slm kızlar bende aralık annesı olacağım kısmetse daha önce 2 düşüğüm oldu kan pıhtılaşması cıktı son düşükte şuan aspirin ve clexane 0.4 iğne kullanıyorum 5+3 günlük hamileyim inş. rabbım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder p.tesi beta hcg yaptırdık 3521 cıktı dünde kesemizi gördük 18 gün sonra kontrolümüz var inş. bebişi ve kalp atışını duayrım şuan tek sıkıntım sol kasık ağrısı cok ağrıyor doktor normal dedi hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alın
hilbarcım benıde listeye eklermısın ankarada yaşıyorum teknık ressamım yaşım 31 ilk bebişim bat:09/03/2013 bdt : 15/12/2013 hayırlısıyla inşallah
Nerelerdesin bulantıların ne alemde
merhaba kızlar o şişkinlikler gazdaan. artık dar şeylere veda zamanı :)
merhaba canıım sabah işe gelmeden bulantı hapımı aldım bir simit yemiştim onu da çıkardım ama sonra bir rahatlama oldu maşallah diyeyım şimdiye kadar bulantım yok öğlende de bir ik lokma bişey yedim. sizde ne va r ne yok kızlar
benimde eskiye göre azaldı sabahları oluyor genelde
merhaba canıım sabah işe gelmeden bulantı hapımı aldım bir simit yemiştim onu da çıkardım ama sonra bir rahatlama oldu maşallah diyeyım şimdiye kadar bulantım yok öğlende de bir ik lokma bişey yedim. sizde ne va r ne yok kızlar
ya doktorlar ıyısını bılırler sımdı kan testı bılmem ne cart curt herseyı yaptırdı bana vıtamın testı falan ona gore verır ılaclarıda herkesın ayrıdır dimimerhaba hilbar...sen bi tane kullanıyorsunnn ben yarımm kullanıyorumbenim kullandığım da folibal...
sorma yaaaa ben eşorfman gıyıyorum vallamerhaba kızlar o şişkinlikler gazdaan. artık dar şeylere veda zamanı :)
Sevindim senin adına canım. Bende bulantı var ama az kusmuyorum
bende cok guvenıyorum ozenle dıkkatlıce bakıyo bana bı kere dusuk yaptıgım ıcın bu sefer daha temkınlıyıztabiki de ayrıdırr canımm...doktorlarımızz en iyisini bilirlerr ben bu konudaa güveniyorum doktoruma...sen de sıkma canını...
eşimle avm yı gezdık bakalım dedık hamıle kıyafetlerıne allahım cok cok guzel seyler varr gorsenız varyaa nasıl gozum kaldııben çalışıyorum ve kot yada eşofman gibi rahat kıyafetler giyebileceğim bir iş değil. . ama bnde kendime 40 beden pantolonlar aldım haftasonu onlarla idare edicem karnımız belirginleşince de hamile pantolonu alırım artık. göbeği lastik kumaştan :)
sonundaoldu saol canım yazdıkalrın tabiki işe yarar şeyler. gözün aydın diyeyım doktorunda hayırlı olsun umarım memnun kalırsın. bu arada tatlı yasak demiş ay benım canım tatlı istyor ve tatlı yerken midem bulanmıyor tiksinmıyorum bunu farkettım. napsam bişey yıyemıyorum bari tatlı yerim diyordum
sen de saol cnm. tatlıyı muhtemelen kilo alımım için dedi ama kesinlikle dedi. sen ölçülü bir şekilde az az ye cnm. bir bildiği olabilir. benimde midem çok bulanıyor ama çıkarma huyum yok.dinlene dinlene yemeğimi yiyorum. sen de az az ye cnm aç kalma. bebeğine Allah 'ın izniyle bişey olmaz ama sen halsiz düşersin sonra.
slm kızlar bende aralık annesı olacağım kısmetse daha önce 2 düşüğüm oldu kan pıhtılaşması cıktı son düşükte şuan aspirin ve clexane 0.4 iğne kullanıyorum 5+3 günlük hamileyim inş. rabbım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder p.tesi beta hcg yaptırdık 3521 cıktı dünde kesemizi gördük 18 gün sonra kontrolümüz var inş. bebişi ve kalp atışını duayrım şuan tek sıkıntım sol kasık ağrısı cok ağrıyor doktor normal dedi hepiniz sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alın
hilbarcım benıde listeye eklermısın ankarada yaşıyorum teknık ressamım yaşım 31 ilk bebişim bat:09/03/2013 bdt : 15/12/2013 hayırlısıyla inşallah
kızlar ya ben hiç rahat değilim:44: işim gereği oturarak çalışmak zorundayım ama göbeğim okadar çıktıki nalatamam çok rahatsızlık veriyo şişkinlik hat safhada artı kasıklarımda kasılmalar falan oturamıyorum bi türlü açtım pantolonun düğmesini falanda normalmi bu durum sizce:18:
Ben Şifa hastanesinde Serkan güçlüye gidiyorum ama tanıdık olduğu için istediğim zaman gün alabiliyorum duyduğum kadarıyla randevu almak çok zormuş. Zaten hastanedeki tek prof o ve riskli gebeliklerle ilgileniyo daha çok (benimkinde riskli bir durum yok ama yine de bakıyo sağolsun) Sağlık ocağına birlik mah. sağlık ocağına gidiyorum kamil tuncaya yakın olana. Sen nerelerde oturuyosun? Yakınlarda başka sağlık ocağı varsa değişim yapabiliyosun kabul ederlerse. Testleri orda yaptırman çok iyi olurdu. Hastahaneye özelemi yoksa devlete mi gidiyosun? Devlete gidiyosan çok sorun olmaz test işi de özelde çok para istiyolar. Belki bakarsın
Ben bornova merkezde oturuyorum.keşke tanışabilsek güzel olurdu.ben ii hastaneye gidiyorum.trafik hastanesine ve bayraklı central hosp.le.aslında hastane arayışındayım.şifayı düşündüm ama çok kalabalık.haklısın testler çok pahalı bana özeldeki doktor devlette yaptır dedi salı güü trafik hast.de yaptırcam.senin hailelik kaç haftalık
merhaba kızlar beni de yazın listeye :) 5 hafta 5 günlük hamileyim. Dün kesemizi de gördük artık kısmet 3 hafta sonra kalp atışlarını duymaya. 27 yaşındayım en son 8 martta oldum tahmini 12-13 aralık doğum. ilk bebişim olucak içimde sanki aşık olmuş gibi garip bir huzur ve mutluluk var umarım isteyen herkes kavuşur bebişine
bende cok guvenıyorum ozenle dıkkatlıce bakıyo bana bı kere dusuk yaptıgım ıcın bu sefer daha temkınlıyız
eşimle avm yı gezdık bakalım dedık hamıle kıyafetlerıne allahım cok cok guzel seyler varr gorsenız varyaa nasıl gozum kaldııeşim dediki işallah bı hayırlısıyla karnın cıksın alırız ama ben hemen 4 aylık falan olsun ıstıyorum cok sabırsızlanıyorum heycanımdan ölcem karnımı gere gere gezmek ıstıyorum azıcık gazdan karnım şişdi normalde olsa kendımı kasar o gobegı ıcer ceker yururdum valla hıc cekmedım belkı hamıle oldugumu anlarlar dıye ama yanımdan nerdeyse gobegı benım butun bedenım kadar bı kadın gecdıı nasıl özendım nasıl özendım hııhh dedım sen nesınkı kızım bakk nasıl koca gobusluler var bıde gazın var gobegın cıkdı dıye sevınıyosun
cnm dikkat et kendine Rabbim bebişlerimizi korusun bende p.tesiyi iple çekiyorum offf zaman geçmiyor bende 33-35 gün arası regli olurum sat ne zamandı canm senin benim hamişlik takvimi sat a göre 6 hafta diyor Rabbimin izniylr p.tesi netleşicek