2012 Şubat Anneleri

ayaza hangi oyuncağı aldınız
akülü arabalarda indriirm vardı jeepler vardı babasının elinden tutan arabaların başındaydı nasıl inat edip ağlıyorlar istiyoruz diye yerlere yatıp tepiniyorlar neyseki bizimkiler daha iki sene istemezler akülü araba filan
iki seneye kadar fiyatlar düşer

tabiki onlarında zamanı gelecek bence.Biz ne kadar uzak tutsakta onlar isteyecekler.Özellikle bende anaokulundaki iken yemeyen çocuk bile yerdi ama 2-3 yaşında belki:)

hugoş ben de veriyorum ömer'e salam. vermesem çılgınlar gibi buuu buuuu deyip onu gösteriyor. incecik bir dilimden birşey olmaz bence. tabiki sağlıksız biliyorum, yiyecekseniz sucuk yiyin diyorlar ama can çekiyor arkadaş ben bayılırım, salam, sosise. e kızım da var, ona da alıyoruz bazen. arada birşey olmaz bence.

Ayaz'a kocaman bi kamyon aldık,kasasına oturuyo gezdiriyoruz çok hoşuna gitti.
Tahtadan yapboz aldık,o dağıtıyo annem topluyo.Bu çocuk ne anlar bundan diyo sürekli :)
Bi de eğitici kitap aldık,şarkı sölüyo
4 tane de ufak araba aldık
Eşim çok seviyo akülü arabaları,gider gitmez ilk onları gördü zaten,indirimli hali 200 küsürdü.
Ama dediğin gibi şimdilik rahatız yaza bi bisiklet tamamdır

maşallah marketi boşaltmışınız

öğlen kalkınca çorbasını içirdim sonra kuşlarla oynuyordu bal vardı minik tüpte onu aldı bende ağsını sıkıca kapadım verdim nasılsa açamaz diye oynuyor ediyor arada yanıma mutfağa geliyor bi ara epey gelmedi ses seda yok bir girdim salona balın kapağını açmış bir güzel yemiş üstüne başına dökmüş koltuk örtüülerine dökmüş kuşlara ikram etmiş onlar yemeyince kendi yemiş ben geldiğimde hala hıh hıh diye kuşlara uzatıyordu örtüleri topladım üstünü değitirdik elini ağsını yıkadık yaramazın
iki gündür ayakkabılarını bulup getiriyor elime verip hıh diyor sokağa çıkmak istiyormuş gitmezsek kıyameti koparıyor
bugün çıkarttım markete gittik arabasının emniyet kemerini takmıyodum yaramaz kaymış anne anne diyor baktım kaymış arabadan aşarı kolları sıkışmış aldım güzelce taktım eniyet kemerini sonrada çok uğraştı ama kaymayı beceremedi birde şaşkın şaşkın bakıyor neden kayamıyorum diye dört yanına
ordanda kaydırağa gittik
banka oturdum memoşta arabasında oturdu emniyet kemeri takılı tabiki
anahtar verdim yarım saat oynadı anahtarla hayret edici bişey ilkkez bu kadar sakin arıza çıkartmadan durdu oynadı 1 saat durduk gezdik geldik sütünü içti uyudu

Anam en sonunda korktuğum başıma geldi. Mağazadan her çıkışta Ata bir şey almış mıdır diye kontrol ediyordum, bu akşam da baktım arabasında bir şey yoktu ama döön dööön öttük. Rezil oldum. Hemen bir çalışan geldi, "Bir şey unutmuş olabilir misiniz." dedi.
Arabanın sağına soluna baktık yok, ne ötüyor o zaman diyorum. Baktık ki Ata efendinin elinde bir cüzdan var. Arabasından aşağı sarkıtmış elini, görememişiz minik hırsız :) Allahtan vermem diye tutturmadı, ne ara almış anlayamadım.

Cat'cim bloğumdaki yorum için teşekkür ederim, tanıdık görmüş gibi sevindim yav :)

Seninki tehlikeli değilmiş yinee ben dün akşam ölüyodumm

Mutfakta yemek yiyoruz annem eşim ben,Ayaz da içerde oyuncaklarıyla oynuyodu.
Uzun bi süre ses yok seslendim gelmedi, eşime dedimki bi baksana Ayaz'a napıyo.
Kalktı mutfaktan tam çıkarken Ayaz geldi yanına.Neyse eşim oturdu masaya tekrar.
Bi ara baktım ağzında beyaz bişey var.( Bu ara yerde ne bulsa ağzına atmaya başladı )
Kalktım ağzında almaya çalıştım ,direndi neyseki çıkardım.
Şok oldummmm .
Kabloları tutturmak için olan ucunda küçük çivili şeyler varya adını bilmiyorum işte onlardan sökmüş atmış ağzına.
O an o kadar korktumkii yemek falan yiyemedim bidaha.Ya yutmaya çalışsaydı dedim Allah korumuş

slm çok uzun zaman oldu girmeyeli kızım büyüdü şimdi yaramazlıklarıyla uğraşıyorum zaman çabuk geçiyor daha dün gibi gaz sorunlarıyla uğraşıyordum şimdi aktiviteler oyunlar park :)

slm çok uzun zaman oldu girmeyeli kızım büyüdü şimdi yaramazlıklarıyla uğraşıyorum zaman çabuk geçiyor daha dün gibi gaz sorunlarıyla uğraşıyordum şimdi aktiviteler oyunlar park :)

Zaman hızlı geçiyor ,bi süre sonra da okuldu ödevdi gibi sorunlarla uğraşıcazz ( şuan çook uzak gelse bile )

Merhaba kızlar,
Herkes iyidir, bebişlerde de sorun yoktur umarım. ( Geçmişi okuyamadım henüz)
23 Nisan tatilini fırsat bilip 2 gün de ben izin kullandım, kızkardeşime Adıyaman'a gittik. Son seneleri, haziranda başka ile tayinleri çıkacak, gitmeden gidip görelim dedik. Çok güzel bir şehir, ya da biz çok düşük beklentiyle gittik bilemiyorum ama, tertemiz ve yeşil bir yer.
Çocuklarımla beraberdik, çok güzeldi herşey. Tüm gün beraber olup gece de sık sık uyanınca bayağı yorucu oldu ama, hemen alıştım tempoya. Annem dinlendi bu arada epeyce. Ama durumu pek iyi değil, bacağı, beli, eli ağrıyor. 15 güne kadar kreşe başlatacağız sanırım oğlanları.

Hugocuk, verdiğin tariflere ve tabii diğer arkadaşların verdiği değişik tariflere yetişemiyorum, aklımda kalmıyor diye bilgisayarımda bir dosya oluşturdum, oraya kopyalayıp çıktı alacağım. Ara ara bu tariflerden yemekler yaparım.

Canım ya, oğluşunun hastalığını unuttum, kaç gündür girmiyorum tabii, çiçekler kurudu diye neden çok şükür diyor dedim kendi kendime Kendime gelemedim henüz, adapte olamamışım baksana.

Ben de oğlanların saçlarını kestireceğim, birinin saçı çok fazla, sıcaklar rahatsız etmesin diye, diğerinin de çok az, gür çıksın diye. Ama sıfıra vurdurunca gür çıkıyor bildiğim kadarıyla, siz kısalttırmışsınız sanırım. Demek ki o da işe yarıyor.

Bizimki tırnaklarını kestirmiyor saçını kestirmeyi düşünemiyorum bile
Bizimkiler tırnak kesilince ses çıkarmıyorlar ama, bir iki makasla kesmeye çalıştık, habire dönüp makası görmeye çalıştıkları için hep yamuk oldu kesimleri. Kendi kuaförüme götürüp deneyeceğim, bakalım duracaklar mı?

Bu tarifi de hemen listeme ekledim, teşekkürler

geçmiş olsun canım allah korumuş çivili o biliyorum iyiki diline filan batmamış aman yarabbim çok kötü oldum

hoşgeldin canım ne güzel tatil olmuş biz bu yılda çıkamaycağız tatile
bi sonraki yaz kredi filan bitiyor acısını çıkartıcaz inşallah
annene geçmiş olsun rahatsızlığı nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…