- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.221
ozel mesajlar icin tesekkur ederim cok tatlisiniz. bana henuz ozel mesaj izni olmadigi icin cevap yazamadim kusura bakmayin.
canlarim benim bir yanlislik yok olamaz. kendi gozlerimle gordum. zaten kullandiklari ultrason aleti en iyisi ve doktorumda en iyisi. kese ve embriyo gayet net gorunuyordu. hatta cok saglikli olarak baslamis hamilelik. hic bir anormallik yok dedi. kromozom bozuklugu falan deil yani. o yuzden test yaptilar zaten. iyi baslamis ama gelismesi durmus ve kalp atisida yok. zaten daha onceki mesajlarimda belirtmistim. benim hamileliklerim saglikliysa cok aseririm malum 4 kez dogum yaptim kendi vucudumu taniyorum. bunda sadece biraz basim donuyodu. normal olmadigini biliyordum zaten. kaldiki o basdonmeside gecti dunden beri. sadece goguslerim agriyor ama oda yeni basladi yani dusuk yapacagim icin olabilir. aslinda uzulmuyorum galiba kendimi bu sonuca hazirlamisim. esim cok uzuldu cunku cok istiyodu bu bebegi yazik agladi butun gun ise bile gitmedi. ama isin iyi tarafi hic beklemek zorunda deiliz dusukten sonra hemen deneyebiliriz. ve en azindan cabuk hamile kalabiliyoruz. bircok insan hamile kalmakta bile zorlaniyor. biz aslinda cok sansliyiz. ben yine sukrediyorum. yillarca deneyip hamile kalip dusurenlerde var. yada hic cocuu olmayanlar var. benim cok sukur cocuklarimda var. hem demekki Allah boyle uygun gordu. belkide birdahakine zamanlama daha iyi olacaktir. her serde bir hayir vardir mutlaka. su an tek istedigim kendiliginden dusmesi. kurtaja gerek kalmadan. cunku kurtaj cok zor. Allah kimseye vermesin. 10 dogum yapmayi 1 kurtaja tercih ederim. gunlerce gogus ve omuz agrisi cektim kurtajdan sonra ve psikolojimde cok kotuydu.
ben cok umutluyum insallah temmuz en gec aguistosta tekrar hamile kalicam Allahin yardimiyla. cunku dusukten sonra cok kolay hamile kaliniyor. aspirinede basliyorum hemen. dualarinizi eksik etmeyin. bidahaki saglikli olsun diye benim icin dua edin olurmu?
cnmmmmm ne olduu bölee yogunluktann sayfalarıı kacırdımmm heraldeeee