- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.241
evet birbuçuk aylıkken kalp atışı başlıyor erkeklerde....
birr bucuk aylık mıııı????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet birbuçuk aylıkken kalp atışı başlıyor erkeklerde....
birr bucuk aylık mıııı????
Canım bilgiler çok güzel teşekkürlerr:)))
6 haftalıkkken yani.. ..
Bu sitede çok güzel.
Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?
6.haftanın içindeyken kız da olsa erkek de olsa duyuluyor kalp atışı....Cinsiyetle pek alakalı değil...
Yalnız şöyle birşey var,yumurtlama gününde girilen ilişkiyle hamile kalındıysa o erkek bebek çünkü erkek geni taşıyan spermler daha hızlı, ama daha kısa süre canlı kalıyorlar...Eğer yumurtlama gününden 2-3 gün önce girilen ilişkiyle hamile kalındıysa o bebek kız...Çünkü dişi gen taşıyan sperm hücresi daha uzun süre canlı kalabiliyor...
Her halükarda cinsiyeti erkek belirliyor...
6 haftalıkkken yani.. ..
6.haftanın içindeyken kız da olsa erkek de olsa duyuluyor kalp atışı....Cinsiyetle pek alakalı değil...
Yalnız şöyle birşey var,yumurtlama gününde girilen ilişkiyle hamile kalındıysa o erkek bebek çünkü erkek geni taşıyan spermler daha hızlı, ama daha kısa süre canlı kalıyorlar...Eğer yumurtlama gününden 2-3 gün önce girilen ilişkiyle hamile kalındıysa o bebek kız...Çünkü dişi gen taşıyan sperm hücresi daha uzun süre canlı kalabiliyor...
Her halükarda cinsiyeti erkek belirliyor...
Bu sitede çok güzel.
Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?
Bu siteye geçenlerde bakmıştım, sonra bir daha bulamadım arayıp duruyordum...Hay çok yaşa sen valla tam denk geldi![]()
biliomusunnnn 1.5 ay deincee cok uzak geldii sankii benimm bebegimm dahaa coookk kücükmüşş gibii..benimkininnn kalbii atmayaa baslamısss 6+3.. kızlarınn daha mı gec baslıomuss cnmm?? erkekk mii bu yoksammm... cok yaramazz zatenn erkek olabilirr evett üzüo annesinii
![]()
hayırlısı canm doktor o zaman anneme öyle demişti ...ama tabi şimdi tıp ilerledi 2004 ten bahsediyorum ben..bakalım kimler kızı kimlerin oğlu olacak bu sene ne senesi acaba?:44:
Ay ben cinsiyetini çok merak ediyorum yaaa:)
Hep erkek doğuyor içime ama öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olsun da..
Benim eşimin içine kız doğuyormuş...Benim gönlümde de kız var ama Rabbim sağlıklısını versin de farketmez.Gönlümde kız ama erkek çıkacak gibi geliyor aslında bana...
Dün bir arkadaşımla konuşuyorduk muhtemel doğum ne zaman dedi 4 Şubat dedim, ama genelde erken doğuyorlar dedim.Evet kızlar erken doğar zaten dedi. Sonra birbirimize baktık,şaşırdık. Nerden çıkardın ki kızı dedim. Cidden dedi, Allah söyletti herhalde![]()
Ay ben cinsiyetini çok merak ediyorum yaaa:)
Hep erkek doğuyor içime ama öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olsun da..
İnşallah erkek senesidir Ecrinn :)
:78: