- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.121
Yaşım 25,ilk bebeğim olacak,son sat 6 mayıs şu an 5+6 günlüğüz
Haftaya doktordayım.Kese görününce yazıcam
Ben de listeye eklenmek istiyorum...
Beklenen doğum tarihi:10 şubat 2012
Arkadaslar sizden de kan aldılar mı? Bugün benden bazı testler icin 6 tüp kan aldılar, idrar örneği alinda ve seker yüklemesi yapıldı (annemde seker baslangici var diye galiba) hiç böyle seyler yaptiran oldu mu?:26:
Arkadaslar sizden de kan aldılar mı? Bugün benden bazı testler icin 6 tüp kan aldılar, idrar örneği alinda ve seker yüklemesi yapıldı (annemde seker baslangici var diye galiba) hiç böyle seyler yaptiran oldu mu?:26:
ya kızlar size bişey sormak istiyorum bileniniz vardır şimdi benim son satım 11.05 ama eşimle 24.05 de ilişkim oldu yani oggün bebek istedikama ben doğum tarihi verilerinden hesap ettiğimde şuan 5 haftalık diyor son sata göre ama 24 mayıs yazdığımda ilişki tarihi 3 haftalık diyor hangisinden baz alır doktorlar ? yada doktora sorsammı? ben hep son sat diye biliyorum ama hiç midem bulanmıyor sadece uyku var hafif baş ağrısı var çift çizgininde biri silikte olsa çıktı doktora salı günü gidicem ama içim içimide yiyor..:44:
kızzzlarr ben geldimmmmm... dokturrr iyi kii gelmişşsin anlamındaa suratımaa baktıı.. karındann ultrasonla baktıı görünmedi yinee.. akıntın devam ediomuu dedii gelmedi bi daha dedimm.. camasırınaa bakayım dedii.. salakk gibi koyu renkk giymişimm bişi anlayamamm böle dedii..muayenee ettii maaleseff içerde akıntın devam edio koyu renkk dedii..gell vajinal ultrasonaa tekrarr dediii.. zatenn seninki normalle görünmüo dedii.. boss bulundumm zararı var mı die sordumm.. yokk kesinliklee olsa benn bakmamm helee sana hiç bakmamm cünkü senn sorunlu bi hamilelikk yasıosun dedi.. baktıkk kesee duruoo cok sükürr.. güldüü gebelik devam edio korkmaa dedii hatta kesenn büyümüss dedii.. bebekk görünmüoo kücükk dahaa görünmeyebilirr dedii.. bi andaa bişi beliriverdi ekrandaaa.. bebekk göründüü aa bakk bebekk görünüoo dediii hatta kalbi atıyoo bak dedii.. pıt pıt pıt pıtt ölürümm annem sana benn dediimm.. üzmedii annesinii gösterdi kendinii hemenn ilişki yasakk artıkk düsükk tehliken var dedii.. hiçç yorulmak yokk iş yapmaa yatt dinlen su içç dedii.. progestan verdii 10 gün sonra gelceksin dedii.. iştee bu daa bebegimmmmm
Eki Görüntüle 211410
[/QUOTE]
Doktora sor canım.Ben SATa göre yaptım 7 haftalıktı, doktora gittim bugün, 6 haftalıkmış.
Gözünaydın canım, resmi görünce benim bile içim kıpır kıpır oldu
kızlar bişi sorcam alttan muayene can yakıyormu? valla korkuyorum ondan ben ya ...:44:
ben daha önce alttan muayene olmuştum o zaman o aletin hepsini kullanmıştı.ayıp oldu ama kusura bakmayın başka uygun kelime bulamadım....
ama bugün sabah ki muayenede sadece tahmini 5 cmlik kısmı ile muayene etti ve hiç canım yanmadı.
Benim evim de 2+1 üstelik değiştirme şansım da yok kendi evimiz çünkü...Artık idare edilir canım ya
kızzzlarr ben geldimmmmm... dokturrr iyi kii gelmişşsin anlamındaa suratımaa baktıı.. karındann ultrasonla baktıı görünmedi yinee.. akıntın devam ediomuu dedii gelmedi bi daha dedimm.. camasırınaa bakayım dedii.. salakk gibi koyu renkk giymişimm bişi anlayamamm böle dedii..muayenee ettii maaleseff içerde akıntın devam edio koyu renkk dedii..gell vajinal ultrasonaa tekrarr dediii.. zatenn seninki normalle görünmüo dedii.. boss bulundumm zararı var mı die sordumm.. yokk kesinliklee olsa benn bakmamm helee sana hiç bakmamm cünkü senn sorunlu bi hamilelikk yasıosun dedi.. baktıkk kesee duruoo cok sükürr.. güldüü gebelik devam edio korkmaa dedii hatta kesenn büyümüss dedii.. bebekk görünmüoo kücükk dahaa görünmeyebilirr dedii.. bi andaa bişi beliriverdi ekrandaaa.. bebekk göründüü aa bakk bebekk görünüoo dediii hatta kalbi atıyoo bak dedii.. pıt pıt pıt pıtt ölürümm annem sana benn dediimm.. üzmedii annesinii gösterdi kendinii hemenn ilişki yasakk artıkk düsükk tehliken var dedii.. hiçç yorulmak yokk iş yapmaa yatt dinlen su içç dedii.. progestan verdii 10 gün sonra gelceksin dedii.. iştee bu daa bebegimmmmm
Eki Görüntüle 211410
bayanlar oncelikle hepinizi tebrik ederim... size birsey soracaktim buradaki yazilari okuyunca geneliniz bebeginizin kalp atislarini dinlediginizi soyluyosunuz hatta altinci ve sekizinci haftalarda. ama ben doktoruma sormustum duyabilir miyim diye simdi cok erken anca bebek uc aylik olunca doplerde duyabilirsin dedi... bana da pek inandirici gelmemisti ama ne yaparsin soyleyen doktor olunca.....:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?