2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?


  • Ankete Katılan
    469
sezayende en iyisi epidurel sezaryen benim bildiğim. spinal ile epidural çok benziyor ama ufak farkları var..
epidural daha iyi.
 
sezayende en iyisi epidurel sezaryen benim bildiğim. spinal ile epidural çok benziyor ama ufak farkları var..
epidural daha iyi.

doğum yapacağım hastane eridural yapmıyormuş. doktorum spiral yada genel arasında seçim yapmamı istedi ama kendisi spirali önerdi. anestezi uzmanını tanımadığım için ne kadar güvenebilirim bilmiyorum.
 
Merhaba Arkadaslar,

Doğum yapan butun arkadaslarımıza evlatlarını saglık sıhhat mutluluk ve huzurla büyütmek nasip olur insallah. Hepsi ailelerine vatanlarına ve tum insanlığa hayırlı evlatlar olsunlar.

Benim dun kontrolum vardı, Cumartesi sabahı saat 08:00 da sezeryana girecegim.

Allah bundan sonra doguma girecek tum arkadaslarımızın yardımcısı olsun saglıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
 

gozun aydın canim allah analı babalı buyutsun... darisi bizim basimiza
 
yüksek tansiyondan yatırdılar cnm ıkı gun hem damar yolundan hemde fitil olarak suni sancı çektim malesef açılmam olmadı sonunda sezaryana aldılar. spinal anestezi sezeryanla doğdu yavrum.

Canımcım tebrikederim masallah bebişine usg yle uyumlumu kilosu?
 
Slm Kizlar 03/12/2013 saat sabah 9/08 de Kizim asyayi kucagima aldim 50cm 3,740 kilo massallahdogdu genel aneztezi ile AMA Zor bir ameliyat OLDUGUNU Duydum aneztezi Fazal verilmis 2 saat kalmisim AMA cok Sukur iyiyim Ayaga kalktim yurumeye basladim
Gozunaydin cnm allah anali babali saglikla buyutmek nasip etsin

Masallah aliye allah nazarlardan korusun cnm

Seni de tebrik ederim cnm allah anali babali saglikla buyutmek nasip etsin
 
yüksek tansiyondan yatırdılar cnm ıkı gun hem damar yolundan hemde fitil olarak suni sancı çektim malesef açılmam olmadı sonunda sezaryana aldılar. spinal anestezi sezeryanla doğdu yavrum.

cnm bende spinal istiyorum ama kafam karışık biraz çıktığında dayanılmaz baş ağrın fln oldu mu öyle oluyo genelde diyorlar da tecrübelilere sormak lazım?
 
Merhaba kizlar bende 03/12/2013 te oglum Eymeni kucagima aldim kilomuz 3690 gr boyumuz 52 cm masallah ikimizde iyiyiz ama sutumuz gelmedi simdilik ins en kisa zamanda sutumde gelir simdilik boyle Allah bekleyen tum arkadaslarin yardimcisi olsun darisi sizlerin basina
 
ya kızlar artık son haftalar aranızda kabız olan varmı? ya iki gündür biraz fazla yiyorum diye oldu sanırım aynı durumda olan varmı ne yapsamki...

Canım benim sana önerim su ! En iyi gelen şey su ama öyle 3 -4 bardak değil en az 10 -12 bardak içeceksin . Ben bu şekilde çok şükür hiç kabızlık yaşamadım . Hamilelik öncesi böyle bir sorunum olmasına rağmen ...
 

Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun tüm bebeğini alan annelerin... Allah bize de nasip etsin kucağımıza almayı
 
hadi bakalım bebnimde son 9 günüm....
heyecanla bekliyorum.. daha hastane çantam hazır değil desem ...
çok mu gamsız dersinizzzzzzzzzz..
bi türlü elim varmadı dahaa..[/QUOTE]

Benim de sezaryen e bir hafta var ama hastane çantam hala hazır değil daha doğrusu koyacaklarim parça parça ayrı yerlerde.. Bugün bez işini de halledip çantamı toplayayim diyorum bakalım;-)
 

canım gözünaydın çok az kaldı Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah... bu senin 2. mi 3. bebeğin mi? seninle konuşmuştuk önce ama benim test sonuçlarım çıkmamıştı ozaman sonuçlarım geldi temiz ama bi genimde mthrf c677t heterezigot çıkmış..senin nasıldı? inşallah çok kolay bir doğum olur.
 
Son düzenleme:
kızlar sizde yeşilimsi iltihaplı gibi akıntı oluyormu? wc idrara gittiğimde geliyo acaba bi anormallik olabilirmi? of doğursamda kurtulsam artık çok endişeleniyorum sağlıkla kucağıma almak istiyorum...
 

Ne güzel herkes hemen hemen tarihini belrlemeye başladı... Bu belrsizlik öldürcek beni


Gözün aydın canım... Sağlıklı mutlu güzel bir ömrü olsun Eymenin:)
 
cnm bende spinal istiyorum ama kafam karışık biraz çıktığında dayanılmaz baş ağrın fln oldu mu öyle oluyo genelde diyorlar da tecrübelilere sormak lazım?



canım inşallah benımkı gıbı gecer dilimi ısırim nazar değmesin hiç bişe olmadı anesteziden dolayı
 

Gozun aydın ne mutlu dogum yapanlara allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın bızlerede nasıp etsın rabbım
 
doğumdaşlarım bir sürü sayfa birikmiş tek tek okumayı o kadar çok istiyorum ki ama işyerindeyim, ne zaman ne de ortam müsait olamadığı için okuyamıyorum.. eminim çok güzel doğum hikayeleri vardır.

hepinizi kutluyorum, geçmişe hızlıca göz atayım derken cemrenin fotoğrafını gördüm ne kadar güzel maşallah yüz bin kere. ara ara girip okumaya çalışacağım..


bu arada ben dün suyumun gelmesiyle ilgili sabahtan hastaneye gittim, bebeğin suyu iyi çıktı, nst ye aldılar onda da hiç sancı yok herşey normal, ben altıma kaçırmışım meğer.. bebeğin kafası doğum kanalına girmiş benim, ilk girdiği anda birden bir baskı olmuş ve istemsiz olarak idrar torbasında idrar olmasa bile kanallardaki idrar boşalırmış o olmuş bende..

bebişimin yüzünü bir türlü göremedim ultrasonda, kafası sıkışmış yüzünün yarısı görünüyordu. 3050 gr olmuş. herşey yolunda bende. çalışmayada devam...



Canlarım... Bakın biz hastaneden boyle çıktık



 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…