2012 Şubat Anneleri

hicmi yok yoksa ara sira mi geliyor canim bende var camasirim kirleniyor cok gelmiyor gelcegi kadar geliyor
başım çok ağrıyor kızlar ne iyi gelir dönüyor azcıkta ...
yat dinlennnn onun disinda yapacak birsey yok temiz havada iyi gelirrr

ayneen olee sadece bulanti mahvediyor canim hamisler icin bas agrisi ilacalri mevcud eczaneye yada druna danisabilirisn mecburiyetten alirsin

nasil ya ben hamileligin basindan beri her gun omega 3 ve hamilelere ozel icinde folik asid olan vitamin aliyorum..doktorlar veriyorlar hatta icilmesi gerekiyor diye biliyorum ben..ama sadece hamilelere uygun vitaminlerden alinmali
onlari ic canimmmm kendi basiniza birsey icmeyinnn

lütfennn benn halaa ikinci sıradayımmm.. 18 lik bi anne gelenee kadarrr hemm ben seninn ilkk gözagrınımm lütfennnn
minik annem senin pabucu dama atarmisim benhic

GurbetGuzeli neden SAT larda 2012 yazıyor

ayyyyy ben uyumaktan bulantidan ne yaptigimi biliyomuyum valla simdi hepnize dogurdu bile yazabilrim
ayyy 18 lik citir hatami gösterdin dikkatlisin sagol

Bilgin yanlış canım, kesinlikle folic asit kullanılması gerek hamileliğin 12. haftasına kadar.Kullanmıyorsan hemen kullanmaya başla.

12. haftaya kadar folik asit kullanmak zorunda degiliz canım. Bak o yolladıgım sitede yazıyor zaten. Benim doktorum folik asidi bıraktırdı bana elevit verdi vitamin ilacı. İcerisinde folik asit de var ama az bir miktarda dozu.

Siteler değil de doktorumun tavsiyeleri daha önemli benim için öncelikle.Folik asitin yararlarını okudun mu canım? Okuduysan eğer kullanman gerektiğini bilmen gerekir.

Siteler değil de doktorumun tavsiyeleri daha önemli benim için öncelikle.Folik asitin yararlarını okudun mu canım? Okuduysan eğer kullanman gerektiğini bilmen gerekir.

okudum yararlarını biliyorum. Ama doktorum 5 haftalıkken onu bırak onun dozu cok tuksek sana vitamin vericem onu kullan dedi ama

Bilgin yanlış canım, kesinlikle folic asit kullanılması gerek hamileliğin 12. haftasına kadar.Kullanmıyorsan hemen kullanmaya başla.

ben kafana göre vitamin kullanmicaksın dedim arkadaşa folik moliğe bişi dediğim yok doktor verdiyse kullanıcaksın tabi...konuları iyice okumadan yorum yapmayalım lütfen...

okudum yararlarını biliyorum. Ama doktorum 5 haftalıkken onu bırak onun dozu cok tuksek sana vitamin vericem onu kullan dedi ama

Bünyeden bünyeye farklılık oluyor demek ki, doktorun senin için en iyi olanı söyler kontrol eden o çünki.Bana da folic verdi, o bitince birşey daha verecekmiş bakalım.

ben kafana göre vitamin kullanmicaksın dedim arkadaşa folik moliğe bişi dediğim yok doktor verdiyse kullanıcaksın tabi...konuları iyice okumadan yorum yapmayalım lütfen...

Sakin olalım bence de.Yanlış anlaşılma olabilir, ama sen onu yazdıktan sonra cevap veren arkadaş folicten açmış konuyu ve ben de ona göre cevap yazdım, o smile ı kullanmana bile gerek yok arkadaşım.

Sakin olalım bence de.Yanlış anlaşılma olabilir, ama sen onu yazdıktan sonra cevap veren arkadaş folicten açmış konuyu ve ben de ona göre cevap yazdım, o smile ı kullanmana bile gerek yok arkadaşım.[/QUOTE]

şuan gerginim biraz biliyorum ben ağrı kesici içicem diyene yazdım onu kafana göre bişey içme sakıncalıdır demek istedim bir kişi daha öyle anlayınca sinir geldi zaten en ufak şeye sinirlenir oldum bu aralar ya... hemşerim kusura bakma...

[/QUOTE]
şuan gerginim biraz biliyorum ben ağrı kesici içicem diyene yazdım onu kafana göre bişey içme sakıncalıdır demek istedim bir kişi daha öyle anlayınca sinir geldi zaten en ufak şeye sinirlenir oldum bu aralar ya... hemşerim kusura bakma...[/QUOTE]

Estağfurullah canım, ben de ikinci yorumunu görmemişim, ağrı kesici konusunda haklısın ayrıca

Son düzenleme:
Sinirlenmekten konu açılınca, ben de çok çabuk sinirleniyorum.Annem de her defasında "sen çok sinirleniyorsun, çocuğun sinirli agresif mıymıntı olacak göreceksin" diyor

Sinirlenmekten konu açılınca, ben de çok çabuk sinirleniyorum.Annem de her defasında "sen çok sinirleniyorsun, çocuğun sinirli agresif mıymıntı olacak göreceksin" diyor

yok canım olmazda o kadarda.. tabi sinirimiz geçiyor gergin olmamalıyız ama olmuyorki bide iş yerinde olunca gelde sinirlenme..:84:

Son düzenleme:

Anammm beni sormayın. Esimin her hareketine sinir olmaya basladım artık. Psikolojim bozuldu resmen yaa :90:

Son düzenleme:

merhaba hayırlı olsun bebişiniz ne güzel eşinizin aynı zamanda dr unuz olması kanlanma görülmüş galiba sizde. bende de geçen hafta ve bu gün tekrarlayan kısa süren kahverengi bi akıntım var dr progestan ilacını ısrarla vermiyor yatıyorum. nerdeyse bugün eczaneden gidip alacaktım o ilacı

ay ne guzel yaa iyi valla esin gozu altinda olmak hadi bakalim bekliycem canim benimmmm

Muayene olurken rahat oluyor, bu nedenle sansliyim.. Ama bunun disinda pek sansli oldugumu dusunmuyorum.. Aksine zaman zaman cok zorlaniyorum.. Simdi esimden vazgecip baska doktora gitmek de hos olmaz.. Ama dogumu zaten o yaptirmayacagi icin illa yeni bi doktor bulucaz.. O zaman daha iyi olur sanirim..

Tesekkur ederim, hepimizin yavrucuklari hayirlisiyla saglikli bi sekilde gelir ins. Bi kaybimiz olmus, cok uzuldum ama masallah anne cok olgun karsilamis.. Allah en kisa zamanda ona tekrar gonderir ins. ve tam kadro aliriz yavrularimizi kucagimiza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…