2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
[SUP][/SUP]
suayyyyy canim cok sevindim bu sefer ki cok saglikli olacak hic korkma 3gun var aramizda.hadi hayirli olsun arkadasim.belfu nasil buarada hic bakamadim.

Nerelerdesin bulantıların ne alemde

merhaba canıım sabah işe gelmeden bulantı hapımı aldım bir simit yemiştim onu da çıkardım ama sonra bir rahatlama oldu maşallah diyeyım şimdiye kadar bulantım yok öğlende de bir ik lokma bişey yedim. sizde ne va r ne yok kızlar

benimde eskiye göre azaldı sabahları oluyor genelde

Sevindim senin adına canım. Bende bulantı var ama az kusmuyorum

merhaba hilbar...sen bi tane kullanıyorsunnn ben yarımm kullanıyorum benim kullandığım da folibal...
ya doktorlar ıyısını bılırler sımdı kan testı bılmem ne cart curt herseyı yaptırdı bana vıtamın testı falan ona gore verır ılaclarıda herkesın ayrıdır dimi
merhaba kızlar o şişkinlikler gazdaan. artık dar şeylere veda zamanı :)
sorma yaaaa ben eşorfman gıyıyorum valla kotlarım sıkıyo artık ... eşimde karnım şişti diye sevınıyo halbukı gaz daha onlar

ben çalışıyorum ve kot yada eşofman gibi rahat kıyafetler giyebileceğim bir iş değil. . ama bnde kendime 40 beden pantolonlar aldım haftasonu onlarla idare edicem karnımız belirginleşince de hamile pantolonu alırım artık. göbeği lastik kumaştan :)

tabiki de ayrıdırr canımm...doktorlarımızz en iyisini bilirlerr ben bu konudaa güveniyorum doktoruma...sen de sıkma canını...

slm kızlar.. nasılsınız bakalım??
ben iyi gibiyim ama tam bilemiyyorum hastalıklı gibiyim ya ondan herhalde.
dün 3. drumlada tanışmış oldum:)) ehh idare eder. şunu anladım ki bütün kadın doğumcular gelen hamilelri 40 yıllık gebe sanıyorlar:)) artık bunda devam edicem. bu karından ultrasonla baktı bebişimi gördü. kalp atışlarını duymadı sanırım. ama çok takılmadım. bundan önceki dr alttan muayene ile göstermişti atışları. bu dr da sağlıklı bir sorun yok 10 gün sonra gel yalnız kanama olursa(Allah korusun) hemen gel dedi.
hayatına normal devam et yolculuk, duş, yürüme,cinsellik,çalışma hepsini normal olarak devam ettirebilirsin panikleme dedi.
iki canlıyım deyip çok yemek yeme karnındaki 4-5 mm bişey iki canlı değilsin yediklerin hep sana kalır dedi. 5 ayda 2 kilo alman ideal ona göre dedi. zaten konuşmamızın dörtte üçü kilo alma demesiyle geçti.
tatlı kesinlikle yasak dedi.
hiç test istemedi. ilaç yazdı. baş ağrım için parol yazdı. bulantı için ne yazdı hatırlamıyorum. bide vitamin. ben sadece vitamini kullanıyorum şşimdilik. baş ağrım ve bulantım var ama dayanabildiğim yere kadar dayancam..
belki işinize yarayan yerler olur diye uzun uzun yazdım kızlar kusuruma bakmayın..

tabiki de ayrıdırr canımm...doktorlarımızz en iyisini bilirlerr ben bu konudaa güveniyorum doktoruma...sen de sıkma canını...
bende cok guvenıyorum ozenle dıkkatlıce bakıyo bana bı kere dusuk yaptıgım ıcın bu sefer daha temkınlıyız
eşimle avm yı gezdık bakalım dedık hamıle kıyafetlerıne allahım cok cok guzel seyler varr gorsenız varyaa nasıl gozum kaldıı eşim dediki işallah bı hayırlısıyla karnın cıksın alırız ama ben hemen 4 aylık falan olsun ıstıyorum cok sabırsızlanıyorum heycanımdan ölcem karnımı gere gere gezmek ıstıyorum azıcık gazdan karnım şişdi normalde olsa kendımı kasar o gobegı ıcer ceker yururdum valla hıc cekmedım belkı hamıle oldugumu anlarlar dıye ama yanımdan nerdeyse gobegı benım butun bedenım kadar bı kadın gecdıı nasıl özendım nasıl özendım hııhh dedım sen nesınkı kızım bakk nasıl koca gobusluler var bıde gazın var gobegın cıkdı dıye sevınıyosun

sonundaoldu saol canım yazdıkalrın tabiki işe yarar şeyler. gözün aydın diyeyım doktorunda hayırlı olsun umarım memnun kalırsın. bu arada tatlı yasak demiş ay benım canım tatlı istyor ve tatlı yerken midem bulanmıyor tiksinmıyorum bunu farkettım. napsam bişey yıyemıyorum bari tatlı yerim diyordum

sen de saol cnm. tatlıyı muhtemelen kilo alımım için dedi ama kesinlikle dedi. sen ölçülü bir şekilde az az ye cnm. bir bildiği olabilir. benimde midem çok bulanıyor ama çıkarma huyum yok.dinlene dinlene yemeğimi yiyorum. sen de az az ye cnm aç kalma. bebeğine Allah 'ın izniyle bişey olmaz ama sen halsiz düşersin sonra.

kılo umrumda değil ama zararı da olabilir tabii . zaten kuş kadar yediğim çok yemek yemek nerdeeee:) 3 kaşık yersem seviniyorum ama o da cıkıyor bugun iyyim umarım daha da iyi olurum geçecek bu günler sonra güzel güzel paylaşımlar yaparız. bebeklerimizle ilgili.

Kızlar 4+3 te beta hcg yaptırdıgımda 172 cıkmıstı bugun yani 5+0 da 2136 cıktı şaşırdım kaldım

Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin canım, bende aynı seyleri yasamıstım , su anda 3. gebeliğim

ben hamile pantolonu aldım bile benim gazdanmı bilmiyorum ama zaten azcık olan göbeğim kocaman oldu. Görenler sen beşizmi doğurcan diyolar lcw'dan aldım 20 liraya bu hafta sonu birkaç tane daha almayı planlıyorum çünkü kotlar falan çok sıkıyo. Haziranda hamile kıyafetleri ucuzluyomuş diğer mağazalarda öyle duymuştum.

Benim İzmirde tanıdığım hiç kimse yok İstanbuldan geldim buraya. Belki ilerde göbüşlerimiz büyüyünce görüşürüz Ben ilk sonucu trafik hastanesinde öğrendim. Dilek Hanım vardı ama çok suratsız ve ilgisiz bir dr. Sen hangisine gidiyosun? Central Hospital'da yaşlı bir dr. göründük bebeğe bakması için bana 2 haftalık dedi ama tahmin ettiğim gibi yanlış çıktı. O doktora bir daha da gitmedim. Şifadakinden çok memnunum. Herşeye çok ilgili, çok güzel bakıyo. Sana da tavsiye ederim. Zaten gideceğin günleri bildiğin için önceden randevu alırsın sıkıntı olmaz galiba ama bende testleri devlet hastahanesinde yaptırcam. Sağlık ocağı yapmazsa ilerde. Birde görümcem çiğlide kordon kliniğe gidiyo orda mete bey varmış 2 çocuğuna da orda doğum yaptı çok memnundu ama çok uzak işte.

benimde sat 8 mart aramıza hoşgeldin.

ay çok komik anlatmışsın süper ya. Aynı benim düşüncelerim haha

canım benim Sat 25 şubat sata göre 7+2 olmam gerek ama ben 17.gun yumurtladım bu yuzden 6+6 gozuktu ultrosonda sanırım senın de boyle bısey olacaktır.inşallah sende gorursun bebişini sabret azcık
kızlar benımde adım var mış listede benıde guncelleyin bari
sAT 25 şubat
yaş 25
tahmını dogum 5 aralık 2013

Kızlar degerim bu sabah verdim kan ile 140 a düşmüş doktor düşük yapıyorsun dedi yarın yada cuma günü kanla birlikte vucut atıcak bebegi dedi inşallah siz yaşamazsınız bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…