hayırlı olsun canım hosgeldın aramıza bu arada aynı pıhtıdaşız senınle benımde bi tane düşüğüm oldu ve şuan hergun senın iğnenın anısından vuruluyorum kan sulandırıcı işallah bu sefer bebişimiz bizimle olur... ben daha keseyı gormedım cuma gunu gıdıcem gormeye ısallah gorunur suan 5+5im ama sata gore öyle cunkı gec dollenme oldu benım ... işallah cuma goruruz keseyı cok korkuyorum eşim vuruyo bana iğneyı sen kendınmı vuruyosun
listeye ekledım senı canım...
cuma gunu sorucam bunu doktora bakalım merak ettım bana neden sadece folibol verdi ...
oohh ne güzel ne şanslısın bende evde olsam uyurdumkızlar ben biraz uyuyayım :97:
uyku bastırdı yine gelırım opuldunuz
oohh ne güzel ne şanslısın bende evde olsam uyurdumistifamı etsem ne yapsam :))))))))
Bilmiyorumki doktor bana günde 3 defa dedi. Folic plus kullanıyorum içinde folic asit, D vitamini ve kalsiyum varmış. Haftaya perşembe gitcem onuda sorayım bari.
işallah keseyı goreyımde kalp atıslarınıda pek dusunmek ıstemıyorum yoksa ıyıce kafayı yerım bende ılk 2 gun gobekten vurdum ama son 4 gundur koldan vuruyorum ben 6 gundur vuruluyorum iğnemihilbarcım bız iğneye dün başaldık sen nerden vuruyorsun doktor bana göbek dedi ama ben korktum eşim kolumdan vurdu ben iğneyi akşam 10 da aspirinide öğlen 2:30 alıyorum ya sen görürsün canım benım cuma belkı bebişide görürsün merak etme bol şans dılerım sana
ver istifanııoohh ne güzel ne şanslısın bende evde olsam uyurdumistifamı etsem ne yapsam :))))))))
allah sana sabır vermıs valla helal olsun ne dıyım bende cuma gununu sabırsızlıkla beklıyorum ama hıc umudum yok keseyı goremıcez galıba :18:Herkese merhaba,
Buraya daha öncede yazmıstım su anda 7 haftalık hamileyim aralığın bası gibi de Allah kısmet eder ise doğum yapacağım. Hamileliğimi cok erken öğrenmiş olduğum için ilk başlarda sürekli bir tedirginlik ve korku halindeydim. Bu dönemde yaşadığım bu duygulardan ötürü de 4 dr a gidip muayene oldum. Hatta 2. gittiğim doktor boş gebelik olduğunu ve kesede bebek olmadığı için ilaç verip düşük yapmam gerektiğini söyledi ve ben bu doktora yemek molasında gittiğim icin işyerinde ki bütün çalışma arkadaşlarım ağlama krizimden nasibini aldı. O gun işten izin alıp başka bir doktora gittiğimde ise beni alttan muayene ederek kesenin içinde bir şeyin gözüktüğünü( bebek olmayabilirmiş) ama bunun tam olarak netleşebilmesi için tanı koymanın henuz erken olduğunu söyledi . Fakat doktor bende bir anormalite durum olmadığını söylemesine rağmen bunu destekleyecek ne bir kan testi ne de benzer bir sey yaptı. Dr lar etmiş oldukları Hipokrat yeminine inat elbirliği etmişcesine benim aklımı ve psikolojimi karıştıracak açıklamalar yaptılar, konuştular. Psikolojim elek gibi delik deşik oldu ve hatta komedi dizisinde zurna sesine ağlayacak kadar.. Eşim de benden farksız değildi elinden geldiğince destek oldu. Hamilelikte normal olan kasık ve bel ağrısında bile kesin düşürüyorum bebeğim gitti diye karalar bağladım sanki kirpiğimin ucunda gözyası vardı ve ben 24 saat ağlamaya programlanmıştım. Çalışmasam evimin için de tekerlekli sandalye ile dolaşma fikri bile cazip gelebilirdi. zaten işe de sürekli taksi ile gidip geldim ve işimde evime epey uzak..
En son 15 aralıkta ablamın dru da olan bir doç. dr dan randevu aldım ve gittim. Dr eşim ile girdiğim ultrason muayenesinde bir sey göremiyorum dediğinde o anda tamam artık buraya kadarmış dedim ve eşime bakınca ilk defa bir insanın yuzunun saniyede saradığını gördüm. Birde alttan muayene edelim dediğin de o kadar umutsuzdum ki artık ne olacaksa olsun diye içimden gecirdim . Ve muayenede bebeğimi gördü hatta hafifte olsa belli belirsiz kalp atışlarını duyuyorum dedi. O anı kimseye anlatamam o kadar mutlu oldum ki. Başımdan gecenleri kendisine anlattığım da ise bana cok evham yaptığımı tutunacak bebeğin zaten ne yaparsam yapayım düşmeyeceğini ve bu dönemler de en cok dikkat edeceğim şeyin ruh sağlığım olduğunu söyledi. Şu anda iyi olmaya calışıyorum 2 hafta sonra randevum var ve inşallah kalp atışlarını da net bir sekilde duyacağız. Allah herkesi hayırlı kişiler ile karşılaştırsın:)
ya bu faftayı zaten zor bekledım bide bi hafta daha kafayı yerım ıyıce umutsuzluga kapılırım artık ...hilbar'cığım bu hafta göremezsen önümüzdeki hafta görürsün herşey Allah'tan hiç canını sıkma böyle şeylere :) hamileliğimizin tadını cıkaralım :) iyi düşün ki iyi olsun
ya bu faftayı zaten zor bekledım bide bi hafta daha kafayı yerım ıyıce umutsuzluga kapılırım artık ...
uyusam uyansam cuma gunu gelmıs olsa keşke :26:ben senden yaklaşık 10 gün öndeyken hayal mayal duydu kalp atışlarını dr. kendini böyle şartlama sonra zaman gecmez.. 4 dr dolaşmışım tecrubeyle sabit :)
ee tabı normalll sakın sıkı şeyler giyme canım ben artık kot pantalonlarıma veda ettım rafa kaldırdım bilee...kızlar ya ben hiç rahat değilim:44: işim gereği oturarak çalışmak zorundayım ama göbeğim okadar çıktıki nalatamam çok rahatsızlık veriyo şişkinlik hat safhada artı kasıklarımda kasılmalar falan oturamıyorum bi türlü açtım pantolonun düğmesini falanda normalmi bu durum sizce:18:
siz gunde 3 tanemi folic asit kullanıyosunuzben bı tane folibal içiyorum yaaa niye öylekii doktor bana oyle bısey vermedii
kızlar ya ben hiç rahat değilim:44: işim gereği oturarak çalışmak zorundayım ama göbeğim okadar çıktıki nalatamam çok rahatsızlık veriyo şişkinlik hat safhada artı kasıklarımda kasılmalar falan oturamıyorum bi türlü açtım pantolonun düğmesini falanda normalmi bu durum sizce:18:
bende aynı durumdayım göbek çıktı bende de pantolonlarımın düğmesini açıyorum kimi zaman kemer ile gizliyorum ama pantalonlar dar gelmeye başladı merak etme normal dar giyince ağrıyor rahatsızlık hissi oluyor