- 27 Temmuz 2010
- 532
- 1
- 96
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.181
Yaşım 25,ilk bebeğim olacak,son sat 6 mayıs şu an 5+6 günlüğüz
Haftaya doktordayım.Kese görününce yazıcam
Ben de listeye eklenmek istiyorum...
Beklenen doğum tarihi:10 şubat 2012
burda kimse bana cevap vermiyor yaa
kendi kendime konuşuyo gibiyim
neyse herkese hayırlı cumalar hoşçakalın
amin canım inşallah, insan kalp atışlarını duyunca hamile olduğunun daha çok farkına varıyor.
bugün 5+6yım bulantım henüz başlamadı.yarın 6 haftalık olucam bakalım başlıcak mı.sizlerin bu tarihlerde başlamışmıydı
merhaba arkadaşlar cumanız mübarek olsun.
kızlar çilek, kiraz yiyormusunuz. bebekte leke olur falan diyorlar, ama hamilelerinde en çok yemesi gereken meyveler arasında çilek ve kiraz var.
üstelik bir çok hamile yemiş. Bi arkadaş gül koklayıp ensesine vurmuş, kızının ensesinde gül varmış, kırmızı. Ciğerde yapıyor diyorlar. bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum. kimler ne yeyip içiyor. ben kiraz aldım valla, yedikten sonra elini vucüdünda bi yere dokunmadan yıkanman gerekiyor diyorlar. ya hiç böyle şeylere inanmam ama büyüklerin konuştuğu.
Yaaaa Kartopu Anneleri :) birşey sorucam:
ben bugün 6+3'üm ve bugün iş yerinde tam 3 kişi bana "hamile misin?" diye sordu....
Yaaa ben söylemek istemiyorum henüz kimseye... Ama yalan söylemeyi de beceremiyorum...Naapıcam ben yaaa?
Bu kadar erken belli olmaması lazım değil mi? Ama ben şimdiden göbekli olmaya başladım. Bana bir akıl verin naaapiiim ben?
ben bugun cok kotu bir gun gecirdim. sabah randevum vardi. kalp atisi bulamadilar. keseyi ve embriyoyu gorduk ama o kadar.sonra bazi testler yaptilar. kanimda pihtilasma olusuyormus. bundan onceki kayiplarimda o yuzdenmis. gencken cok sorun olmuyormus ama yas ilerledikce sorun yaratiyormus. aslinda hamilelik normal baslamis ama yeterine kan dolasimi olmadigi icin hamilelik gelisimi devam etmemis. bugun yarin dusuk gerceklesir dedi doktor. 1 hafta beklicez olmazsa yine kurtaj olucam. bundan sonrasi icin beklemeden hemen deneyebilecegimizi soyledi. ancak bugunden itibaren hergun 1 adet bebek aspirini alicam. bol suya, vitaminlere ve folik asite devam. hamile kalincada bebek aspirinini birakmiycam ve doguma kadar almaya devam edicem. tek tedavisi buymus. sizlere bol sans diliyorum. insallah hepiniz sorunsuz bir sekilde yavrularinizi kucaginiza alirsiniz. ben bekleyenlerin sayfalarini ziyaret edicem ara sira burayada ugrar nasil oldugunuza bakarim.
sevgiler
Kızlar herkese selamlar,hayırlı cumalar.
Ben de sizlere güzel bir haber vermek isterim.Onemore'u okuyunca üzüldük ama....
Ben dün yeni doktoruma gittim ve hamdolsun ki bebeğimin kalp atışlarını duydum....
Yalnız bebeğin kesesinin yan tarafında bir şey gördü doktor.Ya kanama odağı ya da myom dedi.Ama myom olamaz çünkü daha bir 10 gün önce detaylı usg çektirmiştim ve myom yoktu.Muhtemelen kanama.Önemli birşey değil dedi ama rapor verdi ve bugün evde yatmam gerekiyor.Hafta sonuyla da birleştir ve 3 gün yat dinlen bakalım dedi...Progestana devam ediyorum.
Hesaplarım doğruymuş. 6+6 yım bugün. Rabbim sağlıkla tamamına erdirmek nasip eylesin...
burda kimse bana cevap vermiyor yaa
kendi kendime konuşuyo gibiyim
neyse herkese hayırlı cumalar hoşçakalın
slm
benide tabloya eklermisiniz
yaş 24 , sat 8 mayıs , bebeğim doğum tarihi 12 şubat 2012 ilk bebişim olcak allah nasip kısmet ederse
doktora gittim keseyi gördük 1 hafta sonrada kalp atışlarını inş.
merhaba alinciğim, kız sen beni mi takip ediyon napıyon.şaka bir yana ikimizde şubat annesiyiz. burdada görüşürüz canım. bebişin tekrar hayırlı olsun.
ooo gözün aydınnn
bizimde kesemiz belli belirsizdi küçük oldugu için, olsun bana yetti
ben de temmuzun 1 inde gitcem pıt pıtları duymaya
bugün 5+6yım bulantım henüz başlamadı.yarın 6 haftalık olucam bakalım başlıcak mı.sizlerin bu tarihlerde başlamışmıydı
bambam beşik hangisii ?? park beşik mi? yoksa sepet gibi olanlardan mı?
Yaaaa Kartopu Anneleri :) birşey sorucam:
ben bugün 6+3'üm ve bugün iş yerinde tam 3 kişi bana "hamile misin?" diye sordu....
Yaaa ben söylemek istemiyorum henüz kimseye... Ama yalan söylemeyi de beceremiyorum...Naapıcam ben yaaa?
Bu kadar erken belli olmaması lazım değil mi? Ama ben şimdiden göbekli olmaya başladım. Bana bir akıl verin naaapiiim ben?
aa canım hayırlı olsun ikimizde satı ve tahmini doğum zamanı aynı gün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?