- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #80.941
herkese iyi akşamlar kızlar..
öncelikle hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun dilerim,inşlaah iyileşmişlerdir..ishal olan,su çiçeği olan...
inşallah çabucak atlatırlar....((
bi kaç gündür girip yazmaya fırsatım olmadı,ara ara bakıp celece okudum çıktım.
umut iyice zıvanadan çıktı.memeden kestim hemen hememn ,benden umudunu kesti sanırım,eşime saldırmaya başladı artık.eşim çok sıcaklar askılı t-shirt üünle durur bazen,öyle gördüğü an meme mama diye tırmanmaya başlıyor üzerine:))
tabi banada,kimi bulursa.
mutfak dolabına dadanmıştı ya,çareyi kilit takmakta bulduk.ama öncesinde 1 şişe soya sosunu halıya birgüzel döktü.açık renk halım leekelr çıkmadı( neyse sağlık olsun diyorum.
şimdide dolabı açamayınca hırsını dolaptan alıyor,kafasını vurup duruyor sinirlenip,ağlayarak.
zamanla unutur heralde diyorum.
kızlar ya ben artık umuta neyapıcam diye dşünmekten bi hal oldum.1 gün öncesinden baaşlıyorum yarına neyaapsam diye.
eşim et tavuk yemez.yemeklerimizi hep etsiz,kıymasız yaparım oyüzden.ama umutun hergün et türü bişey yemesi lazım.diyelim 1 öğüün bizden yedi,ama diğer öğünde etli bişey yemesi lazım.düün dolma yapmıştım bize,akşam ondan yedi.öğlen de kıymalı çorbasından içti.bugün kıymalı sebzeli ince bulgur pilavı yaptım.tavsiye ederim çok güzel oldu.ince bulgurlu olması yutmasınıda kolaylaştırıyor,sorun olmadı yani.utamayanlar,çiğnemeyenler için.
bizede kabak yemeği yapmıştım.
hugo üstte verdiğin tarifi beğenerek aldım arkadaşım,güzelmiş.
kızlar bişey sozrucam:
özellkile erkek anaları:)),saçlarını kestirdinizmi hiç?nerde ve nasıl?
sizinle birlikte kuafördemi,eşinizle birlikte berberdemi?
biz şuana kadar hiç kestirmedik.uzasın iyice diyordum ama saçları okadar ince telli ki,bi kere kestireyim kalınlaşır,gürleşir diye düşünüyoruz?sizlerin fikrini almak istedim?
bi sorum daha olacak:
özellikle hugo bu soruma cevap verirsen çok sevinirim!senin bu konularda geniş bilgin var.,,
kendim için süt olarak lıght süt mü ,normal yağlı sütmü içmeliiyim .hamileyim düzenli içmem lazım,çok aksatmıştım bu hamileliğimde.ama önceki gibi çok kiloda almak istemiyorum.23 kilo almıştım.normal süt çok kilo yaparmı?lıght mı içmem gerekir?sizler hamileliğinizde hangisini içtiniz.umutta normalinden içiyordum.
selam canım biz oğlumun saçlarını 11 aylıkken kestirdik çok kısaltırdık diyebilirim.Erkek kuaförüne götürdük kcağımızda yaptırmıştık iyi ki de yaptırdk daha gür geldi.Şimdi tekrar toplatcaz malum sıcaklarlarda çok terletiyor.
yeni tarif yazdım canım seni düşünerek
tariflerimin seni senden alacağını umuyorum
bu arada naptın telkin müziklerini denedinmi dinliyomusun
ilk günler bulantı baş dönmesi yapabiliyor sonra geçiyor oldumu bişey
Merhabalar, benim oğlum da şubat 2012 doğumlu ve çarşamba akşamı suçiçeği geçirmeye başladı.. ilk bir kaç gün pek sıkıntı olmadı ama dün gece hiç uyumadı nerdeyse, sürekli ağladı, ilaçlarını da(ateş düşürücü ve kaşıntı önleyici) çok zor içiriyoruz... ne kadar sürede geçiyor acaba? neler yapabiliriz daha hafif atlatması, rahatlaması için
Tarif için teşekkür ederim canımmmEn kısa zamanda baklagil köftesini deneyeceğim, benim sıpa normal köfte yemiyor, belki bunu yer. Telkin müziği dediğin gibi yan etki yaptı bende Biri kafamı sıkıyormuş gibi tuhaf bişey oldu, başağrısı yaptı, herhalde kafama vura vura telkin ediyor diye düşündüm, pesetmedim, tamamını dinleyemiyorum ama parça parça dinliyorum, geçiyorsa tamamını dinlemeye çalışayım, korktum böyle olunca
Merhabalar, benim oğlum da şubat 2012 doğumlu ve çarşamba akşamı suçiçeği geçirmeye başladı.. ilk bir kaç gün pek sıkıntı olmadı ama dün gece hiç uyumadı nerdeyse, sürekli ağladı, ilaçlarını da(ateş düşürücü ve kaşıntı önleyici) çok zor içiriyoruz... ne kadar sürede geçiyor acaba? neler yapabiliriz daha hafif atlatması, rahatlaması için
selam millet nerdesiniz
bebişlerler bayramdamısınız
tüm tontişlerin bayramı kutlu olsun
bugün eşim evdeydi memoşu aldık tansaşa gittik oyuncaklarda yüzde elli indirim varmış durusela demişti
güzel lego tren seti aldık
sürekli babasında dışarda
kasada eşim ödeme yapacaktı kucağıma aldım yapışıyor eşime çığlık çığlığa millette garip garip bakıyor sanki üvey anneyim
bozuldum valla
bizim sıpa iki gündür kahvaltıda babasına yanaşıyor sucuk yiyor
bende bıldırcın yumurtası krem peynir veriyorum hiç bakmıyor bile
bugün memoş için salamda aldık sosiste
üstelik tostta yiyor sıpa
ısırı ısırıveriyor tostu
tost ekmeğide alıcaz şimdii
yumuşak oluyor normal ekmek sert oluyor boğazını acıtıyor
artık havalar iyileşti bizde hergün dışarı çıkarız gezeriz
memoşu gezdirirken ayaklarıma ağırlık takıcam eşofmandan belli olmaz 1 saat gezsek onada yeter banada[/QUOT
canım bence sosis salam için çok küçük o midesine bunlarla doldurma.Onun için gerekli olanları ç.ok güzel veriyorsun zaten.Bizler için bile önermiyorlar özellik bu işlenmiş ürünleri tüketmeyin diye uyarılar var.Ama yine de sen bilirsin
selam millet nerdesiniz
bugün eşim evdeydi memoşu aldık tansaşa gittik oyuncaklarda yüzde elli indirim varmış durusela demişti
kasada eşim ödeme yapacaktı kucağıma aldım yapışıyor eşime çığlık çığlığa millette garip garip bakıyor sanki üvey anneyim
bozuldum valla
ısırı ısırıveriyor tostu
memoşu gezdirirken ayaklarıma ağırlık takıcam eşofmandan belli olmaz 1 saat gezsek onada yeter banada
selam millet nerdesiniz
bozuldum valla
ısırı ısırıveriyor tostu
memoşu gezdirirken ayaklarıma ağırlık takıcam eşofmandan belli olmaz 1 saat gezsek onada yeter banada[/QUOT
canım bence sosis salam için çok küçük o midesine bunlarla doldurma.Onun için gerekli olanları ç.ok güzel veriyorsun zaten.Bizler için bile önermiyorlar özellik bu işlenmiş ürünleri tüketmeyin diye uyarılar var.Ama yine de sen bilirsin
enteresandırki bizim doktor ver dedi
güvendiğin markayı ver çocuk o herşeye ihtiyacı olur çok kasma disiplin uygulama çocukluğunu hatırla dedi
ne bilim işte arada veririm diye aldım hergün yumurta peynir bal reçel sıkıyor bizimkini
değişik şeyler istiyor
öğlen içtiği çorbayı akşam içmiyor öğlen yediği yemeği akşam yemiyor tatlıyla çikolataylada hiç işi yok yemiyor değişik şeyler istiyor bende bazen tıkanıyorum
kahvaltı hep sorundu zaten
bu sabah 1 tane minik parmak sosisi pişirdim 1 üçgen peynir 1 bıldırcın yumurtası ve balla yedi bitirdi
oysaki dünde aynı kahvaltı vardı ama yemedi gitti babasının sucuğundan yedi
saklama şansıda olmuyor kokusunu alıyor ve istiyor
sosis ve salam ilkkez girdi bizim eve eşimde bende yemem sucuk vardır hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?