Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıcak sabunlu suyun içinde yıka bence canımKozlar bizim oglanin basinda konak var ya? Esim dun chicconun firca ve tarak takvimini almis bunları nasil yikamamiz gerekiyo? Yada yikamamiz gerekiyor mu?
Allah bir daha yasatmasin hastalık fln şifa versin tez vakitte inş. Hic aglamssin minnaklar!!! Ozlettin kendini gülüm. Bundan sonra daha iyi olursun insMerhaba kızlar. Artık hiç fırsat bulup giremiyorum foruma çünkü çok cadı bir kızım var. Doğru düzgün uyumuyor, ne gece ne gündüz. Uyursa tilki uykusu ve kucakta. Gece bile göğsümüzde uyuyor, asla yatağına yatmıyor. Uyanıkken de hep emmek istiyor.
Çok yorgunum o yüzden. Bir de idrar yolu enfeksîyonu yaşadık, antibiyotik kullandık, ishal olduk derken hastalıklar yüzünden doğru düzgün kilo alamadı yavrum. Yeni iyileşti. O iyileşti ben yamuldum. Böbrek taşı düşürdüm dün. Çok kötüydü. Nazara mı geldik nedir.
Evde de çok bunalıyorum. Eloş'la bir yere gitmek imkansız, arabada bile emiyor. Her yerde kucağımda emme pozisyonunda. Dün acillik olunca mecbur bıraktım babanesi ve dedesiyle. Beni görünce çaresizce ağladı.
ah denizim yaramı deşiyorsun
nasıl özlüyorum sizleri ama inan vakit bulsam hiç düşünmeden gelicem daha yeni yeni ev bize kaldı
kızımda anca düzene girdi ağlamaması gerek diyince doktor zaten olmayan vaktim tamamen bitti sürekli onunla ilgilenmekten hiçbirşeye vakit bulamadım
ama inşallah artık sorun olmazda bende burada olur sizinle vakit geçirebilirim çünkü burda çok motive oluyorum
cnm bugün 32 günlük olduk
bizimki çizmiyor ilk çıkardığımızda çiziyordu
sanırım seninki erkek yüzünü çok önemsemiyor bizimki malum kız olunca yüzü çok değerli
haklısın öyle tatlı oluyorki izlemeye doyamıyoruz ama abisinin boynunda tırnak izleri mevcut yakaladığını affetmiyor
telaş yapma bulursun :26: sakince düşün bakalım
Sıcak sabunlu suyun içinde yıka bence canım
kimyonu ilk yaptığımda mutluluktan soluğu burda almıştım yazmıştım hatta uyuyor diye
sonra etkisi azaldı sanırım bünyesi alıştı
inşallah sende hep aynı etkiyle devam eder
gizemcim eldivenlerini çıkart zamanla o çizmeler bitiyor bizimkide ilk çıkarttığımızda çok çizdi sonra alıştı çizmiyor artık
bide ellerini keşfetti iki elini birleştirip onlarla oynaması yokmu parayı bulmuş tüccar gibi ovuşturuyor
abisinin saçlarını yoluyor battaniyeyi yüzüne çekiyor mendilini ağzına tıkıyor bunlara dikkat ediyoruz ama farkındayız ki elleri açıkken çok mutlu
yatarken kollarını bağlıyalım battaniyeyle diyoruz imkanımı var ıkınıyor sıkınıyor kesinlikle uyumuyor çok düşkün rahatına hanımefendi kısıtlanmaya gelemiyor
Allah bir daha yasatmasin hastalık fln şifa versin tez vakitte inş. Hic aglamssin minnaklar!!! Ozlettin kendini gülüm. Bundan sonra daha iyi olursun ins
Demekki önemsemiyor :)) ya benim oğlan mendilini agzina sokamiyo daha? Elleriyle oynayip bakmiyoda sankl daha farkedemedi ellerini şuur suzca hareket ediyor galiba:))
Valla gece nobetteyken mahvediyor benimkide o can havliyle sikiyo bogazimi hep:) az önce kestim bende tirnaklarini
Kiz düşünüyorum düşünüyorum bulamiayirum. Bakmadigim yer kalmadi ( nereye koydum acaba? Hepsini aldim bi keseye topladim onu hatirliyirum nere koyduğum yok aklimda!!!!!!
Beyaz kalip sabunlami yikayim Kiz nasil yikayimki bu fircaninda killari çok kotu kokuyor
Gizemcim bebegin elleri genelde hep soğuk olur usudukleri kulaklardan diz kapaklardan anlasilir ayak psrmaklarida soğuksa telase etme. Ben bi kitapta okudum bebegin kulaklari çok sicaksa yaniyor çok soğuksa üşüyor orta ise ideal sicaklik. Ayakları sicak parmakları hafif soğuksa ideal sicaklikmis. Valla bizim evin derecesini 24 e cikarmiyorum 22dende dusurmuyorum oglumuda citcitli body ayakli alt bide tulum giydiriuorum ama ayaklarına çorap patik giydiririm illa iyi oluyor böyle. Ellerine aldanmayin canımayy bu eylüşler aynı olmuş bebeğim yaaa ikiz gibiler önceki yazdıklarınıda okudumda valla çok benziyolar
tırnaklarını iyice törpüledim çizemez artık umarım:26:
elleri hep soğuk ama üşümediğine eminim ev sıcak üstünüde iyi giydiriyorum eşim tutturuyo hapşurdu üşüdü bu elleride soğuk cart curt deli ediyo beni
İnşallah canım. Bebişler iyi olsun hep
Geçen gün ben de küpelerimi kaybettim diye dolandım durdum, gözümün önündeymiş. Uykusuzluktan oluyor bunlar
Gelde bunu emraha anlat bi hapsursa ufo aciliyo hemen usudu diyo ki ev 24-25 derecede surekli.bende citcitli ustune ayakli alt ust takim bide tulum giydiriyorum ayaklarinada patikk:)Gizemcim bebegin elleri genelde hep soğuk olur usudukleri kulaklardan diz kapaklardan anlasilir ayak psrmaklarida soğuksa telase etme. Ben bi kitapta okudum bebegin kulaklari çok sicaksa yaniyor çok soğuksa üşüyor orta ise ideal sicaklik. Ayakları sicak parmakları hafif soğuksa ideal sicaklikmis. Valla bizim evin derecesini 24 e cikarmiyorum 22dende dusurmuyorum oglumuda citcitli body ayakli alt bide tulum giydiriuorum ama ayaklarına çorap patik giydiririm illa iyi oluyor böyle. Ellerine aldanmayin canım
Benimkide öyledir inş cikar bi yerden. Sabah ezanindan sonra 2 saat uyuyabildim ancak o uyku ile duruyorum valla
Iyi diyelim iyi olalim canimcimmm sen nasilsinn ozledik valla yaa :) tesekkurler teyzesiii elosu goremedik ama :/Gizooo nabersin? Gördüm Eylüş'ün fotoğrafını, çoook güzel bir bebek maşallah.
Senin konu başlığını yirimmmmmm)))anıl hiç olurmu öyle sey kızzz:)
Hepsini içir sarı olan daha yağlı kısmı oluyor
Mesela ilk sağarken beyaz daha duru gelir dibe doğru koyulaşır süt
En son oluşan süt tabiki daha yaglanmaya zaman olmadıgı için duru olur
Diğer süt son süt denir ona o durduğu için iyice yaslanır kuşito
Ama hepsini ver
Diğer ön süt bebeğin su ihtiyacını da karşılıyor hem
AnaaaaammmMerhaba kızlar. Artık hiç fırsat bulup giremiyorum foruma çünkü çok cadı bir kızım var. Doğru düzgün uyumuyor, ne gece ne gündüz. Uyursa tilki uykusu ve kucakta. Gece bile göğsümüzde uyuyor, asla yatağına yatmıyor. Uyanıkken de hep emmek istiyor.
Çok yorgunum o yüzden. Bir de idrar yolu enfeksîyonu yaşadık, antibiyotik kullandık, ishal olduk derken hastalıklar yüzünden doğru düzgün kilo alamadı yavrum. Yeni iyileşti. O iyileşti ben yamuldum. Böbrek taşı düşürdüm dün. Çok kötüydü. Nazara mı geldik nedir.
Evde de çok bunalıyorum. Eloş'la bir yere gitmek imkansız, arabada bile emiyor. Her yerde kucağımda emme pozisyonunda. Dün acillik olunca mecbur bıraktım babanesi ve dedesiyle. Beni görünce çaresizce ağladı.
Senin konu başlığını yirimmmmmm)))
Ya öyle değil kıZlar hepiniz yazmışsınız daa
Son süt de öyle kiii
20fk sağıyorum süt bitene kadar ama beyaLadııı
Neyse içsin ne yapam doymaZsa biraz daha veririm
Anaaaaammm
Geçmil olsun cnm yaaa eloşa neler olmuş
Bu çıcuklar çok hassas ya çok onlara birşey olmasa etmese
Biz olalım hasta:))
İnş şimdi daha iyidir cnm yaaa(
Gelde bunu emraha anlat bi hapsursa ufo aciliyo hemen usudu diyo ki ev 24-25 derecede surekli.bende citcitli ustune ayakli alt ust takim bide tulum giydiriyorum ayaklarinada patikk:)
Iyi diyelim iyi olalim canimcimmm sen nasilsinn ozledik valla yaa :) tesekkurler teyzesiii elosu goremedik ama :/
.
Kozlar bizim oglanin basinda konak var ya? Esim dun chicconun firca ve tarak takvimini almis bunları nasil yikamamiz gerekiyo? Yada yikamamiz gerekiyor mu?
tatlı kızım buyudu artık teyzeleri
Tesekkur ederim bilgi lendirme için. Amin cumlemizinkine inskarbonat saf zeytınyagını karıstırın dustan yarım saat once konakların oldgu bolgeye surun dustaykenn hafıfce elınızlee yada tarakla tarayın hemen cıkıcak .. allahh uzun omurler versın .
tatlı kızım buyudu artık teyzeleri
Oyyy maşallah canım çok tatliymis