2012 Şubat Anneleri

Dün kızımın kaşıntıları için hastaneye gidince bankoda para öderken yanıma bir adam geldi, kucağında bir çocuk, 3-4 yaşlarında sanırım, kafasını adam eliyle destekliyor, baygınlık filan mı geçiriyor diye şöyle bir baktım ama çocuğun sinir sisteminde sanırım bir sorun var, sonra annesine verdi çocuğu, çocuk kendi kendine duramıyor, ayaklarında filan da yamukluk var. Onların yanında bir genç adam, telefonla konuşuyor, kendi çocuğum kan kanseri, ben ne yapayım diyor karşısındakine, aradan 2 dak geçmeden elinde telefon olan adam yere yığıldı, fenalaştı, sanırım para sorunları var ve çocuğu hasta. Biz niye gitmişiz, çocuğumuz kaşınıyor!!! hadi kalkın gidelim diyecektim neredeyse, o dertlerin yanında bizimkiler ne ki!!! Allah daha beterinden saklasın, hemen herşeye dertlenmeyelim, halimize şükredelim, hemen sinirlenmeyelim, bunların hepsi imtihan, Allah bizi böyle kötü şeylerle karşılaştırmasın. Bu olayları yaşadıktan sonra zaten gözyaşlarım hazır duruyor, sen bu kadar ağladım deyince açıp okuyamadım. Ne kadar zordur, eminim, Allah göstermesin, Allah yavrularımızı bize bağışlasın.

Aynen katılıyorum sana arkadaşım, rabbimize ne kadar şükretsek azdır böyle sağlıklı evlatlarımız olduğu için,
bende dün sinemaya gittim bütün film boyunca ağladık eşimle birlikte, sonra eve gelip biraz Sarp'ın internet sitesine baktım onada ağladım başıma ağrı girdi daha fazla okuyamadım.

Kızlar biz artık hiç bir ilacı vermiyoruz. Demiri kestiğimiz çok olmuştu, dün doktor gelişimi iyi, göbişi bile var, iştahı da yerindeyse vitamine gerek yok artık, zaman zaman iştahı azalırsa verirsin dedi. Kilosu 10,750 Siz devam ediyor musunuz vitamine?

Amin canım, aminn.
Ne kadar zor hayatlar var! Senin evladının derdi de sana zor, öyle deme. Daha beteri olmasın diye dua ediyoruz hepimiz, onların tırnağına zarar gelse bizim hayatımız gidiyor. Ben çok üzüldüm ve ağladım, aslında bu linki de kimse üzülmesin diye vermek istemedim ama, insan karşısındakini anlarsa yardım edermiş. O insanların dertlerini sorunlarını çok iyi anlatan bir site, dernekleri var, hasta çocuklara yardım etmek için kurdukları.
Derneğin adını yaymaya çalışıyorum paylaşım sitelerinde, arkadaşlarım, akrabalarım arasında ki insanlar görüp anlasın, yardım etsinler ki bu hastalar (Kelebek çocuklar diyorlar, ömürleri kısa olduğu için ) kısa hayatlarında nefes alırken, öksürürken, yutkunurken kullandıkları cihazlara sahip olup birazcık rahat etsin.

Evet, elimizde olunca kıymetini bilmediğimiz şeylerden biri de bu, sağlıklı evlatlar.

Biz de bırakalı çok oldu canım. Durumları iyi, iştahları iyi, gerek yok diye düşündük .

ben de sordum geçen gün aile hekimine. gerek yok artık vitamine, mevsim meyve-sebzelerini yesin dedi.

teşekkürler beybii
ama bu akşam 25 dakika koştum boğazlarım ağrıyor üşütmüşüm artı halsizim normal olarak
dündende dumbelle çalışmanın verdiği kas ağrılarım var artı eşim sağolsun mp3 mü şarj ederken bilgisayarı kapatmış tam dolmamış kapandı bende müziksiz hiç yapamam son ses deli gibi metal şarkılarda koşu bandının tozunu attırırım yarın sırt çalışıcam
bu ayda siparişlerimde gelecek ekstra bişey lazım doping olarak yoksa çok yoruluyorum

Merhaba anneler izmirde kimler ikmet ediyor acaba

İZMİRLİYİM, İZMİRLİSİN, İZMİRLİYİZ, EEE O ZAMAN SORUN YOK

Eğer Kordon dendiğinde aklınıza elektrikli ev aletlerinin dışında bir yer ismi geliyorsa;
Eger Alsancak'ta hayatınızda bir kere bile piyasa yaptıysanız;
Körfez kokusu nedir biliyorsanız; (Her ne kadar artık kokmuyorsa da)
Hilton'un yapıldığı tarihi hatırlayabiliyorsanız;
Fame City'de deliler gibi eğlendiyseniz (yaşınıza bakmadan);
"TAM35" ve "35BUÇUK" kavramları size birşey ifade ediyorsa;
Gevrek, Boyoz, Çiğdem, Domat, Nohut, Asvalya gibi kelimeleri kullanıyorsanız;
"Geliyom, gidiyom, gelcen, yapçan, etçen" şeklinde konuşuyorsanız; Karataş'daki Asansör'den İzmir'i seyrettiyseniz;
Churchill'de çay içtim dediyseniz;
Elinizde Hasan Tahsin anıtının ya da Cumhuriyet Meydan'ındaki Atatürk anıtının yanında çekilmis bir fotograf varsa;
Saat Kulesi'nin altında bir arkadaşınıza randevu verdiyseniz.
Kemeraltı'nda alış veriş yaptıysanız;
Karşıyaka denince aklıniza güzel kızlar geliyorsa;
Bir kerecik dahi Kıbrıs Şehitleri'nde sevgilinizle el ele dolaştıysanız;
Kara kış ne demektir bilmiyorsanız;
Bi kerecik olsun kar görebilmek için, taa Sabuncubeli ya da Manisa Spil'e gittiyseniz;
Zeybek havası duyduğunuzda içiniz cız edip kalkıp oynayasınız geliyorsa; Kalbim Ege'de Kaldı şarkısını kendinizle özleştirebiliyorsanız;
9 Eylül size üniversite dışında şeyler de hatırlatıyorsa;
"Kumru"'nun aslında bir kuş olmadığını , çok da lezzetli olduğunu düşünüyorsanız;
Hıdrellez denince sokaklarda yakılan ateşler, deniz kenarına küçük taşlarla yapılan ev planları akliniza geliyorsa;
Behçet Uz'un kim olduğunu biliyorsanız;
Sokaklarda türbanlı insan görmeye alışık değilseniz;
Dedeniz dahi yazın bermuda şort giyiyor ve sokaklarda şortuyla dolaşıyorsa; İnsanlar size sanki birer düşman gibi bakmıyorsa;
Şimdiye kadar bir kere bile olsa Sevinç'in önünde buluştuysanız;
Üniversite denince aklınıza iki tane , özel okul (kolej) denince de sayılı isim geliyorsa;
Sıcakkanlıysanız;
Ağustos ayında Fuar'ın açılışını heyecanla bekliyor ve Fuar açılınca ailecek geziyorsanız;
Paraşüt kulesinden atladıysanız ya da atlayan tanıdıklarınız varsa;
Fuar'daki gölde kuğulara bindiyseniz;
Hiçbir zaman bir yere geç kalma korkusu yaşamadıysanız;
SİZ İZMİRLİSİNİZ DEMEKTİR....

sinemaksungur ben İzmirliyim diyorsun yani
ben sadece izmirde yaşıyorum yanlış anlaşılmasın
canım sana özel mesj gönderdim..bu aralar kk ya zor giriyorum,nette sıkıntı var
Yağmurun azıları da çok zorluyor..üstler çıktı alttaki 2 tanede epey kabarmış çıktı çıkacak

evet arkadaşım, izmirliyim diyorum ve bununla gurur duyuyorum, sakın yanlış anlaşılmasın. her memleket kendine göre özel ve güzeldir elbet. ama seviyorum memleketimi bazen kaçıp gitmek istesem de , ki biliyorum ki benim gitmek isteyişim şehirden değil ruhumun bunaldığındandır

bu arada çooook memnun oldum

alperende şuan aynı anda 3 diş çıkartıyor. geçen hafta 1 tanesi patladı. ama azı dişleri değil tabi. eminim o dişler çok sıkıntılıdır. ayy oğlumu nasıl özledim şuan anlatamam, izin alıp eve gidebilsem keşke

sinemaksungur canım burda yansıttığın sıcakkanlığın, pozitifliğin, canlılığın telefonda da hissediliyor..yanılmamışım

hazır kilo,spor,diyetmuhabbeti yapılmışken..ben kiloları verdim iyi güzelde kocaman bir göbüş var nasıl eriteceğim ben bunu
hugocuk konunun uzmanı olarak göbek için ne önerirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…