ediyor . Çok şükür herşeyde rağmen en azından kötü bir şey olmadığını biliyoruz.
Gaz sancımız 10 gün sonra başladı ve hala devam ediyor. Ağlama nöbetleri , katılmalar oluyordu . Sab simplex ve aguline kullanıyoruz ve sadece anne sütü alıyor . Geçen cuma reflü teşhisi koyuldu ayriyetten . Onun içinde gaviscon şurup verdi ama katiyen veremiyorum ilacı . Diğer damlaları seviyor ama bu ilacı reddediyor ağlıyor , kusuyor. Reflü yastığı ve anakucağı kullanıyorum devamlı . Ama bugün fışkırtarak kustu emdikten yarım saat sonra kaka yaparken ağlıyor yani yavruların anne karnında böyle dertleri yoktu . Çok yıpratıcı oluyor sürekli ağlaması . Benimle aynı şeyleri yaşayan anneler muhakkak vardır . Siz neler yapıyorsunuz arkadaşlar ?
benim kızımda çok kusuyor :26: ama normal çıktı herşeyi
çok fazla emdiğinden birde süt fışkırır şekilde geldiğinden oluyormuş fazlasını çıkarıyormuş
oğlumdada çok çok fazlaydı onada mide kapakçığı tam gelişmediğinden oluyormuş 9 ay sonunda kendiliğinden geçmişti