- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #80.641
Bir süreliğine hesabımı dondurdum yavrum.
hımmm geçen gün dikkatimi çektide..senden naber rejim yapmıyosun demi
aynı hız devam mı yaw çikolatalara

özledim şöyle doya doya çikolata yemeyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir süreliğine hesabımı dondurdum yavrum.
hımmm geçen gün dikkatimi çektide..senden naber rejim yapmıyosun demi
aynı hız devam mı yaw çikolatalara(
özledim şöyle doya doya çikolata yemeyi
Yapmıyorum kuzum, o konuştuğumuz günden sonra üç kilo daha vermişim ama çok koşuşturdum ev iş inanılmaz yoruyor beni. Uyku uyuduğum yok, harap durumdaydım. Yaz geliyor ya bizim işler hızlandı. Şimdi bu kiloda kalayım ama biraz kaslı olayım istiyorum ya. Kendimi daha iyi hissedeceğim ama sporla aram hiç yok. Şu hatunları izleyip deneyeyim diyorum da Ata ile çok zor Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube Bak istersen sanıyorum ben buralarda görmüştüm bu linki.
Kizlar bebekleriniz gunduzleri kac kere ve ne kadar uyuyor.
yaw neden kimse gelmiyor[
Evet yaa nerde bu insanlar. Havalar guzel diye gezmeye mi ciktilar acaba
ben surekli buradayim ama yazamiyorum tasindim ve son bir hafta surekli kosturdum bir iki gundur yerlestik sayilir nil memeye acayip yapismis durumda ama allahtan gece uykularini etkilemiyor birde artik kendi odasinda uyuyor bizim odamizda uyuyordu hep ama tasimacilar park yatagini halletmis bizim yatakta yatirayim dedim ikimizde sabaha kadar uyuyamadim 2 gun, yanimizda yatmak istemiyor resmen.. bende inadi birakip odasinda yatirdim o gece hic uyanmadi!! cocuk meger benden kurtulmak istiyormus simdi ikimizde rahatiz cok sukur ben kendi kendime gereksiz gerilim yaratiyormusum bizden ayri yatamaz diye :))
yaw neden kimse gelmiyor
dökmesini sorun etmiyorum. zaten mama sandalyesinin altına bez serip yere dökülmesini engelliyorum. ancak kendi yediği zaman çok yemiyor hep oyun yapıyor. aç kalıyor diye dertleniyorum.
kimse uğramaz oldu
ben bugün sütçü buldum artık açık süt alıcam karar verdim bazı tecrübeler yaşadım ondan artık kutu süt yerine açık süt alıcam
köyden geliyorlarmış aradım bugün yarın geliriz dedi
yoğurdu kefiride ondan yapıcam artık
annem dün keçi sütü almış ama kaynatırken nasıl olduysa süt kırılmış annemde lor yapmış babam gelirken getirdi
sabah kahvaltıda sadece ekmeğe sürülmüş lor yedi mehmet başka bişey istemedi
öğlende çorbasına ekledim öyle yedi
epeyce var bozulmadan çabuk tüketsin istiyorum
artık açık süt alıcam kendimde lor yaparım
ben hep açık süt alıyorum.yaşına kadar da hergün 1 litre getiriyordu bi velim.bende ondan hergün taze yoğurt mayalıyordum kızıma.ama artık hergün süt pişir süz yoğurt yap bıktım ve bıraktımartık haftada 5 litre alıyorum hepsini yoğurt yapıyoırum hep beraber yiyoruz bi şekilde..bende kutu süttense açık süt alınmasından yanayım..hatta keşke bulabilsemde keçi sütü alsam.anne sütünden sonra en iyisi keçi sütüymüş
senin cinsiyet belli olmuşmuydu canım?kusura bakma bu aralr biraz unutkanmda..:))
bende aslında açık süt almak istiyroum ,keşke bulabilsem..
pınarın 1 yaş sütleri varya kutu süt yani onlardan veriyorum,yada şişe günlük süt.ama taze taze inek sütü gibi olmuyorki...((
şu uzun ömürlü kutu sütleri hiç sevmiyorum çocuğum için kullanamayı.mecburiyetten alıyorum ..
keçi sütlerininde marketlerde şişelerde satılanı varmış ama ben hiç rastlamadım..
ben surekli buradayim ama yazamiyorum tasindim ve son bir hafta surekli kosturdum bir iki gundur yerlestik sayilir nil memeye acayip yapismis durumda ama allahtan gece uykularini etkilemiyor birde artik kendi odasinda uyuyor bizim odamizda uyuyordu hep ama tasimacilar park yatagini halletmis bizim yatakta yatirayim dedim ikimizde sabaha kadar uyuyamadim 2 gun, yanimizda yatmak istemiyor resmen.. bende inadi birakip odasinda yatirdim o gece hic uyanmadi!! cocuk meger benden kurtulmak istiyormus simdi ikimizde rahatiz cok sukur ben kendi kendime gereksiz gerilim yaratiyormusum bizden ayri yatamaz diye :))
slm..
kaç zamandır giremedim,zaten pek de kimsecikler uğramaış.
misafirim vardı vs..hazırlık,temizlik,çoluk çocuk,bide hamilelik derken hiç giremedim.
umut dün kendini koltuğun tepesinden arkasına yere boşluğa kendini bıraktı,duvarla koltuk arasına sıkıştı,bi çığlıkla içeri gittimki bizimki arada sıkışmış,korkmuş,ağlıyor.(
allahtan önemli bişey olmadı.korkması kar kaldı ona ama inşallah birdaha çıkmaz..
dün bi kaç kez yanımda yapmak istemişti.yaslandığımız yeri varya koltuğun oraya at gibi oturma çalışmaları yapıp,ayağını arkaya geçirmeye çalışmıştı yanımda.ve yokluğumdan fırsat bilip en sonunda kendini arkaya bıraktı.
ordan onu çıkarıp çekmek hem ona hem bana eziyet.karnımdakine bişey olacak diye korkuyorum.umutu kaldır kondur bütüngün böyle.
sabah mutfak balkonuma çok güzel sabah güneşi geliyor,kapalı balkonum.umutu çıkardım yere bi minder attım belki oturur diye önüne mandal sepetini ve mandalları verdim,,mandalları da onun heryerine taktım bi güzel bkalım neyapacak diye:))saçına bile.
delirdi resmen,çıkaramadıklarını ağzıyla çıkarmaya çalışıyor,çıkaramayınca bağrış çağrış,hali çok komikti.
önce hoşuna gitti,sonradan sıkıldı herzamanki gibi.ama yinede mandallarla bayağı bi oynadı.:))
ama kırıp da ortalarındaki o vidalarını yutar diye korkmadım değil.dikkati elden bırakmamak lazım.sağ solları hiç belli olmuyor bu yaramazların.
birde apartmanın giriş kapısını açmayı keşfetti umut.açıp o hızla merdivenlere doğru kaçıyor.önce açıp arkasına bakıyor geliyormuyum diye,sonra dışarı tam gaz vıınnn..:))
allahtan evin kapısını açamıyor.
bizden haberler böyle kızlar.haftaya cuma cumartesi kontrole gidicem öbür bebiş için.belki cinsiyeti belli olur.aman sağlıklı sıhatli olsunda..
Saatler ileri alındığından beri bizim uyku düzenimiz şaştı ama genelde 6,30-7.00 gibi kalkıyorlar (Şimdi 8'e doğru kakmaya başladılar) Saat 10 gibi tekrar yatıyorlar 1-1,5 saat. Öğleden sonra 3-4 gibi tekrar yatıp akşam en geç 6da uyanmış oluyorlar. Gece de en geç 10 gibi yatmış oluyorlardı. Ama saat değişikliğinden sonra gece 12ye sarktığı bile oldu bu hafta, perişan olduk resmen.Kizlar bebekleriniz gunduzleri kac kere ve ne kadar uyuyor.
senin cinsiyet belli olmuşmuydu canım?kusura bakma bu aralr biraz unutkanmda..:))
bende aslında açık süt almak istiyroum ,keşke bulabilsem..
pınarın 1 yaş sütleri varya kutu süt yani onlardan veriyorum,yada şişe günlük süt.ama taze taze inek sütü gibi olmuyorki...((
şu uzun ömürlü kutu sütleri hiç sevmiyorum çocuğum için kullanamayı.mecburiyetten alıyorum ..
keçi sütlerininde marketlerde şişelerde satılanı varmış ama ben hiç rastlamadım..
Benim ikizlerden biri de bayağı hevesli kendi yemeye, yemeye değil de kaşığı çatalı batırmaya diyelim. Çünkü kaşığına birşey almayı başaramadı henüz, sulu birşey varsa batırdığı kaşığı yalayacak kadar işteKendi yemek istiyorsa bırak öyle yesin. Benim kızım da kendi yemeyi seviyor. Mama sandalyesinde önüne minik peynir ve ekmek parçaları koyuyorum. Onları yerken arada ceviz pekmez filan tıkiştırıyorum ağzına. Makarna pilav gibi şeyleri de önüne koyuyorum, başlarda çok dökerdi ama artık bayağı iyi yiyor.
Hayırdır Hugocuk, ne oldu birşey mi geldi başına??? Ben zaten senin açık süt kullandığını düşünmüştüm. Doğal şeyler yedirmeyi seviyorsun ya. Ben çocuklara hiç daha kutu süt vermedim. Yoğurdu, muhallebiyi hep taze aldığımız açık sütle yapıyorum.kimse uğramaz oldu
ben bugün sütçü buldum artık açık süt alıcam karar verdim bazı tecrübeler yaşadım ondan artık kutu süt yerine açık süt alıcam
köyden geliyorlarmış aradım bugün yarın geliriz dedi
yoğurdu kefiride ondan yapıcam artık
annem dün keçi sütü almış ama kaynatırken nasıl olduysa süt kırılmış annemde lor yapmış babam gelirken getirdi
sabah kahvaltıda sadece ekmeğe sürülmüş lor yedi mehmet başka bişey istemedi
öğlende çorbasına ekledim öyle yedi
epeyce var bozulmadan çabuk tüketsin istiyorum
artık açık süt alıcam kendimde lor yaparım
Bence de açık süt en iyisi. Pastorize sütler belki mikrop barındırmıyor falan ama vücuda yararlı bazı mineral vitaminler de o sütlerin pastörize edilmesinde yok oluyormuş.Eşim bir makalede bunu okuduktan sonra haftanın 2 günü köye uğrayıp süt almaya başladı. (Normalde acayip üşengeç bir tiptir, ama çocukları söz konusuben hep açık süt alıyorum.yaşına kadar da hergün 1 litre getiriyordu bi velim.bende ondan hergün taze yoğurt mayalıyordum kızıma.ama artık hergün süt pişir süz yoğurt yap bıktım ve bıraktımartık haftada 5 litre alıyorum hepsini yoğurt yapıyoırum hep beraber yiyoruz bi şekilde..bende kutu süttense açık süt alınmasından yanayım..hatta keşke bulabilsemde keçi sütü alsam.anne sütünden sonra en iyisi keçi sütüymüş
Durasella, sizin doktorlar ne güzel şeylerle ilgileniyor, bizimkiler (Gerçi devamlı takip eden bir doktoru yok, sadece sorun olduğunda gittğimiz bir doktorumuz var) böyle şeyler söylemiyor, ben de sormuyorum. Kendimce çıkarımlar yaparak buluyorum bazı şeyleri, bazen burda okuyunca dikkat ediyorum falan. Biberon olayının bitmesi lazım bence de ama 14 ay bana da erken geldi.14.ayda biberonla işiniz bitmeli demişti doktorumuz. Bana erken gibi geldi ama bilemiyorum. Suyunu, meyve sularını alıştırma bardaklarından içiyor da süte gelince ille biberon istiyor. Sizler neyle içiriyorsunuz sütleri?
Benim minnoş akşam sekizde uyur sabah yedi gibi uyanır. Gündüz de sabah uykusuna 9.30da yatar 1,5 saat uyur sonrasında iki gibi uyur bir saat sonra kalkar. 14 saate yakın uyuyor toplamda.