Aramıza hoşgeldin. Hayırlısıyla kucağına alırsın sende inşallah
Kıyamam ya geçmiş olsun. Tedavini aksatma bakalım sonucuda bildirirsen sevinirim merak ettim.
Ben Şifa hastanesinde Serkan güçlüye gidiyorum ama tanıdık olduğu için istediğim zaman gün alabiliyorum duyduğum kadarıyla randevu almak çok zormuş. Zaten hastanedeki tek prof o ve riskli gebeliklerle ilgileniyo daha çok (benimkinde riskli bir durum yok ama yine de bakıyo sağolsun) Sağlık ocağına birlik mah. sağlık ocağına gidiyorum kamil tuncaya yakın olana. Sen nerelerde oturuyosun? Yakınlarda başka sağlık ocağı varsa değişim yapabiliyosun kabul ederlerse. Testleri orda yaptırman çok iyi olurdu. Hastahaneye özelemi yoksa devlete mi gidiyosun? Devlete gidiyosan çok sorun olmaz test işi de özelde çok para istiyolar. Belki bakarsın tanışma fırsatımız olur birgün :)
Benim sat 8 mart ama hcg 2744 çıkmıştı. İllk gittiğimde vajinal bakmıştı öbür türlü görünmez demişti öbür dr. Ama dün gittiğim dr. serkan bey karnımdan baktı. Sabret bakalım inşallah görürsün hayırlısıyla.
Sakın kötü düşünüp olumsuzluk çağırma ne kanaman var ne bişey, eğer kötü etkileneceğini düşünüyorsan okuma zaten o tarz şeyleri.
Canım benimde kasık ağrım var bazen hiç geçmiyo gün içinde bazen ara ara geliyo. Doktora sordum gayet normal dedi. bide sanki adet olcakmış gibi bir ağrı oluyo bende oda normalmiş. Kese büyüdüğü için rahme basınç yapıyormuş. Çok normalmiş sıkma canını.
benimde sat 8 mart, doktor çok uğraştı yolk kesesinin orda 7 mm bebek gördü ama belki uğraşmak istememiştir. Bebeğin görülmemesi çok normal daha minicik düşünsene 4-5 mm bişey olmalı. Bizimki babaya çekmiş herhalde uzun boylu olacak
Hiç sıkma canını daha zamanı var bebişini görmek için.