- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #80.921
hazır kilo,spor,diyetmuhabbeti yapılmışken..ben kiloları verdim iyi güzelde kocaman bir göbüş var nasıl eriteceğim ben bunu
hugocuk konunun uzmanı olarak göbek için ne önerirsin
hazır kilo,spor,diyetmuhabbeti yapılmışken..ben kiloları verdim iyi güzelde kocaman bir göbüş var nasıl eriteceğim ben bunu
hugocuk konunun uzmanı olarak göbek için ne önerirsin
:13: haydi dicle yalnız değilsin. kedicik de burada58 kiloyum. 60'la hamile kaldım, 58'e yani normal kiloma döndüm ama göbişi napçaz
bu arada günışığım selam bebişim :)
herkese iyi akşamlar kızlar..
öncelikle hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun dilerim,inşlaah iyileşmişlerdir..ishal olan,su çiçeği olan...
inşallah çabucak atlatırlar....((
kızlar bişey sozrucam:
özellkile erkek anaları:)),saçlarını kestirdinizmi hiç?nerde ve nasıl?
sizinle birlikte kuafördemi,eşinizle birlikte berberdemi?
biz şuana kadar hiç kestirmedik.uzasın iyice diyordum ama saçları okadar ince telli ki,bi kere kestireyim kalınlaşır,gürleşir diye düşünüyoruz?sizlerin fikrini almak istedim?
bi sorum daha olacak:
özellikle hugo bu soruma cevap verirsen çok sevinirim!senin bu konularda geniş bilgin var.,,
kendim için süt olarak lıght süt mü ,normal yağlı sütmü içmeliiyim .hamileyim düzenli içmem lazım,çok aksatmıştım bu hamileliğimde.ama önceki gibi çok kiloda almak istemiyorum.23 kilo almıştım.normal süt çok kilo yaparmı?lıght mı içmem gerekir?sizler hamileliğinizde hangisini içtiniz.umutta normalinden içiyordum.
slm tatlım..akşam kuşları biz.bizden başakası yok:))
umutu saldım babasına,azıcık rahat ediyim dedim,buraya geldim..
günışığım öncelikle süt sorundan başlayayım. canım kesinlikle günlük süt iç. biz bayağı birşeyler okumuştuk internetten uzun ömürlü sütler hakkında, ondan sonra içmek için sadece günlük süt alıyoruz. light falan da içme bence. hamilesin. biraz daha sık dişini kilolar için. süt yerine hamur işlerinden kısarsın. ama süt tercihini yağlı ve günlük sütten yana kullan bence.
ben de ömer'in saçını daha kestirmedim. ancak önleri çok uzamıştı, ben de makasla kısalttım. arkaları kıvır kıvır, önler düz. dalgalı olacak herhalde.
çiçeklerimiz de kurumaya başladı çok şükür ama sıkıntısı hala devam ediyor. dün gece yine 3'te kalkıp, 4'te uyudu tekrar. sağa, sola dönmekten uyuyamıyor yavru kuşum
ben nedense günlük sütlerin tadını sevemedim,böyle ağır bi kokusu var gibi geliyor nedense.tekrar deniyim ozaman,zorlada olsa onlardan içemeye çalışayım(
aynen umudunta saçları önden çok uzadı,gözüne girmeye başladı nerdeyse.kız kardeşimin düğüünü var mayısta ozaman için kestiririz diiyoorum.amerikan saç modeli varya,küçük çocukalra kesiyorlar genelde.o modeli yaptırıcam:)))
benim saçlarım dalgalı,eşimin dümdüz,umutun da düz ..
bu arada cat.
aaa maşalalah su çiçeğini çabuk atlatmış ozaman.çok şükür.gözünüz aydın..
ayy atlattınız kurtuldu yavrucak.darısı bize..
herkese iyi akşamlar kızlar..
öncelikle hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun dilerim,inşlaah iyileşmişlerdir..ishal olan,su çiçeği olan...
inşallah çabucak atlatırlar....((
bi kaç gündür girip yazmaya fırsatım olmadı,ara ara bakıp celece okudum çıktım.
umut iyice zıvanadan çıktı.memeden kestim hemen hememn ,benden umudunu kesti sanırım,eşime saldırmaya başladı artık.eşim çok sıcaklar askılı t-shirt üünle durur bazen,öyle gördüğü an meme mama diye tırmanmaya başlıyor üzerine:))
tabi banada,kimi bulursa.
mutfak dolabına dadanmıştı ya,çareyi kilit takmakta bulduk.ama öncesinde 1 şişe soya sosunu halıya birgüzel döktü.açık renk halım leekelr çıkmadı( neyse sağlık olsun diyorum.
şimdide dolabı açamayınca hırsını dolaptan alıyor,kafasını vurup duruyor sinirlenip,ağlayarak.
zamanla unutur heralde diyorum.
kızlar ya ben artık umuta neyapıcam diye dşünmekten bi hal oldum.1 gün öncesinden baaşlıyorum yarına neyaapsam diye.
eşim et tavuk yemez.yemeklerimizi hep etsiz,kıymasız yaparım oyüzden.ama umutun hergün et türü bişey yemesi lazım.diyelim 1 öğüün bizden yedi,ama diğer öğünde etli bişey yemesi lazım.düün dolma yapmıştım bize,akşam ondan yedi.öğlen de kıymalı çorbasından içti.bugün kıymalı sebzeli ince bulgur pilavı yaptım.tavsiye ederim çok güzel oldu.ince bulgurlu olması yutmasınıda kolaylaştırıyor,sorun olmadı yani.utamayanlar,çiğnemeyenler için.
bizede kabak yemeği yapmıştım.
hugo üstte verdiğin tarifi beğenerek aldım arkadaşım,güzelmiş.
kızlar bişey sozrucam:
özellkile erkek anaları:)),saçlarını kestirdinizmi hiç?nerde ve nasıl?
sizinle birlikte kuafördemi,eşinizle birlikte berberdemi?
biz şuana kadar hiç kestirmedik.uzasın iyice diyordum ama saçları okadar ince telli ki,bi kere kestireyim kalınlaşır,gürleşir diye düşünüyoruz?sizlerin fikrini almak istedim?
bi sorum daha olacak:
özellikle hugo bu soruma cevap verirsen çok sevinirim!senin bu konularda geniş bilgin var.,,
kendim için süt olarak lıght süt mü ,normal yağlı sütmü içmeliiyim .hamileyim düzenli içmem lazım,çok aksatmıştım bu hamileliğimde.ama önceki gibi çok kiloda almak istemiyorum.23 kilo almıştım.normal süt çok kilo yaparmı?lıght mı içmem gerekir?sizler hamileliğinizde hangisini içtiniz.umutta normalinden içiyordum.
nasıl beslenerek zayıfladın yiivrumm
göbek kaldıysa yağlar gitmemiştirr
karnında yağmı var yoksa hamilelikten ötürü yumuşama sarkmamı var
yağ varsa güzel bir diyet ve spor şart
dene canım dene alışırsın. umut'a da ondan içir, uzun ömürlülerden içirme.
amerikan şirin duruyor. ben de kestirmeyeceğim ömerin saçlarını bakalım ne hal alacak. ona göre bir şekil verdiririz artık. eşim tam kıvırcık, benim de dalgalı. kızım babasına çekti. oğlum da sanırım bana çekecek.
valla canım pazar günü başladı, yarın haftası olacak. Allah a şükür kurumaya başladı ama tam geçmiş değiller. vücudundakiler kuruyor, bacaklara vuruyor. ama çok sıkıntı veriyor. kaşınmak nedir bilmiyor sanırım, o yüzden de huysuzluk yaptı çok. kafasında bile o kadar çok var ki( şimdi iyi ama. inşallah sizlerin bebişleri de hayırlısıyla rahatlıkla geçirirler.
kızımın da okula başlamadan çıkarmasına çok sevindim.
benim göbek hamilelikten kalma yumuşak ve sarkık
ben hiç bir zaman kilolu biri olmadım,hamur işi,ekmek bunları az tüketirim..
çok su içerim..öyle abur cuburdur coladır onlarda yok ben de..
abur cuburlarım bile sağlıklıdır..incir,hurma,badem,ceviz vb
hamilelikte 15 kilo verdim..benim normal beslenme şeklimden dolayı 1 ay olmadan 12 kilo gitti
sonraki 2 ayda da 4 kilo verdim..ama göbek gitmiyo...
amanın Yağmur uyandı:)))))))))))
hamilelikte 15 kilo verdim..benim normal beslenme şeklimden dolayı 1 ay olmadan 12 kilo gitti
hugocuk yazarken yağmur uyandı..sezeryan doğum yaptım..hamilelikte 15 kilo alıp
sonrasında 16 kilo verdim..arada kaçamaklarım haricinde beslenmeme dikkat ederim
daha kilo versem bile bu göbek gitmez yumuşak ve sarkık...
yine de beslenmeme dikkat edip spor yapmam gerekiyor da nasıl birşeyler yapmam lazım:)
canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim..sarkmadan ziyade yumuşak ve şiş sanki karnım..ebru şallının nette pilates videoları var gün gün
sabahları kaçırırsan filan netten bulup yağmur uyurken hergün yapabilirsin
birde cla iç bende alıcam
netten araştır clayı aklına yatacaktır ilaç değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?