- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.201
selam kızlar....
bende 12 haziranda hamiş olduğumu öğrendim ve hemen topicinize yazdım ama iş güç nedeniyle sadece okuyup çıkıyorum fazla yazma şansım olmadı şimdilik ...umarım herşey herkes için yolundadır...yazıma cevap veren bütün arkadşlara teşekkürlerimi iletirim...24 şubat muhtemel doğum tarihim...bu arada hcg değerleriyle ilgili bişey sormak istiyorum,12 haziranda 610.9 olan değerim 14 haziranda 1338 oldu ve doktorum bir daha yaptırma gerek yok dedi ama benim 3 düşüğüm olduğu için rahat edemedim 16 haziranda tekrarladım 2453 e yükselmiş...bildiğim kadarı ile kiye katlaması gerekiyor ama benim 3. değer buna göre 2680 filan olmalıydı...tam ikiye katlamasada yinede bayağı yükselmiş ama içim rahat etmiyor bir türlü...böyle olan varmı arkadaşlar..bi ses verin hele...bugün 4+1 olduk ve umarım bu kez sonuna kadar gidebilirim..
kızlar 5+5 günlük ultrasonda gözkür dimi? boşuna gitmim biraz daha beklimmi? yoksa?:44:
kızlar bebişime inş sağ sağlim doğunca bu beşikten alıcam nasıl? bibakın
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/450482-bambam-besik-modelleri-bi-bakin.html
[/B]
Canım hayırlı uğurlu olsun,Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.
Beta hcg katlanman bence normal ve güzel canım.Benim de başlangıçta aynı şekilde olmuştu...35.gün 136,40 ve 37.gün 255,60 olmuştu.Dikkat edersen katlama tam iki katı değil. Ben de takılıp doktora sormuştum ve saatler bile önemlidir bu tahlilde demişti.
Rabbimin izniyle de önce keseyi, sonra kalp atışlarını gördük, hamdolsun.
Benim de düşüğüm var öncesinde ama ben 2.den sonra başka kan testi yapmadım, sen de yapma istersen artık, herşey yolunda bence.Zaten artık kesen görünecektir inşallah.
selam kızlar....
bende 12 haziranda hamiş olduğumu öğrendim ve hemen topicinize yazdım ama iş güç nedeniyle sadece okuyup çıkıyorum fazla yazma şansım olmadı şimdilik ...umarım herşey herkes için yolundadır...yazıma cevap veren bütün arkadşlara teşekkürlerimi iletirim...24 şubat muhtemel doğum tarihim...bu arada hcg değerleriyle ilgili bişey sormak istiyorum,12 haziranda 610.9 olan değerim 14 haziranda 1338 oldu ve doktorum bir daha yaptırma gerek yok dedi ama benim 3 düşüğüm olduğu için rahat edemedim 16 haziranda tekrarladım 2453 e yükselmiş...bildiğim kadarı ile kiye katlaması gerekiyor ama benim 3. değer buna göre 2680 filan olmalıydı...tam ikiye katlamasada yinede bayağı yükselmiş ama içim rahat etmiyor bir türlü...böyle olan varmı arkadaşlar..bi ses verin hele...bugün 4+1 olduk ve umarım bu kez sonuna kadar gidebilirim..
Görünür bana sorarsan.Benim tam 5+0da görünmüştü karından.
Hatta birkaç gün daha beklersen kalp atışıyla birlikte görebilirsin sanırım.
canım çok sağol cevabın için..evet aslında doktorumu dinleyip 3. yü yaptırmamalıydım ama işte 3 kayıptan sonra birde yaş 41 olunca insan elinde olmadan evham yapıyor...inşallah allah hepimize hayırlı uğurlu,eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar versin...tek dileğim budur....senin bebişinde hayırlı olsun...allah sonuna kadar gidebilmemize izin verir inşallah...doktorum temmuz başı ultrasona çağırıyor,sanırım hem kese görmek hem kalp atışlarını duymak için...bu konuda sabırsızlık etmek istemiyorum,bende temmuz başı gideceğim ultrasona inşallah kısmetse...benim tüp diye başlamıştık ama aşılam ile bitirmiştik ve 5 yumoşum vardı,kimbilir belkide ikizdir diye umud ediyorum...
merhaba, tekrar hayırlı olsun.. hiç üzme kendini cünkü değerlerin gayet güzel katlanmıs.. doktorum bana tam iki katı değil %66 yükselmenin yeterli oldugunu söylemisti, kaldıki senin ki cok daha yüksek...
benim ayak bileimin icinde ciger lekesi var acik renkte kizimin da kaburga kemiginde var leke sirtinda kardesimin kolunda zeytin var olabiliyor canim benim yaaa leke dikkat edinnmerhaba arkadaşlar cumanız mübarek olsun.
kızlar çilek, kiraz yiyormusunuz. bebekte leke olur falan diyorlar, ama hamilelerinde en çok yemesi gereken meyveler arasında çilek ve kiraz var.
üstelik bir çok hamile yemiş. Bi arkadaş gül koklayıp ensesine vurmuş, kızının ensesinde gül varmış, kırmızı. Ciğerde yapıyor diyorlar. bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum. kimler ne yeyip içiyor. ben kiraz aldım valla, yedikten sonra elini vucüdünda bi yere dokunmadan yıkanman gerekiyor diyorlar. ya hiç böyle şeylere inanmam ama büyüklerin konuştuğu.
canim elimden geldigi kadar cevap vermeye calisirim fakat su siralar iyi degilim yatiyorm surekli o yuzden sik oturamiyorum sen sor ceplariz biz canimburda kimse bana cevap vermiyor yaa
kendi kendime konuşuyo gibiyim
neyse herkese hayırlı cumalar hoşçakalın
canimy aa daha belli degil dersin anlarlar seni deYaaaa Kartopu Anneleri :) birşey sorucam:
ben bugün 6+3'üm ve bugün iş yerinde tam 3 kişi bana "hamile misin?" diye sordu....
Yaaa ben söylemek istemiyorum henüz kimseye... Ama yalan söylemeyi de beceremiyorum...Naapıcam ben yaaa?
Bu kadar erken belli olmaması lazım değil mi? Ama ben şimdiden göbekli olmaya başladım. Bana bir akıl verin naaapiiim ben?
devam ediyor yatakta donerken cok aciyorkızlar kasık ağrılarınız devam ediyor mu bende azaldı arada hifif ağrım oluyor.bunun haricinde göğüs ve bel ağrım var başka da bişeyim yok
ayni bende ole oluyor yaaa ne yapcam benben sabahleyin sola dönerken bir kramp hissettim hemen olduğum yerde kaldım bi zaman dönmedim hiç sol tarafımdaydı ....yüzüstü yatıncada bişey olurmu diye korkuyorum..lekemde çok azda olsa arada oluyor..buda hepten canımı sıkıyor...:18: onun dışında ...canım bugün tuzlu kurabiye istedi sağ olsun eşim çok duyarlı hemen aldı ..ama hala inanamıyor inş ultrasonda görürde hepten anlar baba olacağını...
evet ama sen 6+3 de falan git ikisini de gör canim hem kese hem kalb atisinikızlar 5+5 günlük ultrasonda gözkür dimi? boşuna gitmim biraz daha beklimmi? yoksa?:44:
canim degerlerin cok guzel Allah tamammina erdirsinnnselam kızlar....
Bende aranıza katılmayı çok istedim ama sanırım hamiş değilim.adetime 2 gün var, evde gebelik testi yaptım negatif çıktı.Hayırlısı,yine de içimde bir umut var ama neyse...Tüm hamişlerin kolaylıkla bebişlerini kucaklamaları dileğiyle..
teşekkür ederim gurbet güzeli...valla çok rahatladım bugün sayenizde..:87:
bekle canim gec döllenme olabilir canim benimm bekle bakalimBende aranıza katılmayı çok istedim ama sanırım hamiş değilim.adetime 2 gün var, evde gebelik testi yaptım negatif çıktı.Hayırlısı,yine de içimde bir umut var ama neyse...Tüm hamişlerin kolaylıkla bebişlerini kucaklamaları dileğiyle..
alin cim sen listede yoksun istermisin senide ekleyelim bilgileini gonderirsen sevinirim canimbelli olmaz benim adetimi bi hafta gece cıktı... inş gelirsin
ben bugun cok kotu bir gun gecirdim. sabah randevum vardi. kalp atisi bulamadilar. keseyi ve embriyoyu gorduk ama o kadar.sonra bazi testler yaptilar. kanimda pihtilasma olusuyormus. bundan onceki kayiplarimda o yuzdenmis. gencken cok sorun olmuyormus ama yas ilerledikce sorun yaratiyormus. aslinda hamilelik normal baslamis ama yeterine kan dolasimi olmadigi icin hamilelik gelisimi devam etmemis. bugun yarin dusuk gerceklesir dedi doktor. 1 hafta beklicez olmazsa yine kurtaj olucam. bundan sonrasi icin beklemeden hemen deneyebilecegimizi soyledi. ancak bugunden itibaren hergun 1 adet bebek aspirini alicam. bol suya, vitaminlere ve folik asite devam. hamile kalincada bebek aspirinini birakmiycam ve doguma kadar almaya devam edicem. tek tedavisi buymus. sizlere bol sans diliyorum. insallah hepiniz sorunsuz bir sekilde yavrularinizi kucaginiza alirsiniz. ben bekleyenlerin sayfalarini ziyaret edicem ara sira burayada ugrar nasil oldugunuza bakarim.
sevgiler
selam kızlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?