2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar ben hem kendimi hem bebişimi doyurayımda geliyorum. Ya bu arada siz folic asit haplarınızı hangi saatlerde alıyosunuz? Ben 12-6-11de alıyorum annem çok kısa aralıkları dedi de merak ettim:44:

canım ben günde bi tane alıyorum. o yüzden saati önemli deil benim için. ama bence senin saatlerin uygun aralıkları gayet normal ama istersen sabah olanı 10 gibi iç sen bilirsin yine ama bence saati uygun

aaaaaa:26: kimene beee senın yatak odanımı tartısıcaksın işin gucun yokda nıye cocugu dusunmeyesın sen anne deılmısın onlarmı bakıcaklarmıs anlamıyorum bu yorumları yaa kımene canım allah allah takma kafana sen ve eşin istedıkden sonra kımene bosver bırlıkte buyurler işde ben cesaret edemıyorum etsem yaparım mesela senı tebrık ederım valla bosver kımseyı takma
heh aynen aynen bendede oluyo hatta eşime dedımki boyle damarlarımı bırı sankı ıkı ucundan tutup çeki,yo gıbı oluyo dedım bunlar tatlı acılar askım dedı işallah sorun cıkmaz cumayı beklıyım ben en ıyısı

tmm canim haklisin olumlu dusuncem cumarteside guzelce pitpitlarini duycam

canım ben günde bi tane alıyorum. o yüzden saati önemli deil benim için. ama bence senin saatlerin uygun aralıkları gayet normal ama istersen sabah olanı 10 gibi iç sen bilirsin yine ama bence saati uygun

10 da uyuyo oluyorum çoğu zaman. onun için uyanabildiğim en erken saatte kahvaltı yapıp içiyorum :26:

merhaba kızlar..hatırlarsınız ben ayın 27nde doktora gıdecektım ancak pazrtesı sabah kalktıgımda kahverengı akıntım oldu bırazda kasıklarım agrıdı tabı ben dayanamadım ve o gun eskı doktoruma gıttım ultrosonla baktıgında bebegım ıyıydı ama kesenın etrafında bıraz kanama olmuş ama bı suprız oldu ve cok şükür kalp atışlarını duyduk muthıs bır duyguydu dınlemeye doyamadım Rabbıme bınlerce sukurler olsunnn kanama ıcınde 15 gun istihirat verdi, raporluyum evdeyım sadece wc ye kalkcaksın dedı doktor..öyle işte bu arada ben Satın 17.gunu yumurtlamısım sanırım ..normal cunku 33-34 gunde bır regl olurum ben bebegım sata gore 3 gun gerı bugun 6+6 oldu bebegım saglıkla buyusun de inşallah

kızlar nasılsınız şikayetleriniz var mı ? ben hiç mi hiç bişi hissetmiyorum yaaaa:44: sadece dün akşamdan beri şeyimin üstü sanki sol tarafı acıdı sızladı uyuşuk gibi korktum vala :18: dedim acaba toplu taşımada ayakta geliyorum işten yorgunluktan mı oofff yicektim kafayı...Kese görenler folik asidi güçlendirdi mi ben kan tahlili veriğim gün kullandığına devam et demişti dr. bana

siz gunde 3 tanemi folic asit kullanıyosunuz ben bı tane folibal içiyorum yaaa niye öylekii doktor bana oyle bısey vermedii

kasıklarında demek istedin herhalde? Çalışanlara hamilelik daha zordur ya nasıl dayanıyosun yorgunluğa falan? Ben hamilelikten önce kullanmıyodum. Hamile kaldığımı öğrenince günde 3 defa kullan dedi.

siz gunde 3 tanemi folic asit kullanıyosunuz ben bı tane folibal içiyorum yaaa niye öylekii doktor bana oyle bısey vermedii

Evet çokmu acaba gerçekten? Belki ilaç o kadar kuvvetli değildir. Bilemedimki. Gittiğim 2 dr da bana günde 3 defa dedi. Folic plus kullanıyorum folic asit yanında vitaminde barındırıyomuş herhalde.

slm kızlar bende aralık annesı olacağım kısmetse daha önce 2 düşüğüm oldu kan pıhtılaşması cıktı son düşükte şuan aspirin ve clexane 0.4 iğne kullanıyorum 5+3 günlük hamileyim inş. rabbım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder p.tesi beta hcg yaptırdık 3521 cıktı dünde kesemizi gördük 18 gün sonra kontrolümüz var inş. bebişi ve kalp atışını duayrım şuan tek sıkıntım sol kasık ağrısı cok ağrıyor doktor normal dedi hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alın

hilbarcım benıde listeye eklermısın ankarada yaşıyorum teknık ressamım yaşım 31 ilk bebişim bat:09/03/2013 bdt : 15/12/2013 hayırlısıyla inşallah

ayyy allah bizlerede nasip etsin keseyı gormeyı pıtpıtları duymayı işallah dinlen canım kendını yorma zaten tualete sureklı kalkıp durdurumuz ıcın o bıle yeter bıze gunluk spor

yeni hamişler hoş gelmiş Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Bende yarın pıt pıt lar için gidicem dr a hadi hayırlısı bakalım.

Kızlar show tv de anne adaylarına bebek eğitim merkezinden bişeyler gösterceklermiş hadi bilgilenelim. Hemen açın bugün birazdan başlıyor

kasık mı bilemiyorum bildiğin genitalimin yani sanki rahmim acıyo ...Mecbur dayanıyorum işte ama oturarak çalışıyorum ben pc başında buraya kadar bir sorun yok evde gibiyim ama yol beni bitiryor bir saatten fazla yol gidiyorum ve genelde ayakta yürümem de cabası Rabbim vericek kolaylığını inş. çünkü bir aksilik çıkmazda sağlık sorunumuz olmassa 6-7 ay devam

bu arada bende sadece gün bir sabahları folbiol içiyorum hamile halmadan önce başlamıştım beta hcg ye gittiğimm gün ona devam et dedi dr. :44:

hayırlı olsun canım hosgeldın aramıza bu arada aynı pıhtıdaşız senınle benımde bi tane düşüğüm oldu ve şuan hergun senın iğnenın anısından vuruluyorum kan sulandırıcı işallah bu sefer bebişimiz bizimle olur... ben daha keseyı gormedım cuma gunu gıdıcem gormeye ısallah gorunur suan 5+5im ama sata gore öyle cunkı gec dollenme oldu benım ... işallah cuma goruruz keseyı cok korkuyorum eşim vuruyo bana iğneyı sen kendınmı vuruyosun
listeye ekledım senı canım...
Evet çokmu acaba gerçekten? Belki ilaç o kadar kuvvetli değildir. Bilemedimki. Gittiğim 2 dr da bana günde 3 defa dedi. Folic plus kullanıyorum folic asit yanında vitaminde barındırıyomuş herhalde.
cuma gunu sorucam bunu doktora bakalım merak ettım bana neden sadece folibol verdi ...

cnm dikkat et kendine Rabbim bebişlerimizi korusun bende p.tesiyi iple çekiyorum offf zaman geçmiyor bende 33-35 gün arası regli olurum sat ne zamandı canm senin benim hamişlik takvimi sat a göre 6 hafta diyor Rabbimin izniylr p.tesi netleşicek

kese büyüyo belki ondandır rahme baskı yapıyodur doktor öyle demişti ama benim kasık ağrım var adet olcakmış gibi oluyo bazen. Senin için biraz zor olmuş durum, inşallah herşey güzel olur. İstediğiniz gibi olur.

merhaba kızlar keyifler iyiydir umarım yeni anne adaylarımızda gelmiş..
hoşgelmişler.. negüzel gitgide kalabalıklaşıyoruz

Kızlar ben hem kendimi hem bebişimi doyurayımda geliyorum. Ya bu arada siz folic asit haplarınızı hangi saatlerde alıyosunuz? Ben 12-6-11de alıyorum annem çok kısa aralıkları dedi de merak ettim:44:

canım sen neden gunde 3 tane içiyosun merak ettim de

kızlar ben biraz uyuyayım :97:
uyku bastırdı yine gelırım opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…