- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #80.621
merhaba:)
nasılsınız? yemek tarifleri dolaşıyor forumda.. benim yemek konusunda değil de
kahvaltıyı ayrı yedirmekte sorunum var. peynir, yumurta ve cicibebe şeklinde bulamaç yiyor ve ayrı ayrı kahvaltıyı pek sevmiyor. 2 lokma alıyor hanımefendi. onu da kendi yiyeyecek asla ben yediremiyorum. karıştırarak vermekle büyük hata yapmışım. şimdi en büyük stresim kahvaltısı... onu da çözebilsem rahat edicem.
Canim ayri ayri yedirmekte bende zorlaniyorum. Bu yuzden yumurta, peynir, ceviz, dereotu gibi o gun ne varsa karistirip omlet yapiyorum. Benim oglus boyle yiyor. Ama yumurtayi haslanmis pek sevmiyor. ya da krep yapiyorum kucuk lokmalar halinde arasina peynir koyuyorum, yumurta koyuyorum, uzerine pekmez falan suuruyorum birde boyle yiyor. Sende dene istersen
merhaba:)
nasılsınız? yemek tarifleri dolaşıyor forumda.. benim yemek konusunda değil de
kahvaltıyı ayrı yedirmekte sorunum var. peynir, yumurta ve cicibebe şeklinde bulamaç yiyor ve ayrı ayrı kahvaltıyı pek sevmiyor. 2 lokma alıyor hanımefendi. onu da kendi yiyeyecek asla ben yediremiyorum. karıştırarak vermekle büyük hata yapmışım. şimdi en büyük stresim kahvaltısı... onu da çözebilsem rahat edicem.
Kizlar bebekleriniz gunduzleri kac kere ve ne kadar uyuyor.
Kendi yemek istiyorsa bırak öyle yesin. Benim kızım da kendi yemeyi seviyor. Mama sandalyesinde önüne minik peynir ve ekmek parçaları koyuyorum. Onları yerken arada ceviz pekmez filan tıkiştırıyorum ağzına. Makarna pilav gibi şeyleri de önüne koyuyorum, başlarda çok dökerdi ama artık bayağı iyi yiyor.
kimse uğramaz oldu
ben bugün sütçü buldum artık açık süt alıcam karar verdim bazı tecrübeler yaşadım ondan artık kutu süt yerine açık süt alıcam
köyden geliyorlarmış aradım bugün yarın geliriz dedi
yoğurdu kefiride ondan yapıcam artık
annem dün keçi sütü almış ama kaynatırken nasıl olduysa süt kırılmış annemde lor yapmış babam gelirken getirdi
sabah kahvaltıda sadece ekmeğe sürülmüş lor yedi mehmet başka bişey istemedi
öğlende çorbasına ekledim öyle yedi
epeyce var bozulmadan çabuk tüketsin istiyorum
artık açık süt alıcam kendimde lor yaparım
Benimki 8de kalkar. 11-13 arası ilk uykusu. Akşam üzeri 6-7 arası da ikinci uykusu. Tabi ki herzaman dakik değil, bazen 12 ye sarkıyor ilk uykusu veya akşam üzeri 5te uyuyor. Toplamda 3_3buçuk saat uyuyor. Gece de 9 saat uyuyor. Sizinkiler toplam kaç saat uyuyor? Benim ki toplamda 12 saat oluyor, az gibi geliyor uykusu.
14.ayda biberonla işiniz bitmeli demişti doktorumuz. Bana erken gibi geldi ama bilemiyorum. Suyunu, meyve sularını alıştırma bardaklarından içiyor da süte gelince ille biberon istiyor. Sizler neyle içiriyorsunuz sütleri?
Benim minnoş akşam sekizde uyur sabah yedi gibi uyanır. Gündüz de sabah uykusuna 9.30da yatar 1,5 saat uyur sonrasında iki gibi uyur bir saat sonra kalkar. 14 saate yakın uyuyor toplamda.
bende kahvaltıyı çok dert ediyorum..başlarda hep tek tek yediriyordum oysakidenedim birazını kemirdi, bi kısmının üstündeki tatlıyı emdi... geri kalanını ise pat yere atıyor minik hanım. mümkün değil yemiyo.... bakalım ömür boyu bulamaç yemeyecek herhalde diye kendimi avutuyorum. 2. bebeğime kesinlikle ayrı ayrı yedireceğim herşeyi. bir de kendi başına uyumayı öğreteceğim... çok büyük tecrübe oldu.
Nisane seninki emdi tabii, bizimkisi sağdık sağdık içti tembel :)
Nasıl gidiyor albenilerle vedalaştın mı? İtiraf et en son ne zaman götürdün mamileri
senin faceye ne oldu ??kapattın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?