- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #80.941
herkese iyi akşamlar kızlar..
öncelikle hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun dilerim,inşlaah iyileşmişlerdir..ishal olan,su çiçeği olan...
inşallah çabucak atlatırlar....((
bi kaç gündür girip yazmaya fırsatım olmadı,ara ara bakıp celece okudum çıktım.
umut iyice zıvanadan çıktı.memeden kestim hemen hememn ,benden umudunu kesti sanırım,eşime saldırmaya başladı artık.eşim çok sıcaklar askılı t-shirt üünle durur bazen,öyle gördüğü an meme mama diye tırmanmaya başlıyor üzerine:))
tabi banada,kimi bulursa.
mutfak dolabına dadanmıştı ya,çareyi kilit takmakta bulduk.ama öncesinde 1 şişe soya sosunu halıya birgüzel döktü.açık renk halım leekelr çıkmadı( neyse sağlık olsun diyorum.
şimdide dolabı açamayınca hırsını dolaptan alıyor,kafasını vurup duruyor sinirlenip,ağlayarak.
zamanla unutur heralde diyorum.
kızlar ya ben artık umuta neyapıcam diye dşünmekten bi hal oldum.1 gün öncesinden baaşlıyorum yarına neyaapsam diye.
eşim et tavuk yemez.yemeklerimizi hep etsiz,kıymasız yaparım oyüzden.ama umutun hergün et türü bişey yemesi lazım.diyelim 1 öğüün bizden yedi,ama diğer öğünde etli bişey yemesi lazım.düün dolma yapmıştım bize,akşam ondan yedi.öğlen de kıymalı çorbasından içti.bugün kıymalı sebzeli ince bulgur pilavı yaptım.tavsiye ederim çok güzel oldu.ince bulgurlu olması yutmasınıda kolaylaştırıyor,sorun olmadı yani.utamayanlar,çiğnemeyenler için.
bizede kabak yemeği yapmıştım.
hugo üstte verdiğin tarifi beğenerek aldım arkadaşım,güzelmiş.
kızlar bişey sozrucam:
özellkile erkek anaları:)),saçlarını kestirdinizmi hiç?nerde ve nasıl?
sizinle birlikte kuafördemi,eşinizle birlikte berberdemi?
biz şuana kadar hiç kestirmedik.uzasın iyice diyordum ama saçları okadar ince telli ki,bi kere kestireyim kalınlaşır,gürleşir diye düşünüyoruz?sizlerin fikrini almak istedim?
bi sorum daha olacak:
özellikle hugo bu soruma cevap verirsen çok sevinirim!senin bu konularda geniş bilgin var.,,
kendim için süt olarak lıght süt mü ,normal yağlı sütmü içmeliiyim .hamileyim düzenli içmem lazım,çok aksatmıştım bu hamileliğimde.ama önceki gibi çok kiloda almak istemiyorum.23 kilo almıştım.normal süt çok kilo yaparmı?lıght mı içmem gerekir?sizler hamileliğinizde hangisini içtiniz.umutta normalinden içiyordum.
selam canım biz oğlumun saçlarını 11 aylıkken kestirdik çok kısaltırdık diyebilirim.Erkek kuaförüne götürdük kcağımızda yaptırmıştık iyi ki de yaptırdk daha gür geldi.Şimdi tekrar toplatcaz malum sıcaklarlarda çok terletiyor.