2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?


  • Ankete Katılan
    469
tamam deniz çok sağol bebeğim öyle güzel öyle masum ki tek sorun benim aslında. yannda bi yardmcısı olanlara imreniyorum resmen .(randevu aldm yarın psikyatra gidicm bebeğmi de komşuya brakçam.en sewmediğim insanları bile özlüyorum bana dua edin
 
mrblarr kızım bugün 20 günlük oldu ve yarı kırkını yaptık zaman çabuk geçiyor 20 si olunca çok duygulandım bi bakmışım 20 aylık bi bakmışım 20 yaşında.. aralık anneleri bişi sorcam bnmle aynı günde olan yada büyük olanlar emme düzeniniz nasıl geçenlerde de yazmıştım kızım doymuyor diye her uyandığında emiyor ama memeden çekince gene ağlıyor kakasını ve idrarını düzenli yapıyor ama devamlı meme geçen mama verdim aptamil 1 doydu uyudu 1 seferliğine mahsus olarak. bu seferde kabız oldu. düzenini de bozmak istemiyorum bebekler doyunca etrafına bakınmaz mı 20 günlük de olsa kızımı yerine yatırıpda bakındığını hiç görmedim doyma hissi ne zaman gelicek 40 ı geçince doyduklarını biliyorlar mı şimdiden teşekkürler.....
 
Bugunde bizim kirkimiz cikti uyaninca kirk banyosu yaptirip dayisina kirk ucurmaya gitcez. Bakalim kirki cikinca huyu degisir diyorlardi degisecek mi gorecegiz )
 

Doktor umarım güzel şeyler söyler canım üzülmemeye calıs bende kendim kalıyorum ve yurt dısındayım kimsem yok yemegı bıle kendım pişirmek zorundayım dısardan yeme sansımız yok helal degil evdeki tüm işlerle ilgilenmeye calışıyorum ve kızım 12 günlük geceleri düzenli uyuyamıyoruz ve banada gelmek üzereler ama burda arkadaslarda okudum yanlarında birileri var ama yardımları yok!
 
brudaann doğum yapmamış olanlara seslenıyırum biz hastanede bebeğe nar suyu verdik gaz sorunuzmunz yok çok şükür rahatlıkla hem üstten hem alttan çıkarıyor gazını . bilmiyorum belkı sans eseridir ama nar suyunun fayda ettiğini düşünüyorum denemekten zarar gelmiyor durumumuz gayet iyi.
 

naber nasılsın sana kaç kere yazdım mesaj kutun dolu :)))))
 
Birzamanlar hareketli topıktık bebişler nasıl biz çok şükür iyiyiz tek başıma ili evlada bakıyorum kızlar sakın bunalıma girmeyin ne annem yanımda ne kaynanam sadece 5 gün durdular ama herşeye rağmen allahım güç veriyor eşim ayın 7 sindr yurt dışına gidiyor ve ben tek başıma 40 çıkmadan yanlız kalacam ama olsun bebrklerim sağlıklı olsun yeter Öok şükür sütüm bebeğime yetiyor az kaka durumumuz iyi sorun büyük kızımda kıskançlık diz boyu şimdilik bukadar
 
Bebeginin burnu tikananlarrr

Emmede problem yasiyor mu bebeginiz....simdi benmkininide tikanmis emmeyi birakir diye korkuyorum. Simdilik emebiliyor bir delik tikali oldiguI icin...
kuzum biz her emzirmeden önce serum fizyolojik sıkıp aspiratörle çekiyoru.tabi beenim bebeğim hasta diye ama her tıkanıklığa sıkılailiyor deniz suyu laç değil.dr una danış istersen faydasını gördük emmesi hızlandı..
çok özlüyorum burayı sizi
yemek yemek bile lüks artık yeni kahvaltı yapıyorumm
sen gene iyi 13:30 da etmişsin biz 14:30 da ettik=))
tabi sütüm az olur.1 öğün atlamış oldum=(
Melek gerçekte=((onlar yokken ne yapıyormuşuz biz yaaa.ne boşmuş hayatımız ..neden 2,5 yıl beklemişiz dyoruz eşimle.eşke evlendiğimiz gün verseydik mercimeği fırınaaaaaa
melekcim bir şey dicem de yanlış anlama.ne güzel vermişsin gaza iyi gelmiş ben veredim.
ama iyi ki vermemişim biliyor musun.enfeksiyon katı ya bebeğim,eğer vermiş olsaydım kesin nardandır diye kendim yer bitirirdim.
kendime bulurdum suçu.o yüzden benim gibi pimpirikli anneler vermesin bence.Allah korusun benim gibi bir durumla karşılaşırlarsa sonradan vicdan azabı çekmesnler acaba mı diye.Yani nardan olur diye demiyorum yanlış anlama sakın.ama zemzem hurma veya herhangi bir şey verseydim kesin suçu kendimde bulurdum....

Kizlar gobek bagi dusunce aciyormu ya depresyona girebilirim suan
Napcaz
Yokmu caresi
yok kuzum ne acıması.ben sabah baktım düşmüştü.zaten orası ölü deri.tırnak gibi düşün ölü hücrelerden oluşuyor.
sakın takılma bunaa canımcımmmm
 

Canım ben Ocak annesi olacağım ama bu dediğini daha öncede duydum nar suyunu kendin mi sıktın bide ne miktarda verdin anlatırmı sın?
 
selam kızlar, bende birazdan hastaneye gidecem ve suni sancıyla normal deniyecez. geri zekalı dr.um tatile çıkacağı içinn sancım gelmeden yatırıo bu gün günüm doluyo ama 1 hafta daha bekleyebilirdik bence. Neyse bunlar için çok geç artık. Her şey bir yana 2,5 yaşındaki oğlumu bırakacak kimsem yok, en çok onu sıkıntı ediyorum. Üst kat komşuma bırakacam onun oğlu 8 yaşında ve oğlumu hırpalıyor ama başka çarem yok. Gurbette olmak çok zor gerçekten. Hani yanınıza gelip gidene, kayınvalidelerimiz şöyle diyorsunuz ya bence 1 kez daha düşünün. Ben doğumdan sonra da kimse yanımda olmayacak eşimden başka, ilk doğumumda olduğu gibi. Ama bunların hiç biri dert değil Rabbim güç versin hepimizee tek düşüncem oğlum. sezeryan olursam burada 5 günden önce bırakmazlar hastaneden. çocuğum tek sıkıntım. Dualarınız da beni unutmayın. Şu an o kadar kötüyüm ki 2 gündür ağlıyorum.
 
Canım ben Ocak annesi olacağım ama bu dediğini daha öncede duydum nar suyunu kendin mi sıktın bide ne miktarda verdin anlatırmı sın?
bir tane arı elinde sıkıyorsun ağzına anım
zaten nar tanesi hemen patlıyor.ama ellerinin falan temiz olmasına çok dikkat et.ben vermedim.
cnmm niye ağlıyorsun bebeğine kavuşacaksın.bir kç saatlik sıkıntı sonunda dünyanı en mutluları arasında olacaksın düşünsene
ua eder,z tabi ne demek.sende doğum anında çok dua et...
Allah yardımcın olsun.Güzel haberlerle gelirsin inşallah....
 

Canim benim kizimda 20 gunluk ve hic doymuyor.sutum yetmiyormus meger.simdi ber iki gogsumude emzirip 30 cc mama veriyorum.uyanikken yine emmek istiyor ama ac haline gore daha az.sabah ya da gun icinde karni doyunca bakiniyor.mama verme memeni birakir dediler ama hep emiyor hem mama yiyor.en azindan ackalmiyor.
 
merhaba kızlar nasılsınız arada sırada girip yazdıklarınızı okuyorum pek cevp veremiyorum:)) oğluşumn pazartesi günü aşısını yaptırdık çok şükür ateşi falan olmadı ama gece uyumama problemi devam ediyor doktora götürdük bişiyi yok dedi uyanınca yanı başnda saç kurutma makinasını çalıştırın dedi bizde öyle yaptık oda ne bebeğim mışıl mışıl uyuymaya başlıyor ama kesince tekrar uyanıyor::)))))) aklınızda bulunsun eğer uyumazsa bebişiniz sizde böyle yapın:))
 
Merhaba kızlar
Bugün hastaneye gittik aylık kontrole
Kalça çıkıklığı için ultrason çekildi şükür çıkmadı bişey
Bebeğim 3800 olmuş maşallah kuzuma sarılıktan dolayı 200 gr kaybetmiştik kaybetmeseydik 4 kilo olurmuş.
Boyumuz 50 cm anca yeni doğmuş bebek kadar oldu daha doğumama 2 gün var
yarında aşımız var sağlık ocağına gidicez..
Bu arada kızlar biz hastaneden çıkarken geçememiştik işitme testinden sizdede varmı geçemeyen yarın onun içinde hastaneye gidicez..
 

Kurutmdan ziyade uykucu kuzu var muhteşem bişey ben alamadım ama arkadaşımın bebeğinin var ona gittiğimizde Ali nin yanına koyduk bütün gün huzurla uyudu yavrum anne kalp atış sesi okyonus dalgaları bahar yağmuru ve balina sesi var içinde çok güzel bişey tavsiye ederim bebeği huysuzluk yapan annelere..
 
anenemde dün gitti kızımla ilk yalnız günümü geçirdim bugünn :))
uyumadığı zamanlarda çok zor mama bile hazırlamam imkansız bırakıp kıyamet kopuyo çok cazgır bişey olucak heralde

Bi abla başladı bugün ev işleri için hergün o gelicek artık.sabah sinir oldum ama.eylüle mamasını veriyorum aldı kucağımdan yeter doydu dedi ne diyosun ver çocuğu dedim bak uyudu bile dedi daha gazı çıkıcak ver sen sadece ev işiyle ilgilen dedim.eylül mamadan önce ve sonra meme istiyo onu da emiyo.öyle alıştı yani..kadın gelip gidip yine memede çok şımarmış bu dedi 25 günlük bebek ne bilcek şımarıklığı acaba.

tekrar biraz sert sadece evle ilgilen dedim bidaha karışmadı delimidir nedir.anneyi kayınvalideyi geçtim tanımadığım insan bile karışıyo ya
 
Son düzenleme:


gizemcimm demek kızın olduu gözünaydın:) yazını görünce nerden nereye die iç geçirdim.... bebeklerimize kavuşmak için denemediğimz yol kalmamıştı. şimdi şükürler olsun bizimleler. bnm oğlumda 2 aylık oldu. allah sağlıklı uzun ömürler versin hepsine:))
buarada akıl veren çok oluo banada ilk başta çok sinir oluodum ama artk he diip geçiorm:) takma kafana cnm. sağlıkla büyüt eylül bebeğiii:)
 


canıımm çok teşekkürler :))
evet ocakta çalışmalar başlamış martta son bulmuştu şükürler olsun aratmadı Rabbim çok fazla :))
Allah sana bağışlasın hayatıım kokla benim yerime :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…