• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

6 haftalıkkken yani.. ..

6.haftanın içindeyken kız da olsa erkek de olsa duyuluyor kalp atışı....Cinsiyetle pek alakalı değil...
Yalnız şöyle birşey var,yumurtlama gününde girilen ilişkiyle hamile kalındıysa o erkek bebek çünkü erkek geni taşıyan spermler daha hızlı, ama daha kısa süre canlı kalıyorlar...Eğer yumurtlama gününden 2-3 gün önce girilen ilişkiyle hamile kalındıysa o bebek kız...Çünkü dişi gen taşıyan sperm hücresi daha uzun süre canlı kalabiliyor...
Her halükarda cinsiyeti erkek belirliyor...

6.haftanın içindeyken kız da olsa erkek de olsa duyuluyor kalp atışı....Cinsiyetle pek alakalı değil...
Yalnız şöyle birşey var,yumurtlama gününde girilen ilişkiyle hamile kalındıysa o erkek bebek çünkü erkek geni taşıyan spermler daha hızlı, ama daha kısa süre canlı kalıyorlar...Eğer yumurtlama gününden 2-3 gün önce girilen ilişkiyle hamile kalındıysa o bebek kız...Çünkü dişi gen taşıyan sperm hücresi daha uzun süre canlı kalabiliyor...

bizim birgün önceydi..:44:erkek kardeşimde doktor öyle demişti bilmem artık..önemli olan sağlıklı olsunlarda...daha çok uzun yol var önümüzde yaa:59:

6 haftalıkkken yani.. ..

biliomusunnnn 1.5 ay deincee cok uzak geldii sankii benimm bebegimm dahaa coookk kücükmüşş gibii..:1::1::1::1: benimkininnn kalbii atmayaa baslamısss 6+3.. kızlarınn daha mı gec baslıomuss cnmm?? erkekk mii bu yoksammm... cok yaramazz zatenn erkek olabilirr evett üzüo annesinii:60::60:

Ay ben cinsiyetini çok merak ediyorum yaaa:)
Hep erkek doğuyor içime ama öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olsun da..

biliomusunnnn 1.5 ay deincee cok uzak geldii sankii benimm bebegimm dahaa coookk kücükmüşş gibii..:1::1::1::1: benimkininnn kalbii atmayaa baslamısss 6+3.. kızlarınn daha mı gec baslıomuss cnmm?? erkekk mii bu yoksammm... cok yaramazz zatenn erkek olabilirr evett üzüo annesinii:60::60:

hayırlısı canm doktor o zaman anneme öyle demişti ...ama tabi şimdi tıp ilerledi 2004 ten bahsediyorum ben..:1:bakalım kimler kızı kimlerin oğlu olacak bu sene ne senesi acaba?:44:

Ay ben cinsiyetini çok merak ediyorum yaaa:)
Hep erkek doğuyor içime ama öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olsun da..

Benim eşimin içine kız doğuyormuş...Benim gönlümde de kız var ama Rabbim sağlıklısını versin de farketmez.Gönlümde kız ama erkek çıkacak gibi geliyor aslında bana...
Dün bir arkadaşımla konuşuyorduk muhtemel doğum ne zaman dedi 4 Şubat dedim, ama genelde erken doğuyorlar dedim.Evet kızlar erken doğar zaten dedi. Sonra birbirimize baktık,şaşırdık. Nerden çıkardın ki kızı dedim. Cidden dedi, Allah söyletti herhalde :1:

Benim eşimin içine kız doğuyormuş...Benim gönlümde de kız var ama Rabbim sağlıklısını versin de farketmez.Gönlümde kız ama erkek çıkacak gibi geliyor aslında bana...
Dün bir arkadaşımla konuşuyorduk muhtemel doğum ne zaman dedi 4 Şubat dedim, ama genelde erken doğuyorlar dedim.Evet kızlar erken doğar zaten dedi. Sonra birbirimize baktık,şaşırdık. Nerden çıkardın ki kızı dedim. Cidden dedi, Allah söyletti herhalde :1:

bizedeee herkess yanlıslıklaa erkek dioo emmee bakalımmm.. gçnlümden gecen erkekkk amaa tahminimm kızz.. kayınvalideminn 5 kızıı var cünküü kocişten önceee...:53::53: amaa dedesininn de 3 erkekk 1 kızz dededenn piyango vururr belkimmmmm:60::60::60::60::60::60:

Back