2012 Şubat Anneleri

selam canım biz oğlumun saçlarını 11 aylıkken kestirdik çok kısaltırdık diyebilirim.Erkek kuaförüne götürdük kcağımızda yaptırmıştık iyi ki de yaptırdk daha gür geldi.Şimdi tekrar toplatcaz malum sıcaklarlarda çok terletiyor.

Bizimki tırnaklarını kestirmiyor saçını kestirmeyi düşünemiyorum bile

uzunn bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar herkes iyidir inşallah geçmişe bakmadım çünkü oku oku toparlayamam uzun zamandır okumadım :) biz iyiyiz çok şükür nil kudurmaya devam ediyor bende peşinden koşturup duruyorum son zamanlarda yeme problemimiz yine horlamış durumda eskiden severek yaptığı kahvaltıyı artık hiç yemiyor sabahları zar zor bir kaç lokma yedirmeye çalışıyorum her öğünümüz ayrı bir olay yani.. bunun harici hep aynıyız

Selam millet,
Ata'nın ishali geçti dün. Antibiyotiksiz hallettik çok şükür.
Migros ve Tansaş'larda 23 Nisan diye oyuncaklarda %50 indirim var. 23 Nisan'a kadar sürecekmiş indirim. Aklınızda olsun çok güzel şeyler var, Atoşuma yine dayanamayıp doldurdum oyuncakları :)

yeni tarif yazdım canım seni düşünerek
tariflerimin seni senden alacağını umuyorum
bu arada naptın telkin müziklerini denedinmi dinliyomusun
ilk günler bulantı baş dönmesi yapabiliyor sonra geçiyor oldumu bişey

selam kızlar nasılsısınız.Geçmişi okuyamadım.Umarım bebişlernizde iyidir.Benim oğlumdan fırsat bulamıyorum.Migrostaki indirimlerden oğluma amcası kamyon almış.Kocaaman içine oturuyor:)) içlerine ouncaklarını koyuyor çok sevdi tavsiye ederim.

Tarif için teşekkür ederim canımmm En kısa zamanda baklagil köftesini deneyeceğim, benim sıpa normal köfte yemiyor, belki bunu yer. Telkin müziği dediğin gibi yan etki yaptı bende Biri kafamı sıkıyormuş gibi tuhaf bişey oldu, başağrısı yaptı, herhalde kafama vura vura telkin ediyor diye düşündüm, pesetmedim, tamamını dinleyemiyorum ama parça parça dinliyorum, geçiyorsa tamamını dinlemeye çalışayım, korktum böyle olunca

Kızımın alerji kaşıntıları için doktor bir ilaç verdi, bunu su çiçeği için de kullanıyoruz dedi, düşük kortizon içerikliymiş. Ama burada ilaç adı yazmamız yasak sanırım, ismi a.. ile başlıyor, zaten bu tür ilaçları doktora danışmadan kullanmamak gerek, sadece dışarıdan kaşıntılarını rahatlatıyor, içeriden kesmek gerek o kaşıntı hissini, biz sürekli yaşıyoruz onu. Kaşıntıyı içten kesecek şurup kullandığınıza göre dışarıdan anlık rahatlatan merhemler uygulayabilirsin benim bildiğim, çok geçmiş olsun, biran önce atlatırsınız umarım.

Ben de seninle bir tarifi paylaşmak istiyorum, tabii ki diğer arkadaşlarla da :) Dün tvde gördüm, çocuk menüsü hazırlıyorlardı, henüz denemedim, belki sizin bıdıklar da sever.
Nugget:
Tavuk göğsü, un, tuz, karabiber
Tavuk göğsünü robotta kıyma haline getirip diğer malzemeler ekleniyor, tezgah üzerinde bir parmak kalınlığında açıp istediğin kalıpla kesilebilir (veya istenilen şekil verilebilir, çocuk menüzü olunca kalıpla kestiler tvde), un, yumurta, galeta ununa bulayıp az yağda kızartılıyor. Afiyet olsun...

bendede yapmıştı canım geçiyor zamanla

ben dün eşimi yolladım pazara ne kadar sebze varsa aldırdım
dün kereviz patates havuç enginar pırasa kerevizin yaprakları bezelye barbunya ( bunlar buzluğumdaydı)
patlıcam dereotu maydonoz bunlardan sebze köftesi yaptım attım buzluğa iki tanede pişirdim karideste yaptım ve kefir yedi tadı nefisti
abarttımm veee
sebzeleri haşladığım suyu dökmedim ve bugün o suyla bulgur pilavı pişirdimm

sizdemi spor yaptınız bu saatte
bu akşam gülmekten bayılaacaktı memoş oğlan
yerde sırt çalışıyordum yere yatıp kalktıkça gülmekten bayılacaktı elindede bir tane çubuk kraker bi kere ısırıyo yere uzanıp bana bakıp gülüyo benide güldürdü sıpa

uyudu sonra bende 40 dakika koştum
ağırlık kullandım
4 kiloluk ağırlıklarla toplam 8 kiloyla koştum ne hikmetse banamısın demedi yorulmadım bile :44:

selam millet nerdesiniz
bebişlerler bayramdamısınız
tüm tontişlerin bayramı kutlu olsun
bugün eşim evdeydi memoşu aldık tansaşa gittik oyuncaklarda yüzde elli indirim varmış durusela demişti
güzel lego tren seti aldık
sürekli babasında dışarda
kasada eşim ödeme yapacaktı kucağıma aldım yapışıyor eşime çığlık çığlığa millette garip garip bakıyor sanki üvey anneyim
bozuldum valla
bizim sıpa iki gündür kahvaltıda babasına yanaşıyor sucuk yiyor
bende bıldırcın yumurtası krem peynir veriyorum hiç bakmıyor bile
bugün memoş için salamda aldık sosiste
üstelik tostta yiyor sıpa
ısırı ısırıveriyor tostu
tost ekmeğide alıcaz şimdii
yumuşak oluyor normal ekmek sert oluyor boğazını acıtıyor
artık havalar iyileşti bizde hergün dışarı çıkarız gezeriz
memoşu gezdirirken ayaklarıma ağırlık takıcam eşofmandan belli olmaz 1 saat gezsek onada yeter banada

muzu çok seven memoş efendi dün 1 tam yerli muz yedi öyle oluncada kabız oldu
akşam yapamadı çok sıkıntısı vardı çok sinirliydi
bende reflor verdim bugün biraz yapmış ama hala kabız

Arkadaşım kusura bakma. Evde değilim annelerdeyim yeğenimin tablette bir bakayım dedim o yüzden geç gördüm mesajını. Çok geçmiş olsun muhtemelen kurulmuştur sizinkiler de.bizim pazar günü çıkmaya başladı ptesi tam anlamıyla dolduk. 8. Gün kurumaya başladılar. Ovad..l diye bir krem sürdük, bir de iki gün kaşıntı şurubu verdim ama çok sıkıntı çektik biz de. Üç gece ateşledi. Uykusu bozuldu. İnşallah iyileşmişsinizdir.

Selam kızlar . Biz yeğenimin törenine gittik bugün. Kısmet olursa seneye de kızımın törenleri başlayacak inşallah . Dün annemle Ömer'e gırgırına deve cüce deve cüce dedik. Ben kızımı ve yeğenlerimi oynatıyorum hep. O da onlardan kapmış başladı eğilip kalkmaya Şaştık kaldık bu kadar mı insan taklitçi olur . Maşallah hepsine . Görüşürüz inşallah tekrar. Öptüm sizi.

Selam hugocuk

Bizde migrostan oyuncak aldık Ayaz'a ,çok sevindi kuzucumm

Bu arada sen daha iyi bilirsin tabi ama salam sosis vermesen çok iyi olur Memoşa.
Geçen gün tv de izledim , çocuklar salamın sosisin tadını bile bilmesinler dedi bi doktor,sucuk için de ev yapımıysa yiyebilir dedi.Aklında bulunsun

ben hiç yemem eşimde yemez doktor ver deyince afalladım açıkçası eşimde sürekli disiplinli besliyorsun arada böyle şeylerde ver çocuk o robot değil insan dedi kafam karıştı
sebze köfteleri yapıyorum dün akşam kefirle yedi iki tane annemde bazen dırdır ediyor
ekmeğe çikolata sürürp yedireceğim patates kızartması yedireceğim tost vereceğim çay içireceğim diyor çocuk o deyip duruyor bazen benimde kafamı karıştırıyorlar :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…