- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.221
ozel mesajlar icin tesekkur ederim cok tatlisiniz. bana henuz ozel mesaj izni olmadigi icin cevap yazamadim kusura bakmayin.
canlarim benim bir yanlislik yok olamaz. kendi gozlerimle gordum. zaten kullandiklari ultrason aleti en iyisi ve doktorumda en iyisi. kese ve embriyo gayet net gorunuyordu. hatta cok saglikli olarak baslamis hamilelik. hic bir anormallik yok dedi. kromozom bozuklugu falan deil yani. o yuzden test yaptilar zaten. iyi baslamis ama gelismesi durmus ve kalp atisida yok. zaten daha onceki mesajlarimda belirtmistim. benim hamileliklerim saglikliysa cok aseririm malum 4 kez dogum yaptim kendi vucudumu taniyorum. bunda sadece biraz basim donuyodu. normal olmadigini biliyordum zaten. kaldiki o basdonmeside gecti dunden beri. sadece goguslerim agriyor ama oda yeni basladi yani dusuk yapacagim icin olabilir. aslinda uzulmuyorum galiba kendimi bu sonuca hazirlamisim. esim cok uzuldu cunku cok istiyodu bu bebegi yazik agladi butun gun ise bile gitmedi. ama isin iyi tarafi hic beklemek zorunda deiliz dusukten sonra hemen deneyebiliriz. ve en azindan cabuk hamile kalabiliyoruz. bircok insan hamile kalmakta bile zorlaniyor. biz aslinda cok sansliyiz. ben yine sukrediyorum. yillarca deneyip hamile kalip dusurenlerde var. yada hic cocuu olmayanlar var. benim cok sukur cocuklarimda var. hem demekki Allah boyle uygun gordu. belkide birdahakine zamanlama daha iyi olacaktir. her serde bir hayir vardir mutlaka. su an tek istedigim kendiliginden dusmesi. kurtaja gerek kalmadan. cunku kurtaj cok zor. Allah kimseye vermesin. 10 dogum yapmayi 1 kurtaja tercih ederim. gunlerce gogus ve omuz agrisi cektim kurtajdan sonra ve psikolojimde cok kotuydu.
ben cok umutluyum insallah temmuz en gec aguistosta tekrar hamile kalicam Allahin yardimiyla. cunku dusukten sonra cok kolay hamile kaliniyor. aspirinede basliyorum hemen. dualarinizi eksik etmeyin. bidahaki saglikli olsun diye benim icin dua edin olurmu?
ah be şekercim nasılda sular serptin yüreğime anlatamam...oysaki hep %100 katlaması gerek diye bilirdim...allahıma binlerce kere şükürler olsun...hamile diilken benim gibi evham yapan arkadaşlara yahuu sakin olun azıcık derdim hep...şimdi anlıyorum ki sakin olunamıyomuş...bu bebek(ler)i o kadar zor buldum ki allah daha zorunu kimseye yaşatmasın..hele de bu yaşlarda...
hamile olan bütün kızları tebrik ediyorum..inşallah sağlıkla sıhhatle geçicek bu günler hep beraber...
benim ayak bileimin icinde ciger lekesi var acik renkte kizimin da kaburga kemiginde var leke sirtinda kardesimin kolunda zeytin var olabiliyor canim benim yaaa leke dikkat edinn
canim elimden geldigi kadar cevap vermeye calisirim fakat su siralar iyi degilim yatiyorm surekli o yuzden sik oturamiyorum sen sor ceplariz biz canim
Merhaba kızlar nasılsınız? Yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmiş. Hayırlı olsun inşallah.
Kızımı yeni uyuttum valla başım ağrıyor yaa. Sizlerde de var mı baş ağrısı. Belim de ağrıyor. Kızımda hiç bel ağrısı çekmedim son zamanlara kadar. Bunda da felaket bazen zor doğruluyorum yaaa. Sizde de oluyor mu?
Bu arada HCG değerlerine çok takılmayın arkadaşlar. Önemli olan keseyi görmeniz ve kalp atışını duymanız. İnşallah Rabbim sağ sağlim bu çıktığımız yolu tamamlamayı nasip eder.
bu topige yeni gelenlerden biri olarak hosbulduk diyorum...
bende cok basağrısı olmuyor, biraz mide bulantısı var ama cok degil, göğüs ağrısı hep var ama daha azaldı, karın şişliği cok var, bazen belim ağrıyor ama cok değil...
tabi mide bulantım cok yok diye bazen tedirgin hissediyorum ama doktorum herkesin bulunacak diye bir sart yok dedi biraz rahatladım... bende böyle durumlar.. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah..
Valla kızıma almıştım ayrı bir oda. Çocuklarım arasında ayrım yapmam ona da alırım. Ben kızımınkini maskodan almıştım. Muhtemel yine aynı yerden alıcaz. Ama evim 3 oda bir salon. Oturma odasında oturuyorduk. Şimdi odayı kaldırmak zorunda kalıcaz. Çünkü oturma odam L koltuk tkımı. Salonda zaten takımlarım var. Kızımın odasında bir de baza var tek kişilik. BÜyük ihtimal L koltuğun bir tarafı da bu odada kalır ayy bilmiyorumm..kızlar bebeişere bebek odası alcakmısınız?:44:ben kararsızım bu konuda öncemi? alsam sonraya mı? bıraksam kiracıyım bide ben
Merhaba kızlar nasılsınız? Yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmiş. Hayırlı olsun inşallah.
Kızımı yeni uyuttum valla başım ağrıyor yaa. Sizlerde de var mı baş ağrısı. Belim de ağrıyor. Kızımda hiç bel ağrısı çekmedim son zamanlara kadar. Bunda da felaket bazen zor doğruluyorum yaaa. Sizde de oluyor mu?
Bu arada HCG değerlerine çok takılmayın arkadaşlar. Önemli olan keseyi görmeniz ve kalp atışını duymanız. İnşallah Rabbim sağ sağlim bu çıktığımız yolu tamamlamayı nasip eder.
kızlar bebeişere bebek odası alcakmısınız?:44:ben kararsızım bu konuda öncemi? alsam sonraya mı? bıraksam kiracıyım bide ben
Ben sanırım şanslı bir gebeyim ya da şanssız mı demeliyim ki herkesin saydığı belirtilerden biraz biraz çekiyorum...Baş ağrısı da var bende, bulantı da, bel ağrısı da, arda kasık ağrısı da, baş dönmesi de, bayılacakmış gibi olma hissi de, göğüs hassasiyeti ve ağrısı da :))))
Allahtan hepsi aynı anda gelmiyor...Ama en kötüsü bulantı ve bayılma hissi.....
kızlar bebeişere bebek odası alcakmısınız?:44:ben kararsızım bu konuda öncemi? alsam sonraya mı? bıraksam kiracıyım bide ben
Canım kıyamam sana ya hepsinden gelmiş valla. Her gebe aynı değil,her gebelik de aynı olmuyor işte. Daha yolun çok başındayız. Daha ne ağrılarımız çıkar. Yeter ki bebişlerimzi sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun inşallah. Şu 3 ayı bir atlatsak.
Ben oda,kıyafet vs. alışverişleri düşünmek için bile çok erken buluyorum şu anı...
Ancak 6. aydan sonra Allah nasip ederse....Bırak almayı, düşünmüyorum bile şu an....Temkinli bir tipim diyelim...
Benim evim 2+1, oturma odasına beşik alabilirim belki, o zamanki durum ne gösterir bilemiyorum tabi, iyice değerlendirmek lazım...
Canım sen de ticker yapsana kendine. Takibin zor olur böyle :))
tebrik ederim canım.benimde 11 haziranda 288.31 di 15. haziranda 800.74.ama iki katına diye hesaplarsak dört günde 1100 leri bulması gerekiyodu.bende aradım sordum cok güzel tekrar yaptırmana gerek yok dediler ama benimde içim rahat degil.suanda benim degerlere bakarak seninkinin katlaması süperrr.boşyere düşünüp moralini bozma canım
Arkadaşım bana bir kitap verdi, Annelik ve Bebek Bakımı diye, onu okuyorum sizle de paylaşmak istedim. Önce 5. ve 6. haftayı yazıyorum Gebelik ve Doğum kısmından...
5. ve 6. haftalar:
Embriyo sıvı dolu bir kesenin içinde yüzer.
Beyin ve omurilikten oluşan taslak halinde bir sinir sistemine sahiptir.
Baş bölümünde ileride gözleri ve kulakları oluşturacak 4 oyuk belirmiştir.
Sindirim sistemi, ağız ve çene oluşmaya başlamıştır.
Mide ve göğüs boşluğu gelişmeye başlamıştır. Kalp göğsün önünde, minik bir kabarıklık olarak görülebilir. Altıncı haftanın sonunda ise kalp atmaya başlar.
Kan damarları oluşmaya başlamıştır.
Kol ve bacakları oluşturacak 4 kabarcık belirmiştir.
Boy: Emriyo şimdi yaklaşık bir elma çekirdeği kadardır. (6 mm)
cok üzüldüm canım ama keske baska dr ada gitseydin yaa..bendede kan pıhtılasması var ilk düşükten sonra anlasıldı yapılan testlerde.ondan dolayı düşmüş olabilirmiş suan kan sulandırıcı igne kullanıyorum.hakkımızda hayırlısı bence baska dr a daha görünsen iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?