2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ayy hepimizin bir takilacagi bisey var .ama benim bu icimdeki sikinti nasil gecicek cumartesi kdrnasil dayancam ya
ben mi cok kotu dusunuyorum korkuyorum.
canım yalnız deılsın bende cok korkuyorum ama düşünmememye calısıyorum allahın izniyle ıyı seyler olcagını dusunuyorum dun mesela cok korktum sıonra ıyımser olmak ıstedım ılk defa bebegımle konusdum koydum elımı ustune sonra cok duygulandım :KK53: iyi gelıyo arada yapıcam boylee :KK17: ağrılarım var dıyorumkıı sen ne yapıyosun ordaaa yaramazlıkmı yapıyosun buyu kızım tamammı saglıklı ol :KK1:anneyı babayı üzme cuma gunu gıttıgımzde nazlanma bıze gorun tamammı dedım :KK53:

günaydın herkese..

dün akşam doktora gittik.. keseler halen iki ama biri cok cok küçük ve sekilsiz kalmıs ve hiç gelişmemiş. yani %90 tek olacak bebişim.. diger kese ye gelince alttanda bakmamıza ragmen keseyi gördük ama bebişi göremedik. sat 8 mart 5+4 tüm dün doktorum endişelenme cok erken zaten görülmez daha dedi ama ben yine de panikledim işin aslı. eskiden oglumdaykende doktorum o oldugundan kızdı bana tecrübesizde diilsin hatırlamıyor musun kaanda ne zaman gördüümüzü panşik yapma bişey yok diye.. böle işte dua edin bana..

canım ben hala senın nıye endıselendıgını anlayamadım nıye bukadar endışelenıyosun kanaman falanmı oldu

canim dun bi arkadas yazmisti karninda olmus kanama agri olmamis.bende etkilendim herhalde bide onceden dis gebelik yasadim bitane kaybettim bidaha kaybetmek iatemiyorum.belirtimde yok gerci cogumuUn belirtisi yok.kafamda atmaya calisiyorum bu dusunceyi.

canım yalnız deılsın bende cok korkuyorum ama düşünmememye calısıyorum allahın izniyle ıyı seyler olcagını dusunuyorum dun mesela cok korktum sıonra ıyımser olmak ıstedım ılk defa bebegımle konusdum koydum elımı ustune sonra cok duygulandım :KK53: iyi gelıyo arada yapıcam boylee :KK17: ağrılarım var dıyorumkıı sen ne yapıyosun ordaaa yaramazlıkmı yapıyosun buyu kızım tamammı saglıklı ol :KK1:anneyı babayı üzme cuma gunu gıttıgımzde nazlanma bıze gorun tamammı dedım :KK53:

haklisin cnm hepimizde endise var dimi sadece bende olmayinca rahatliyorum tek senaryo yazan ben deilim yani.
bende surekli konusurum ilk ogrendigim gunden beri sabah gunaydin aksam ii geceler derim.
insallah cumartesi guzel haberler vericem .en iyisi dua okuyim ii gelir.
buarada kizim diyorsun kizmi hissediyorsun ben de kiz hissediyorum.:KK6:

canim dun bi arkadas yazmisti karninda olmus kanama agri olmamis.bende etkilendim herhalde bide onceden dis gebelik yasadim bitane kaybettim bidaha kaybetmek iatemiyorum.belirtimde yok gerci cogumuUn belirtisi yok.kafamda atmaya calisiyorum bu dusunceyi.

ya canım neden boyle dusunuyosun bak benım en bastan berı gogsum agrımıyo mesela hekesın farklıdır o kısının oyle oldu dıye senınde oyle olmaz anlıyorum senı ama ıyı dusun bak sen kotu dusundukce allah korusun kotuye gıder ama ıyı dusun ıyı olsun yakınında hastane falan varsa gıt baksınlar ama oyle seyler dusunme daha yenıler hepımızın korkuları var elbet hepımız ay acabamı dıyoruz ama boyle herseyı kafamızda sorun yaparsak ıyı etmeyız

günaydın herkese..

dün akşam doktora gittik.. keseler halen iki ama biri cok cok küçük ve sekilsiz kalmıs ve hiç gelişmemiş. yani %90 tek olacak bebişim.. diger kese ye gelince alttanda bakmamıza ragmen keseyi gördük ama bebişi göremedik. sat 8 mart 5+4 tüm dün doktorum endişelenme cok erken zaten görülmez daha dedi ama ben yine de panikledim işin aslı. eskiden oglumdaykende doktorum o oldugundan kızdı bana tecrübesizde diilsin hatırlamıyor musun kaanda ne zaman gördüümüzü panşik yapma bişey yok diye.. böle işte dua edin bana..
olsun canım hayırlısı olsun tek olsun saglıklı olsun nolcak rabbim onu sanabagıslasın işallah bende cuma gıdıcem allahım gelmedı gıttı şu cumaa günüü...
ay canım listeye eklemişsin gördümmm. teşekkürler...listede en yaşlı ben oldum ya
a aaa aşk olsun taze anne adaylarını bız kac yasında olursa olsun körpecik goruyoruz cok yakıstın listeye allah ayırmasın bebegınden senı ve bızlerı ... amin

a aaa aşk olsun taze anne adaylarını bız kac yasında olursa olsun körpecik goruyoruz cok yakıstın listeye allah ayırmasın bebegınden senı ve bızlerı ... amin

Amin güzelim ayırmasın inşallah acısı çok zor yaşayan bilir.
ah canım benim teşekkürler.hiç körpecik olmamışım gibi:KK52:

haklisin cnm hepimizde endise var dimi sadece bende olmayinca rahatliyorum tek senaryo yazan ben deilim yani.
bende surekli konusurum ilk ogrendigim gunden beri sabah gunaydin aksam ii geceler derim.
insallah cumartesi guzel haberler vericem .en iyisi dua okuyim ii gelir.
buarada kizim diyorsun kizmi hissediyorsun ben de kiz hissediyorum.:KK6:
ya ben durup dururken aglıyorum neden yaaa ne sacma bısey oldum :KK43:
sonrada guluyorum aklıma bebesım gelınce :18:
delırıyomuyum allahım aklıma muhkayet ol
evet canım içimden kız gecıyo ve delı gıbı kız istıyorum allah saglıklsını versın ama eşimde önce saglıklı olsun ama oglum ıolsun dıyoo :KK1: tatlı atışmalar yapıyoruzzz kızım olcak ben hıssedıyorum dıyorum erkek hıssetsene kızım dıyo :KK1: erkek hısset erkek olsun dıyoo:KK1:

selam arkadaşlar bende bu ay hamile kaldım 9 ay uğraştan sonra :) Allahım inşallah sevincimizi yarıda bırakmaz.bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.benim sat 17 mart.galiba 4 haftalık bebiş:))

Aramıza hoşgeldin. Hayırlısıyla kucağına alırsın sende inşallah :KK19:

mrb kızlar bugün hiç giremedim nete sabahtan beri hastanedeyim alerji olmuşum her yerim şişmiş gözlerimi açamadım o derece yani ama anlamaadıgım şey hayatımda ilk defa oluyorum doğumun aciline gittim serum verdiler ayrıca bebeğimede baktılar çok şükür 6+1 miş kalp atışları göründü ama çok küçük oldugu için duyulmuyormuş yarında detaylı bi alerji testi yaptırcam işlh bi sorun çıkmaz dua edin kızlarr :)))

Kıyamam ya geçmiş olsun. Tedavini aksatma bakalım sonucuda bildirirsen sevinirim merak ettim.

Bende izmir bornovadayım.sen hangi doktora gidiyorsun.birde hangi saglık ocagına.benim gittiğim saglık ocagı testleri yapmıyo hastanede yaptır dedi

Ben Şifa hastanesinde Serkan güçlüye gidiyorum ama tanıdık olduğu için istediğim zaman gün alabiliyorum duyduğum kadarıyla randevu almak çok zormuş. Zaten hastanedeki tek prof o ve riskli gebeliklerle ilgileniyo daha çok (benimkinde riskli bir durum yok ama yine de bakıyo sağolsun) Sağlık ocağına birlik mah. sağlık ocağına gidiyorum kamil tuncaya yakın olana. Sen nerelerde oturuyosun? Yakınlarda başka sağlık ocağı varsa değişim yapabiliyosun kabul ederlerse. Testleri orda yaptırman çok iyi olurdu. Hastahaneye özelemi yoksa devlete mi gidiyosun? Devlete gidiyosan çok sorun olmaz test işi de özelde çok para istiyolar. Belki bakarsın tanışma fırsatımız olur birgün :)

Sat kaçtı canım ? Benimki adetim geçtikten 5.ci günü 979 çıktı . 25 inde çağırdı. Kese görünmedi.

Benim sat 7 mart.

Benim sat 8 mart ama hcg 2744 çıkmıştı. İllk gittiğimde vajinal bakmıştı öbür türlü görünmez demişti öbür dr. Ama dün gittiğim dr. serkan bey karnımdan baktı. Sabret bakalım inşallah görürsün hayırlısıyla.

kizlar ya icimde kotu bi his var bebegime bisey oldu gibi geliyor.dun bi arkadas yazmisti karninda olmus 10gun snra dr.gidince ogrenmis acaba ondan mi etkilendim.eskiden busey olsa kanama olur agri olur diye dusunuyordum.cok korkuyorum belirtimde yok gogusler disinda.offf napcam kizlar cumartesi kadar nasilgecicek gece uyumadim resmen

Sakın kötü düşünüp olumsuzluk çağırma ne kanaman var ne bişey, eğer kötü etkileneceğini düşünüyorsan okuma zaten o tarz şeyleri. :KK20:

Güzel anne adayları günaydın :) ben bu sabah biraz rahatsız uyandım gece uyuyamadım ağrım sızım çok oldu genelde çpkk oluo ama doktor bşiy demiyor bu duruma. öyle çok korkuyorum ki bu ağrılarımdan dolayı anlatamam moralim oldukça bozuk. bugün sağlık ocağına gidicem ama bi arkadaş grevde olduklarını yazmış. ben yine de şansımı deneyeyim. siz ne diyorsunuz bu ağrı durumlarına var mı sorun yaşayan benim gibi. hamileliğimin ilk dönemlerinde oluooduuu bi süredir çok güzeldii yine başladıı :KK43:

Canım benimde kasık ağrım var bazen hiç geçmiyo gün içinde bazen ara ara geliyo. Doktora sordum gayet normal dedi. bide sanki adet olcakmış gibi bir ağrı oluyo bende oda normalmiş. Kese büyüdüğü için rahme basınç yapıyormuş. Çok normalmiş sıkma canını.

günaydın herkese..

benimde sat 8 mart, doktor çok uğraştı yolk kesesinin orda 7 mm bebek gördü ama belki uğraşmak istememiştir. Bebeğin görülmemesi çok normal daha minicik düşünsene 4-5 mm bişey olmalı. Bizimki babaya çekmiş herhalde uzun boylu olacak :KK1: Hiç sıkma canını daha zamanı var bebişini görmek için.

olsun canım hayırlısı olsun tek olsun saglıklı olsun nolcak rabbim onu sanabagıslasın işallah bende cuma gıdıcem allahım gelmedı gıttı şu cumaa günüü...

amin cnm cok saol.. ya işin aslı tek olmasına üzülmedim hatta oglum adına daha iyi oldu diye bile düşünüyorum ezilebilirdi çunku oda yavrum daha iki yasında kendisi bebek sayılır..

amin cnm cok saol.. ya işin aslı tek olmasına üzülmedim hatta oglum adına daha iyi oldu diye bile düşünüyorum ezilebilirdi çunku oda yavrum daha iki yasında kendisi bebek sayılır..
sayılır deıl daha bebek :21:
sen isteyerek yaptın dımı valla benım fıkrım suanlık bu bebıs oldukdan 9 sene sonra falan yapmak cunkı zaten 22 yasındayım 30 lu yaslardada bı tane daha yaparım oldu bıttı
...

Aramıza hoşgeldin. Hayırlısıyla kucağına alırsın sende inşallah :KK19:

Kıyamam ya geçmiş olsun. Tedavini aksatma bakalım sonucuda bildirirsen sevinirim merak ettim.

Ben Şifa hastanesinde Serkan güçlüye gidiyorum ama tanıdık olduğu için istediğim zaman gün alabiliyorum duyduğum kadarıyla randevu almak çok zormuş. Zaten hastanedeki tek prof o ve riskli gebeliklerle ilgileniyo daha çok (benimkinde riskli bir durum yok ama yine de bakıyo sağolsun) Sağlık ocağına birlik mah. sağlık ocağına gidiyorum kamil tuncaya yakın olana. Sen nerelerde oturuyosun? Yakınlarda başka sağlık ocağı varsa değişim yapabiliyosun kabul ederlerse. Testleri orda yaptırman çok iyi olurdu. Hastahaneye özelemi yoksa devlete mi gidiyosun? Devlete gidiyosan çok sorun olmaz test işi de özelde çok para istiyolar. Belki bakarsın tanışma fırsatımız olur birgün :)

Benim sat 8 mart ama hcg 2744 çıkmıştı. İllk gittiğimde vajinal bakmıştı öbür türlü görünmez demişti öbür dr. Ama dün gittiğim dr. serkan bey karnımdan baktı. Sabret bakalım inşallah görürsün hayırlısıyla.

Sakın kötü düşünüp olumsuzluk çağırma ne kanaman var ne bişey, eğer kötü etkileneceğini düşünüyorsan okuma zaten o tarz şeyleri. :KK20:

Canım benimde kasık ağrım var bazen hiç geçmiyo gün içinde bazen ara ara geliyo. Doktora sordum gayet normal dedi. bide sanki adet olcakmış gibi bir ağrı oluyo bende oda normalmiş. Kese büyüdüğü için rahme basınç yapıyormuş. Çok normalmiş sıkma canını.

benimde sat 8 mart, doktor çok uğraştı yolk kesesinin orda 7 mm bebek gördü ama belki uğraşmak istememiştir. Bebeğin görülmemesi çok normal daha minicik düşünsene 4-5 mm bişey olmalı. Bizimki babaya çekmiş herhalde uzun boylu olacak :KK1: Hiç sıkma canını daha zamanı var bebişini görmek için.

canım senin alttan mı gördü karından mı? yaa bnm şöle oldu randevuya geciktim oglum uyuyordu uyandırdım ettim falan kadın karından baktı keseyi gördü bebeği göremedi alttan baktı dediki cok sıkışmıssın oda baskı yapıyor tuvalete git gel.. gittim geldim tekrar alttan baktı sanki burda oluscak gibi bebek dedi biraz ultrason aletini kımıldatınca yanıp sönen bişi gördük aa bak burda ama yine de tek basına ona güvenmiyorum gec gördük haftaya tekrar bakalım dedi..

merhaba kızlarr bugün sabah acaip değişik bir ağrıyla uyandım ağrı daha sonrada devam etti korktum hemen doktora gittim kendi doktorum değil ama ikinci doktorum arada ona da gidiyorum hcg 4600 olmasına rağmen karından göremedi bebeği alttan bakalım dedi dış gebelik falan olmasın dedi o anda hem eşimin hem benim surat düştü tabiki çok korktuk sonra alttan bakınca kesem göründü şükürler olsun 11 mm ve 4+1 çıktı ultrasona göre 3 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi

merhaba kızlarr bugün sabah acaip değişik bir ağrıyla uyandım ağrı daha sonrada devam etti korktum hemen doktora gittim kendi doktorum değil ama ikinci doktorum arada ona da gidiyorum hcg 4600 olmasına rağmen karından göremedi bebeği alttan bakalım dedi dış gebelik falan olmasın dedi o anda hem eşimin hem benim surat düştü tabiki çok korktuk sonra alttan bakınca kesem göründü şükürler olsun 11 mm ve 4+1 çıktı ultrasona göre 3 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi
ayy maşallah maşallah:nazar::nazar:
ağır bi korku atlatmışsın canım ben olsam bayılırdım heralde doktorum oyle soyledıgındee ...:18:
iyiki bi sorun cıkmamıs benımde sağ kasıgımda agrım var ama dayanılmıcak gıbı deıl ara ara sancı seklınde ... bendemı gıtsem napsam cuma gunu gıtcem zaten ama ...

canım senin alttan mı gördü karından mı? yaa bnm şöle oldu randevuya geciktim oglum uyuyordu uyandırdım ettim falan kadın karından baktı keseyi gördü bebeği göremedi alttan baktı dediki cok sıkışmıssın oda baskı yapıyor tuvalete git gel.. gittim geldim tekrar alttan baktı sanki burda oluscak gibi bebek dedi biraz ultrason aletini kımıldatınca yanıp sönen bişi gördük aa bak burda ama yine de tek basına ona güvenmiyorum gec gördük haftaya tekrar bakalım dedi..

karnımdan gördü canım. Bebeği görmek için erken olduğunu söylüyordu tam bide baktı bebek burada ve 7 mm dedi. Baya uzun sürdü ultrason ben çok merak ediyodum görmek için baya baktı. Benimki yanıp sönmüyodu bembeyaz sabit bişeydi. İnşallah görürsün benim hiç umudum yoktu görcem diye. Hadi bakalım öbür muayenende inşallah görürsün. Ben haftaya perşembe gitcem bir daha hem test sonuçlarınıda istedi bakalım ne olacak.

sayılır deıl daha bebek :21:
sen isteyerek yaptın dımı valla benım fıkrım suanlık bu bebıs oldukdan 9 sene sonra falan yapmak cunkı zaten 22 yasındayım 30 lu yaslardada bı tane daha yaparım oldu bıttı
...

evet canım isteyerek yaptım ben.. ama cok fırça yedim hevesimi kursagımda bıraktılar aman neyse doğuracak olanda büyütecek olanda karar verecek olanda eşim ve benim kimseyi ilgilendirmez. ama insanın gücüne gidiyor tabi direk söylenen ''cok üzüldüm bu cocugu hiç mi düşünmediniz'' olunca biraz agır oldu aslında..

Kızlar ben hem kendimi hem bebişimi doyurayımda geliyorum. Ya bu arada siz folic asit haplarınızı hangi saatlerde alıyosunuz? Ben 12-6-11de alıyorum annem çok kısa aralıkları dedi de merak ettim:44:

ayy maşallah maşallah:nazar::nazar:
ağır bi korku atlatmışsın canım ben olsam bayılırdım heralde doktorum oyle soyledıgındee ...:18:
iyiki bi sorun cıkmamıs benımde sağ kasıgımda agrım var ama dayanılmıcak gıbı deıl ara ara sancı seklınde ... bendemı gıtsem napsam cuma gunu gıtcem zaten ama ...

evet bizde çok korktuk benim kasığımda değilde rahmin damarları çekiliyor sanki çok değişik ama doktorum normal olabilir dedi bebiş de görünmedi .zaten 4+1miş daha bari takvimde buna göre takip edyim bence bekle canım cumayı zaten az kaldı cumaya.

X