2012 Şubat Anneleri

E adetin de mi yanlışla gecikti

başka rahatsızlıktan der olurya işte doktordan duymadımya kuruntularım başladı ama bi yandanda bebek olunca planlarımda beynimde dönüp duruyor mesela bebek odası almak çok istiyordum bu oturduğum evde çok zor odalarım küçük çocuk odasıda müsait değil yine kalıcam park yatağa..ooff offff

Benim evim de 2+1 üstelik değiştirme şansım da yok kendi evimiz çünkü...Artık idare edilir canım ya

ben kiracıyım istesem taşınırızda kararsız kaldım annemle aynı binadayım bana yardım eder en azından bebeği bırakıp pazara markete gidebilirim ama taşınırsam nasıl olur tek başıma her zaman gelemez kardeşlerim küçük okulları var....bebek odasımı? anneme yakın olmakmı? hangisine ilerde pişman olmam...6 7 aylık olunca taşınır öyle bebek odasını alırım diye düşünüyorum ama ....:44:

bence annene yakin ol..zaten bebekler en az 6-7 ay anneyle ayni odada uyuyor..oda icin tasindigina pisman olursun..yakininda sana yardimci olabilecek biri olmasi cok daha onemli bence

bende 7 haftalık hamileyim ilk bebeğim nasıl şubat annelerine kayıt olucağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

bende 7 haftalık hamileyim ilk bebeğim nasıl şubat annelerine kayıt olucağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Hayırlı olsun canım, hoşgeldin aramıza.Allah tamamına erdirsin
Canım yaşını, son adet tarihini, bi de bebeğin doğum tarihini,ilk çocuk mu kaçıncı çocuk bilgilerini buraya yazıyorsun, Gurbetgüzeli de ilk sayfamızda bulunan tabloya ekliyor.

olabilir canim yurumekten dikkat et druna git bakalim suphemiz kalksin ortadan

aman man iki tane var bin taneye bedel aman istemez olanlari basimdan atmak istiyorum ben
cok sukur tabloya ekledim canim
yok henuz alinmadi canim
kiz hersey anana denirmis ben pitpiti duyamadan demek istemedim
Aranıza yeni katıldım arkadaşlar.. ve internetten hesapladığıma göre 5 şubat 2012 doğum yapma tarihim olmuş oluyor..
Rabbim herkese sağlık bebekler nasip etisn..
hosgeldin cnaim benim bilgilerini yazda tabloya ekliyim senide
kızlar bişi sorcam alttan muayene can yakıyormu? valla korkuyorum ondan ben ya ...:44:
bende sana bir sey sorabilirmiyim esinle iliskiye girince acima oluyormu onun gibi birsey korkmayin bu kadar vajinal ultrasaldannnnn

hosgeldin cnaim bilgilerini yazarsan tabloya eklerim snide zaten subat topigine otamatik abone oldunnn

kizlar ya farkindamisiniz bazi arkadaslar gelmiyor uzun zamandir ins sorun yoktur

cok sukur keselerle basladik domaya basladi Allhim hepimizinkini tamamina erdirsin

İlk bebeğim daha..
Yaşımda 26..
1 Mayıs son regl tarihim..
Yaklaşık bir hafta önce doktora gitmiştim kese görünmüştü 4 mm lik..
Haftaya yine gitcem bakalım..
Teşekkür ederim bu arada da..

Yaşım 25,ilk bebeğim olacak,son sat 6 mayıs şu an 5+6 günlüğüz
Haftaya doktordayım.Kese görününce yazıcam
Ben de listeye eklenmek istiyorum...
Beklenen doğum tarihi:10 şubat 2012

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…