- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.381
hicmi yok yoksa ara sira mi geliyor canim bende var camasirim kirleniyor cok gelmiyor gelcegi kadar geliyorkızlaarr ben bırsey sormak istiyorum...6+1 olmama ragmen hic ama hic akintim yok...akinti olmamasi normal mi peki ? ne dersiniz ? ben ingilteredeyim burada kendi doktorum yok henuz..25 inde tanisicam insallah..bana yardimci olursaniz sevinirim..
yat dinlennnn onun disinda yapacak birsey yok temiz havada iyi gelirrrbaşım çok ağrıyor kızlar ne iyi gelir dönüyor azcıkta ...
ayneen olee sadece bulanti mahvediyor canim hamisler icin bas agrisi ilacalri mevcud eczaneye yada druna danisabilirisn mecburiyetten alirsinaynen senin gibiyim cuma sabahına kadar hiç bişeyim yoktu.ama 2 gündür sürünüyorum.kussam sanki daha rahatlıyacam ama sanki bi başlarsam devamı gelir diye kendimi sıkıyorum .o da inanılmaz bi baş ağrısı yapıyo.acaba ağrı kesici içebilyor muyuz?
onlari ic canimmmm kendi basiniza birsey icmeyinnnnasil ya ben hamileligin basindan beri her gun omega 3 ve hamilelere ozel icinde folik asid olan vitamin aliyorum..doktorlar veriyorlar hatta icilmesi gerekiyor diye biliyorum ben..ama sadece hamilelere uygun vitaminlerden alinmali
minik annem senin pabucu dama atarmisim benlütfennn benn halaa ikinci sıradayımmm.. 18 lik bi anne gelenee kadarrrhemm ben seninn ilkk gözagrınımm lütfennnn
GurbetGuzeli neden SAT larda 2012 yazıyor
ilaç sakıncalı hamilelikte diye biliyorum ben hatta çok mecbur olmadıkça vitaminde kullanılmamalıymış..
Bilgin yanlış canım, kesinlikle folic asit kullanılması gerek hamileliğin 12. haftasına kadar.Kullanmıyorsan hemen kullanmaya başla.
12. haftaya kadar folik asit kullanmak zorunda degiliz canım. Bak o yolladıgım sitede yazıyor zaten. Benim doktorum folik asidi bıraktırdı bana elevit verdi vitamin ilacı. İcerisinde folik asit de var ama az bir miktarda dozu.
Siteler değil de doktorumun tavsiyeleri daha önemli benim için öncelikle.Folik asitin yararlarını okudun mu canım? Okuduysan eğer kullanman gerektiğini bilmen gerekir.
Bilgin yanlış canım, kesinlikle folic asit kullanılması gerek hamileliğin 12. haftasına kadar.Kullanmıyorsan hemen kullanmaya başla.
okudum yararlarını biliyorum. Ama doktorum 5 haftalıkken onu bırak onun dozu cok tuksek sana vitamin vericem onu kullan dedi ama
ben kafana göre vitamin kullanmicaksın dedim arkadaşa folik moliğe bişi dediğim yok doktor verdiyse kullanıcaksın tabi...konuları iyice okumadan yorum yapmayalım lütfen...
Sinirlenmekten konu açılınca, ben de çok çabuk sinirleniyorum.Annem de her defasında "sen çok sinirleniyorsun, çocuğun sinirli agresif mıymıntı olacak göreceksin" diyor
Sinirlenmekten konu açılınca, ben de çok çabuk sinirleniyorum.Annem de her defasında "sen çok sinirleniyorsun, çocuğun sinirli agresif mıymıntı olacak göreceksin" diyor
hicmi yok yoksa ara sira mi geliyor canim bende var camasirim kirleniyor cok gelmiyor gelcegi kadar geliyor
benim normalde de hic akintim olmaz bu arada...gecen haftaya kadar geliyordu az biraz yani cok hafif olarak..3-4 gundur yok sanki hafif islaklik gibi oluyor cok az ama akinti degil..sen tecrubeli olarak anlarsin gurbet guzeli normal mi sence benim bu durum taktim kafaya
Biz galiba biraz geriden geliyoruz.. Boyle olunca ara sira kotu hissediyorum..
Siklusum duzensiz oldugu icin hala kesin hafta tahmini yapamiyoruz..
Ihmal ettigimden degil, ben de bir an once tablomuzu doldurmak istiyorum..
Ama cok sukur dun embriyoyu -yavrucumu- gorduk.. 3mm..
Esim hafif kanlanma gorundugunu soyledi..
Bu arada doktorumuz babasi..
Birkac gun sonra tekrar bakicaz, gerekirse progesterona baslicam..
ay ne guzel yaa iyi valla esin gozu altinda olmak hadi bakalim bekliycem canim benimmmm
merhaba hayırlı olsun bebişiniz ne güzel eşinizin aynı zamanda dr unuz olması kanlanma görülmüş galiba sizde. bende de geçen hafta ve bu gün tekrarlayan kısa süren kahverengi bi akıntım var dr progestan ilacını ısrarla vermiyor yatıyorum. nerdeyse bugün eczaneden gidip alacaktım o ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?