2012 Şubat Anneleri

Kızlar herkese selamlar,hayırlı cumalar.
Ben de sizlere güzel bir haber vermek isterim.Onemore'u okuyunca üzüldük ama....
Ben dün yeni doktoruma gittim ve hamdolsun ki bebeğimin kalp atışlarını duydum....
Yalnız bebeğin kesesinin yan tarafında bir şey gördü doktor.Ya kanama odağı ya da myom dedi.Ama myom olamaz çünkü daha bir 10 gün önce detaylı usg çektirmiştim ve myom yoktu.Muhtemelen kanama.Önemli birşey değil dedi ama rapor verdi ve bugün evde yatmam gerekiyor.Hafta sonuyla da birleştir ve 3 gün yat dinlen bakalım dedi...Progestana devam ediyorum.
Hesaplarım doğruymuş. 6+6 yım bugün. Rabbim sağlıkla tamamına erdirmek nasip eylesin...

Herkese günaydın kızlar nasılsınız?
Onemore çok üzüldüm canım Allahım tez vakitte sağlıkla tekrar hamile kalmanı nasip etsin canım. Rabbimden gelene imkarımız yok. Allah sabır versin cnm.
Bizde sabahtan gittik doktorumuza yeni geldik kalp atışlarımızı duyduk çok şükür Rabbime. Herşey normal şükürler olsun Rabbime. Folic asite devam et dedi doktorum. Bir ay sonra kan ve idrar tahlili istedi. Diğer hamileliğimde de kansızlık yaşadığım için aksatmayalım dedi. Kalp atışilarını duyan arkadaşlara da gözün aydın diyorum. Bblou inşallah tez zamanda düzelirsin cnm sende. Endişelenme hep olumlu pozitif düşün canım. Hepsi geçer birgün b,ir bakmışsın bebeğin kollarında ahh ahh diyerek hatırlarsın o günleri benim gibi :)))

ewt bende bugun koyu cızgıyı gordum testde artık sızınleyım sat 19 mayıs buna gore suan yaklasık 4 haftalık hamıle oluyorum
canim bilgilerini özelden yollarsan tabloya eklerim senide

ne diyecegimi bilemiyorum canim sen guclu kadinsin bununda ustesinden gelirsin Allhin dedigi olur ins yeniden hamile kalirsin ve yine sevinirsin Allah buyuk Allah yolunu acik etsin ablacim

insAllah bir mucize olurda bebegin kalbi atar
hep beraber seviniriz
gözun aydin cnaim benim beklemek gercekten cok cok zor ama napalim stres yok okimi

caim yat dinlen valla gozun aydin kalb atisini da duydun cok sukur
hadi gozun aydin canim pekmez ye sen dogal kahvaltida kansizlik icin

slm
benide tabloya eklermisiniz
yaş 24 , sat 8 mayıs , bebeğim doğum tarihi 12 şubat 2012 ilk bebişim olcak allah nasip kısmet ederse
doktora gittim keseyi gördük 1 hafta sonrada kalp atışlarını inş.

ooo gözün aydınnn
bizimde kesemiz belli belirsizdi küçük oldugu için, olsun bana yetti
ben de temmuzun 1 inde gitcem pıt pıtları duymaya

Gunaydın kızlar gercı bana tunaydın oldu bıraz ama huysuz bır oğlanın pesinde koştururken şimdi yatağına koydum bir bakayım dedim oda hissetmiş gıbı cok huysuz ve hırcın bugunlerde cunku

benide eklermisiniz 28 nisan son sat 7+1 günlük hamileyim kese göründü yarın kalp atışını dinlicez inşallah

Son düzenleme:

amin canım inşallah, insan kalp atışlarını duyunca hamile olduğunun daha çok farkına varıyor.

merhaba arkadaşlar cumanız mübarek olsun.

kızlar çilek, kiraz yiyormusunuz. bebekte leke olur falan diyorlar, ama hamilelerinde en çok yemesi gereken meyveler arasında çilek ve kiraz var.

üstelik bir çok hamile yemiş. Bi arkadaş gül koklayıp ensesine vurmuş, kızının ensesinde gül varmış, kırmızı. Ciğerde yapıyor diyorlar. bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum. kimler ne yeyip içiyor. ben kiraz aldım valla, yedikten sonra elini vucüdünda bi yere dokunmadan yıkanman gerekiyor diyorlar. ya hiç böyle şeylere inanmam ama büyüklerin konuştuğu.

Zerdal merhaba canım. Valla ben kiraz erik çilek üzüm şeftali herşeyi yiyiyorum. Gülden evet uzak duruyorum ilk hamileliğimde de uzak durmuştum. Bende camiye girip orda bir yerini kaşırsan leke olurmuş kaşıdığın yerde diye duydum. Ben kızımda çok dikkat ettişm ama ayağının diz kapağında 3 damla var ne demekse...

aa canımm seni burda da görmek ne güzel

merhaba canım, sanırım ikinci bebeğin, hayırlı olsun, kısmetse bizim ilk olacak, birde kaybım var. Camiyi ilk defa duydum bu konuda arkdaşlar görüşlerini paylaşırlarsa dikkat ederiz canım. ama bilmeden bişey olursada, evlatlarımız affetsin artık. benimde erkek kardeşimin karnının yan tarafında dalak lekesi var, annem hamileyken dalak yemiş. sakatatlardan uzak durmak lazım sanırım.

Zerdalcım evet 2.bebeğim hayırlısı ile gelsinler inşallah. Bazı anneler masus yiyiyor ki lekesi olsun lekeden tanınsınlar diye. Eskiden öyle yaparlarmış. Ay burda ne şimşek ne gök gürültüsü allahım yaaa.....

selam benim dedemin ensesinde kırmızı ciğer lekesi var.annesi ciğer doğrarken ensesini kaşımış o yüzden lekesi kalmış dedemde.bi komşumuzun da yolda yürürken bi bahçede gördüğü dutu canı çekmiş ama koparıp yiyememiş kızının göbeğinde dut izi var.ben inanıyorum valla....

canım çok geçmiş olsun ne olursa olsun çok üzücü bişey Allah çocuklarına eşine ve sana uzun ömürler versin önemli olan sağlık moral bozmak yok dikkat et kendine

ben de 6 gün geçince evde test yaprım pozitif çıkınca doktora gittim karından ultrasonla gördük keseyi.sen de git bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…