2012 Şubat Anneleri

Yaşım 25,ilk bebeğim olacak,son sat 6 mayıs şu an 5+6 günlüğüz
Haftaya doktordayım.Kese görününce yazıcam
Ben de listeye eklenmek istiyorum...
Beklenen doğum tarihi:10 şubat 2012

yaşım 25 ilk bebeğim olacak sat 7 mayıs doğum 11 şubat aynı gibiyiz.ancak senin satın benden 1 gün önce ama ben de 5+6yım bugün

bugün 5+6yım bulantım henüz başlamadı.yarın 6 haftalık olucam bakalım başlıcak mı.sizlerin bu tarihlerde başlamışmıydı

amin canım inşallah, insan kalp atışlarını duyunca hamile olduğunun daha çok farkına varıyor.

Çok ilginç bana öyle olmadı. Ben keseyi gördüğümde daha çok hamile hissetmiştim kendimi.Sanırım çok istediğimden ve bilinçaltımda sürekli çok istediğim şeyde mutlaka bir sorun çıkar,nazar değer ne bileyim birşey olur diye düşündüğümden midir nedir bi tuhaf oldum kalp atışını duyduğumda.Umutlu olmaya çalışıyordum ama bilinçaltım kendini kötü şeyler duymaya hazırlamış sanki...Kalp atışını duyduğumuzda içim boşalmış gibi hissettim...Doktorum seni yalnız bırakayım ağlamak istermisin filan dedi,ama içim boşalmış gibiydi işte.Donuk donuktum...Hala da öyleyim...Çok sevindim ama sanki şey gibiydi, o masada bir başkası yatıyor, doktor bir başkasının kocasına kalp atışlarını gösteriyor, ben bir başkasının hayatını,bir başkasının bebeğini,bir başkasının bebeğinin kalp atışını dışarıdan izliyorum...Bedenim orda,o masada ruhum sanki o sahneye yukarıdan bakıyor, şaşırıyor gibiydi....
Doktorum bu duygu durumunun normal olduğunu da söyledi. Ruh halimi hemen çözdü ve buna uygun davrandı sağolsun...Gebelik zaten ruhsal çöküntü yaratan bir durum, kullandığın progestan ilacı da çok ağır ve olumsuz düşündürür dedi.Destek verdi sağolsun....

Son düzenleme:

Bir arkadaşım da söyledi bunu hatta o zeytini de söylüyor ama ben inanmıyorum doğrusu...Bilemiyorum gerçeklik payı var mı.Kızkardeşimde de bende de kolumuzun aynı yerinde aynı leke var...Genetik bir faktör olduğunu düşünüyorum...Benimki pembemsi onunki kahverengi ama annem herhangi birşey yiyip elini sürdüğünden bahsetmedi....
Çilek,zeytin yedim.Kiraz henüz yemedim...Çiğ ete dokunmuyorum ben zaten, eldiven takıyorum yada hiç ellemiyorum bile.Toxoplasma sebebiyle...Size de öyle yapmanızı tavsiye ederim...
Bu arada diz kapağımda da leke var benim bir sorayım bakalım anneme

Son düzenleme:
Yaaaa Kartopu Anneleri :) birşey sorucam:
ben bugün 6+3'üm ve bugün iş yerinde tam 3 kişi bana "hamile misin?" diye sordu....
Yaaa ben söylemek istemiyorum henüz kimseye... Ama yalan söylemeyi de beceremiyorum... Naapıcam ben yaaa?
Bu kadar erken belli olmaması lazım değil mi? Ama ben şimdiden göbekli olmaya başladım. Bana bir akıl verin naaapiiim ben?

Benim iş yerimdekiler de biliyor, bazıları yani...Çünkü sorunlu başlamıştı gebeliğim ve duymak durumunda kaldılar...
Bence sorun değil, nasılsa öğrenilecek...

İşte, ben daha kendi aileme bile söylemeden sadece iş icabı bir arada bulunduğum insanlara söylemek istemiyorum açıkçası.... Daha bebeğimizi de görmedik, kalp atışlarını da duymadık... Önce bi bunlar olsun inşaAllah, belki sonra söylerim. Ama zaten bu şiş göbekle söylemesem de anlayacaklar sanırım.... Ooooof!

Son düzenleme:

Hakkında hayırlısı olsun, çok zor, çok üzücü Allah sabır versin

Şükür sen de duydun kalp atışlarını Bu süre zarfında iyice dinlen, içini ferah tutmaya çalış.

burda kimse bana cevap vermiyor yaa
kendi kendime konuşuyo gibiyim
neyse herkese hayırlı cumalar hoşçakalın

Görmemişizdir ya da arada kaynamıştır, ya da sen sorduğun sırada topik boştur canım, görsek kesin yazardık herkese yazıyoruz seni neden ayıralım :26:

bugün 5+6yım bulantım henüz başlamadı.yarın 6 haftalık olucam bakalım başlıcak mı.sizlerin bu tarihlerde başlamışmıydı

merhaba benimki 6 hafta oldu bugun..ayni sayiliriz seninle...dun pek biseyim yoktu ama bir tek kisir yapmistim aklima kisir geldikce midem bulanir oldu..inanilmaz tiksiniyorum kisirdan..su an yazarken bile fena oldum mesela :) bugun sabahtan beri iceriden derinden bir bulanti basladi..ama henuz kusacak kadar degilim..daha cok biseyler aklima gelince tiksinir oldum ve deli gibi yemek yiyordum dunden beri zorla yemek yiyorum yersem midem bulanacakmis gibi canim birsey istemiyor hic sanirim herkesin dedigi gibi 6. hafta basliyor kusmalar

kızlar kasık ağrılarınız devam ediyor mu bende azaldı arada hifif ağrım oluyor.bunun haricinde göğüs ve bel ağrım var başka da bişeyim yok

bencede söyleme bi iki ikibuçuk aylık olsun...

ben sabahleyin sola dönerken bir kramp hissettim hemen olduğum yerde kaldım bi zaman dönmedim hiç sol tarafımdaydı ....yüzüstü yatıncada bişey olurmu diye korkuyorum..lekemde çok azda olsa arada oluyor..buda hepten canımı sıkıyor...:18: onun dışında ...canım bugün tuzlu kurabiye istedi sağ olsun eşim çok duyarlı hemen aldı ..ama hala inanamıyor inş ultrasonda görürde hepten anlar baba olacağını...

aa canım hayırlı olsun ikimizde satı ve tahmini doğum zamanı aynı gün :)

evet cnm öyleymiş seninkide hayırlı olsun. buarada ben hiçbirşey yiyemiyorum içim almıyo yemekleri nasıl olcak böyle bilmiyorum mide bulantısı değil de sanki tiksiniyorum yiyeceklerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…