2012 Şubat Anneleri

ıyı aksamlar kızlar sayfaları okuyayım dedım yok yetişemiyorum ben sayfa atladıkca yazılarda atlıyor oğlumu uyuttum sımdı yanınızdayım. bu sene erkek senesi dediniz beni üzdünüz yawww ben cok kız ıstıyorum bır oglum var zaten.. bırde bırsey sorucam benım cok sancım oluyor belım cok agrıyor hergun aynı zamanlarda aksamları yanı bırden karnım agrımaya baslıyor neden sızce oncekı gebelıgımde olmadı olan varmı

mesajlariniz icin cok tesekkur ederim.

benim kanamam basladi yani kurtaj olmucam cok sukur cok sevindim. yarin rhogam ignesi olucam kan grubum 0 negatif oldugu icin bu macerada burda sona ermis oldu

herkese sevgiler.

Selam kızlar ben geldiiiim

2 günde ne karar çok yazışmışsınız işten geldiğimden beri okuyorum ancak bitirebildim.

Pıt pıtlarımızı gördük çok şükür

Bebikim 6+2 oldu bugun.

Folik asit içiyorum ama çevremdekiler elevit başlamamı da önerdiler.Elevitte folik asit çok yok sanırım ama fazla almış olmayım diye çok emin değilim başlama konusunda siz ne dersiniz? Balık yağı da kullanıyorum bu arada.

Bideeee mantar oldum:26: Dr tedaviyi 3 aydan sonra yaparız şimdi olmaz dedi.Kuzuma bi zararı olmazmış dayancaz artık

Mide bulantılartım da var-yok arası acıkınca bulanıyo sanki.Annem bana çektiysen bulantın olmaz diyo inşallah anama çekmişimdir :97:

merhaba cnm ınsallah bulanmazzz sabahları hemen bır cubuk kreker atınca sabah bulantlarındanda rahat edersın

benim kanamam basladi yani kurtaj olmucam cok sukur cok sevindim. yarin rhogam ignesi olucam kan grubum 0 negatif oldugu icin bu macerada burda sona ermis oldu

herkese sevgiler.

Canım umarım en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğini de kucağına alırsın .Kendine ve çocuklarına iyi bak

tavsıye ederım bırde kahvaltılarını gecıktırme gecıktırınce masadan cok kotu bulantılar ıcınde kalkabılırsen ınsallah bole devam eder

evet canım gereksiz yere herseyi takıyoruz kafamıza sanırım dogana kadarda böyle olacak ama...baska bi topikte bi arakadasta aynısını söyledi bu aksam %60falan katlaması normal demiş dr u.hem pikepolat hem o arkadas öle deyince biraz rahatladım.üç düşügünmü var canım valla iyi toparlanıp cesaret edebilmişsin tekrardan hamilelige.ben bir düşük yasadım ama cesaretimi zor topladım.inşşşşş bu seefer saglıcakla gelir bebişlerimiz..hakkımızda hayırlısı canım saol

hemşireler ama herseyide bilmiyolar ya.cok basit bi igne sonucta.benim transferin ilk günü sadece merkezin hemşiresi yaptı ogünden beride sabah aksam göbekten kendim yapıyorum valla azcık morarma oldu ama normaldir okadar olmasıda

evet bas agirsi oluyor bendede bu normal canim bel agrisi ayakta fazla kalirsam oluyor

tatlım ne demek, doktorun söyledigini aynen aktardım valla... amin canım Allah yar ve yardımcımız olsun insallah..

geçmis olsun canım, acil sifalar olsun.. simdi daha iyisindir umarım..

sagol canim gebeligin verdigi etkiyle herhalde surekli yatiyorum Allahim emeklerimzi bosa cikarmasin
kızlar bebeişere bebek odası alcakmısınız?:44:ben kararsızım bu konuda öncemi? alsam sonraya mı? bıraksam kiracıyım bide ben
eger yeni ee tasinirsam 6. ayinda falan almayi dusunuyorum su n erkekn hersey icin hele bir 6 aylik olsunlar insAllahhh

her insan belirti cekekcek bir kaide yok guzelim benim 4 hamileligim ayri ayriydi hele 3. hamilelikte sadece bas donmesiyle gecirdim hic istifra ve bulantim olmadi

evet canim bende sana katiliyorum henuz erken

benim bebegimin kalbinin atisini biz 6+2 görduk erkek diyorlar erkekn canlanir arastima yapayim bakalim ne kadar dogru

evet birbuçuk aylıkken kalp atışı başlıyor erkeklerde....
ee benim 6+2 göruldu

iste benim üzüm üm yaa ellerin dert görmesin cnim benim
iphon den program indirdim gebeligimi orada rahatlikla takip ediyorum ne zaman ne olur bebgin resimleri bile bu haftasinda bu kadar oldu diye iyide bilgilendirme var dr. mumcunun bilgileri

evet canim ben adetten sonra sik sik iliski yasadim nasipte ne varsa o olacak hayirli ve saglikli olsun da insAllah
dedigin gibi planli bir gebelikte buna dikkat edersen oluoyr gercekten yumurtladiktan sonraki 36. saat iliski öneriliyor erkek bebek icin
Allah saglikli kiz nasip etsin sana insAllahhh
normal bunlar hemen yat dinlen kendini kötu hissedince canim benim

herkese sevgiler.
ayy yavrum benim melegin cennte gitti sefeatcin Allah tez vakitte yine nasip etsin canim benim gecmis olsun

hadi gozun aydin guzelim benim hadi insAllah annene cekmisndir canim simdilik folik aside deavm et baska seyler karistirma dr ne derse onu yap zaten levit verecekir sana 2 ayinda merak etme omega 3 iyi iciyorsun bend ebulabilsem burada icicem de yok katki maddesi var icinde o yuzden icemioyrum trden almam lazim heramn balik yeme sansim yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…