• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

bu akşam kayınvalide geldi yemekten sonra süt dilimi varya kek gibi onu yediriyordum mehmete
sen ver ben yediririm dedi
bende verdimm mutfağa gittim topluyordum içerden koş koş diye bağırdı bir geldim çocuk mosmor olmuş
keki tıkmış çocuğun ağzına boğazına kaçmış çocuğum ölüyordu
boğazına sokmuş parmağını kusturuyordu
öylelikle kurtuldu nefes aldı çocuk
çok korkmuş aldım kucağıma yüzünü yıkadım rahatladı
birde diyorki ben nerden bileyim ağzı boş sandım verdim o da yemeseydi diyor
mehmet ağzı doluyken hayatta açmaz ağzını ağzındaki biter öyle açar ağzını
artık ne kadar verdiyse çocuk ölüyordu
birde gülüyor çocuk ölüyordu diye
eşimde geldi
eşimede anlattı beraber gülüyorlar
elim ayağım titriyor hala

Hugocum çok çok geçmiş olsun bu arada. Kayınvalidenin pişkinliğine pes doğrusu. Ben de Ömer'in eline elma vermiştim . Dalgınlık işte kocaman parça koparmış boğulur gibi olmuş kızım anne koş dedi. Sonrasında kendime ne kadar kızdım. Dalgınlık işte diyorum ama bu işin dalgınlığı, şakası makası yok . Annem de diyor ki işi gücü bırak şimdi en zor zamanı. Allah korusun cümlesini.

Böyle birşeyden nasıl gülünecek pay çıkarılır hayret yani. Benim elim ayağım titremişti. Geçmiş olsun canım.

Hugocum çok çok geçmiş olsun bu arada. Kayınvalidenin pişkinliğine pes doğrusu. Ben de Ömer'in eline elma vermiştim . Dalgınlık işte kocaman parça koparmış boğulur gibi olmuş kızım anne koş dedi. Sonrasında kendime ne kadar kızdım. Dalgınlık işte diyorum ama bu işin dalgınlığı, şakası makası yok . Annem de diyor ki işi gücü bırak şimdi en zor zamanı. Allah korusun cümlesini.

Böyle birşeyden nasıl gülünecek pay çıkarılır hayret yani. Benim elim ayağım titremişti. Geçmiş olsun canım.

ufacık çocuğa suçu yükleyecek kadar umarsız biri işte
sanırım eşim önce anlamamış sonra gelince anlattım ve birdaha annene mehmeti emanet asla etmem bişey eydirmesine izin vermem böyle olacağını biliyordum filan dedim tamam dedi o da çok endişelendi
canım elma büyük koparırsa kaçar nomal ama bizmkisi çok yumuşak şu kinde. süt dilimindendi
yumuşak yani artı mehmetin 6 dişi var 7. yolda
zaten ısırıyo çiğniyor çokta yumuşaktı kek
kocaman lokmayı tıkmış çocuğa belliki
neyse geçti gitti çok şükür bidahada asla bişey yedirtmem
dün bi ara revani yedirmeye çalışıyod revani dolaptan çıktı verme dedim artı zaten ben bebeğime revani yedirmedimki yedirmeyi düşünmüyorum zaten
kime sorduysa kafasına göre yapıyor
kayınpederim için diyorki yani eşi için
ona asla deme söyleme çok kızar bana diyor
mehmet çok hareketliya
baktı baktı bu çocuk hiç durmuyor dedi bende evet dedim
bizim mahalledede var hiç durmuyor koltuk tepelerinde filan dedi ama annesi dövünce duruyor dedi
bende dedim onun elinde değil o bilerek yapmıyor dedim
başedemedinmi napcan diyor
eşimede dedim annen böyle böyle diyor dedim annem yaşlanmış diyor
niyse ben ikisinide toplayıp kayınpedere söylerim artıkın :1:

Güzel arkadaşlarım hepinize merhaba.
Eşim işlerinin yoğunluğu nedeniyle bazı akşamlar ofisinde gecelediği oluyor. Ben de bu sebeple 10 gündür falan annemlerdeyim . Sizleri de çok merak ettim yeğenimin tabletinden sizlere bakayım dedim. Sağlık konusunda sıkıntı yok galiba. Maşallah Allah nazardan saklasın tüm yavruları.
Karma-x hamileliğin hayırlı olsun canım. İnşallah diğer hamile arkadaşlar gibi sen de sağlıkla kucağına alırsın yavrunu.

Ömer 7. Dişini patlattı. Yaramazlık had safhada. Merdivenleri tıkır tıkır çıkıyor dizlerini koya koya. Tabureye tırmanıp fırının düğmeleriyle oynuyor. Çekmeceden kahve makinesinin alt kısmını almış prizin yanına gitmiş takmaya çalışıyor. Tam bir fırtına tutabilene aşkolsun :1: hugocum bizim tv kumandasını bir gün ara ara bulamadım ertesi gün patates soğan koyduğum çekmeceden çıktı. Kapı sesi duymasın çıkıcam diye çılgınlar gibi ağlıyor. Abim bugün parka götürdü onu eline solucan bile vermiş, iyi ki sıkmadı diyor. Gülmüş hep sıpagetti solucan elindeyken:1:

Kızanım da ikinci dişini düşürdü.

Ben de Allah'ıma şükür 58 kiloya inmiştim. O kadar mutluyum ki anlatamam ama spor şart. Spor yapamıyorum hiç.

Bizden böyle şekerler. Kendinize ve bebelere iyi bakın. Tekrar gelmeye çalışırım.

özlettin valla :9:
bende diyetisyeeene başladım 1 haftada 4 kilo verdim ama tabiki ilk haftalar hızlı gidiyo sonra yavaşlıyor
ben düzenli aksatmadan spor yapıyorum akşamları mehmet uyuyunca rahat rahat yapıyorum
ömerde az yaramaz değil haaa :1:

bu akşam kayınvalide geldi yemekten sonra süt dilimi varya kek gibi onu yediriyordum mehmete
bende verdimm mutfağa gittim topluyordum içerden koş koş diye bağırdı bir geldim çocuk mosmor olmuş
eşimde geldi

hugocuk geçmiş olsun eşin o vaziyette görseydi çıldırırdı görmediği için gülmüş geçmiş.dikkat etmek gerekir.bugünde kızıın eline gözleme verdim bi parça köşesinden koparmış baktım eliyle ağzından çekmeye çalışıyor herhalde genzine kaçacak o yüzden çekiyor diye düşündüm ben ağzından çektim.

çekmeye başladıkça geldi uzunca bir parça .yavrum çekmese boğulacak düşün gerisini.

ben o yüzden korkuyorum birilerine emanet etmeye bebeklerimi.hoş emanet edecek kimse de yok.bizden başka kimse bilmez bebeklerimizin huyunu.kimse de anlamaz dillerini.

Arkadaşlar Günaydın

Bugün oğlum tam 14 aylık oldu :) Müthiş bir iştahsızlık var çocugumda. Eskiden ne güzel yemek yerdi. Şimdi yediği tek şey biberonla günlük süt cicibebe bal karışımı, biberonla kaşık maması.
Biberon dışında hiç bişey yemiyor. 2 haftadır böyle napsam bir akıl verin bana. Bunu yaşamış olan varmı aramızda yaşa şuan yaşayan ???

Hugocum ellerine sağlık ayrıntılı bilgi için teşekkür ederim, bir pilates lastiği alayım ben. Balık da yemiyorum, o proteinleri araştırayım zaten diyeti de düşünmüyorum. Kas ile kendimi daha zinde hissedeceğimi düşünüyorum.

Bu arada miniği için salıncak alan var mı? Ata salıncakta çok keyifleniyor, bir tane alayım diyorum da marka önerecek var mı? Bizim balkon epey geniş kahvaltımızı falan balkonda yapıyoruz orada vakit geçirirken Atoş için iyi olur diyorum.

Merhaba canım,
Benim oğlanlara 9-10 aylıkken almıştık ilk salıncağı. Parka götürdüğümüzde bizim yaramaz oğlan ilk 5 dakikasında uyuyunca aman hemen alalım da evde rahat uyusun demiştik :1: Çok zor uyuyordu o dönemde. İlk başlarda çok rahattı, orda uyuya kalıyordu, sonra vagzeçti orda yatmaktan, çünkü bir dönem yan dönüp yastığını ya da kumaş ne bulursa onu yalayarak uyuyabiliyordu, salıncak da dar dönemiyor istediği gibi, bıraktı salıncağı. Sallanan yatak aldık da rahat ettik 5-6 ay,şimdi yine salıncağa dönüş yaptı. Yatağında değil salıncakta sallanarak uyumak istiyor:1: Bir süre de böyle gider herhalde.
Benim aldığım yerin linkini ekliyorum. Çok memnun kaldım hem firmadan hem de salıncaktan. İnternetten sipariş vermiştim.
http://www................/tenteli-...teli-bebek-salincak-hamak-besik-new-2012.html
Güle güle kullansın tatlı bebeğin ne alırsanız.

slm kızlar..

umutun bi kaç gündür hırlıltısı ,burun tıkanıklığı,ve çok olmamakla birlikte öksürüğü oluyordu.ama genel neşesi yi yani,keyfi yerindeydi.üstelermi acaba,geçici bişeymidir diye tedirgin olmaktansa dün akşam eşim işten gelince doktora götürdük.o saatte dokktorlar çıktığı için acil bölümünden girdik.nöbetçi çocuk doktoru vardı.muayene etti,çok şükür boğazlarında kızarıklık,yada iltihabi bi durum yokmuş.zaten ateşi falan da yoktu.hırıltısı içinde bronşları ve burnu tıklaı dedi.öksürerek çıkarmayı bilmedikleri için hırıltı yapıyor dedi.ama eğer ihöal edilirse bronşite çevirebilir,ciğerlere iner dedi.çok şükür öyle bi durum değilmiş bizdeki.ama önlem alamakta fayda var.3 şurup verdi.1 hafta kullanıcaz.

şurup içirmek çok zor,akşamki ilk verdiklerimizi bir güzel kustu,heryer battı.sonrada korktu,ağlama krizine girdi.çok kötüydü.çok şükür bugün kusma olmadı ama zor verdim tek başına..

salıncak muhabbeti olmuş.nekadar güzel salıncKLAr öyle..hiç aklıma gelmeişti salıcak almak.
7-8 aylıkken eylül ekim aylarında havalar daha güzelekn parkta salıncağa bindirmiştim çok hoşuna gitmişti ozamanlar.ilk binişleriydi.ama geçenlerde gittiğimizde hiç sevmedi,inmek ,istedi,indirdim kendi sallamak istedi salıncağı,ittirdi,tuutu falan:)
ama kayakta kaymayı çok sevdi..
ama eve salıncak almak bende isterim.çok da pahalı değilmiş.
Merhabalar,
Çok geçmiş olsun oğluna, hastalık olunca çok zor geçiyor annelerin hayatı. Benim oğlanlara damlalıkla veriyorum ben şurubu, vitamini falan.
Bizimkiler de bayılıyor salıncağa, aynı şekilde parkta hoşuna gidince almaya karar vermiştim ben de. Bir süre hiç yüzüne bakmadı yaramaz oğlum, ama diğerini hep orda uyuttuk. Şimdi gene merak saldı, salıncak dışında uyumak istemiyor. Uykusu gelince önceleri Ödeennn dell dell diye babasını çağırırdı (Baba uyutuyor genelde, baba demiyor bu arada ismiyle çağırıyor:1:) şimdi salıncağı gösterip sallanarak uyuyor.
Aldığımız firmanın linkini ekledim, fikir olsun diye.
http://www................/tenteli-...teli-bebek-salincak-hamak-besik-new-2012.html

ufacık çocuğa suçu yükleyecek kadar umarsız biri işte
sanırım eşim önce anlamamış sonra gelince anlattım ve birdaha annene mehmeti emanet asla etmem bişey eydirmesine izin vermem böyle olacağını biliyordum filan dedim tamam dedi o da çok endişelendi
canım elma büyük koparırsa kaçar nomal ama bizmkisi çok yumuşak şu kinde. süt dilimindendi
yumuşak yani artı mehmetin 6 dişi var 7. yolda
zaten ısırıyo çiğniyor çokta yumuşaktı kek
kocaman lokmayı tıkmış çocuğa belliki
neyse geçti gitti çok şükür bidahada asla bişey yedirtmem
dün bi ara revani yedirmeye çalışıyod revani dolaptan çıktı verme dedim artı zaten ben bebeğime revani yedirmedimki yedirmeyi düşünmüyorum zaten
kime sorduysa kafasına göre yapıyor
kayınpederim için diyorki yani eşi için
ona asla deme söyleme çok kızar bana diyor
mehmet çok hareketliya
baktı baktı bu çocuk hiç durmuyor dedi bende evet dedim
bizim mahalledede var hiç durmuyor koltuk tepelerinde filan dedi ama annesi dövünce duruyor dedi
bende dedim onun elinde değil o bilerek yapmıyor dedim
başedemedinmi napcan diyor
eşimede dedim annen böyle böyle diyor dedim annem yaşlanmış diyor
niyse ben ikisinide toplayıp kayınpedere söylerim artıkın :1:
Hugocuk çok geçmiş olsun tatlım, en çok korktuğum şey benim de. Hep kontrol ederim. Yanımda değillerse ellerine birşey vermem. Hoş senin kayınvalide yanında da olsa etkisiz eleman. Olayın vehametinin farkında değil sanırım ki gülerek anlatmış.
O kadar yumuşak bir çikolatayla bir çocuğu boğma noktasına getiriyorsa çocukları iyi kazasız belasız büyümüş :)
Bu dövme olayı nedir ya, yaramazlık yapıyorsa döv demek istiyor yani. ( Ayyy kadını dövesim geldi valla, şiddetin her türlüsüne karşıyım halbuki, hele çocuklara el kaldıranlara hiç dayanamam.)
Sen en iyisi kayınpedere anlat, hakkından o geliyor demek kii:27::27:

hugocuk geçmiş olsun eşin o vaziyette görseydi çıldırırdı görmediği için gülmüş geçmiş.dikkat etmek gerekir.bugünde kızıın eline gözleme verdim bi parça köşesinden koparmış baktım eliyle ağzından çekmeye çalışıyor herhalde genzine kaçacak o yüzden çekiyor diye düşündüm ben ağzından çektim.

çekmeye başladıkça geldi uzunca bir parça .yavrum çekmese boğulacak düşün gerisini.

ben o yüzden korkuyorum birilerine emanet etmeye bebeklerimi.hoş emanet edecek kimse de yok.bizden başka kimse bilmez bebeklerimizin huyunu.kimse de anlamaz dillerini.
Ay canımm yaa, çok geçmiş olsun güzel kızınaa.

Karma-x hamileliğin hayırlı olsun canım. İnşallah diğer hamile arkadaşlar gibi sen de sağlıkla kucağına alırsın yavrunu.

Ömer 7. Dişini patlattı. Yaramazlık had safhada. Merdivenleri tıkır tıkır çıkıyor dizlerini koya koya. Tabureye tırmanıp fırının düğmeleriyle oynuyor. Çekmeceden kahve makinesinin alt kısmını almış prizin yanına gitmiş takmaya çalışıyor. Tam bir fırtına tutabilene aşkolsun :1: hugocum bizim tv kumandasını bir gün ara ara bulamadım ertesi gün patates soğan koyduğum çekmeceden çıktı. Kapı sesi duymasın çıkıcam diye çılgınlar gibi ağlıyor. Abim bugün parka götürdü onu eline solucan bile vermiş, iyi ki sıkmadı diyor. Gülmüş hep sıpagetti solucan elindeyken:1:

Kızanım da ikinci dişini düşürdü.

Ben de Allah'ıma şükür 58 kiloya inmiştim. O kadar mutluyum ki anlatamam ama spor şart. Spor yapamıyorum hiç.

Bizden böyle şekerler. Kendinize ve bebelere iyi bakın. Tekrar gelmeye çalışırım.

teşekkür ederim cat lover:) benim kızımın da ilgi alanı mufak, öekmece ve dolap içlerinden buzdolabındaki yiyeceklere kadar herşeyi karıştırmaya ve yere atmaya bayılıyor. fırının, çamaşır makinesinin düğmelerini o minicik elleriyle çeviriyor. hiç oyuncaklarla işi yok...

MAşallah sana doğum kilolarını atmışsın. ben de tam eski kıyafetlerime girmeye azmedip rejime başlamışken hamile kaldım. inşallah çok kilo almam.

slm kızlar..

umutun bi kaç gündür hırlıltısı ,burun tıkanıklığı,ve çok olmamakla birlikte öksürüğü oluyordu.ama genel neşesi yi yani,keyfi yerindeydi.üstelermi acaba,geçici bişeymidir diye tedirgin olmaktansa dün akşam eşim işten gelince doktora götürdük.o saatte dokktorlar çıktığı için acil bölümünden girdik.nöbetçi çocuk doktoru vardı.muayene etti,çok şükür boğazlarında kızarıklık,yada iltihabi bi durum yokmuş.zaten ateşi falan da yoktu.hırıltısı içinde bronşları ve burnu tıklaı dedi.öksürerek çıkarmayı bilmedikleri için hırıltı yapıyor dedi.ama eğer ihöal edilirse bronşite çevirebilir,ciğerlere iner dedi.çok şükür öyle bi durum değilmiş bizdeki.ama önlem alamakta fayda var.3 şurup verdi.1 hafta kullanıcaz.

şurup içirmek çok zor,akşamki ilk verdiklerimizi bir güzel kustu,heryer battı.sonrada korktu,ağlama krizine girdi.çok kötüydü.çok şükür bugün kusma olmadı ama zor verdim tek başına..

salıncak muhabbeti olmuş.nekadar güzel salıncKLAr öyle..hiç aklıma gelmeişti salıcak almak.
7-8 aylıkken eylül ekim aylarında havalar daha güzelekn parkta salıncağa bindirmiştim çok hoşuna gitmişti ozamanlar.ilk binişleriydi.ama geçenlerde gittiğimizde hiç sevmedi,inmek ,istedi,indirdim kendi sallamak istedi salıncağı,ittirdi,tuutu falan:)
ama kayakta kaymayı çok sevdi..
ama eve salıncak almak bende isterim.çok da pahalı değilmiş.

geçmiş olsun günışığım. ben içiremediğim şurupları taze sıkılmış meyve suyuna katmıştım. doğru bir teknik mi bilmiyorum ama işe yaramıştı.

eşimde geldi

geçmiş olsun hugocuk. neyse ki soğukkanlılıkla olayın üstesinden gelmişsin. çocuk ağzını açsa bile minik parçalar halinde verseymiş. bir de gülerek olayı anlatması ayrıca sinir bozucu. Allah kormuş neyseki... büyük geçmiş olsun.

teşekkür ederim lalus şimdi de dibimde zır zır ağlıyor sözde :):):) beni de al kucağına diye :):):):) oğlumda masaya tırmanmaya çalışıyor :) büyüdükçe tatlılaşıyor ya öpmeye doyamıyorum :):):)

sizede büyük geçmiş olsun canım allah korumuş :nazar:

teşekkür ederim cat lover:) benim kızımın da ilgi alanı mufak, öekmece ve dolap içlerinden buzdolabındaki yiyeceklere kadar herşeyi karıştırmaya ve yere atmaya bayılıyor. fırının, çamaşır makinesinin düğmelerini o minicik elleriyle çeviriyor. hiç oyuncaklarla işi yok...

MAşallah sana doğum kilolarını atmışsın. ben de tam eski kıyafetlerime girmeye azmedip rejime başlamışken hamile kaldım. inşallah çok kilo almam.

geçmiş olsun günışığım. ben içiremediğim şurupları taze sıkılmış meyve suyuna katmıştım. doğru bir teknik mi bilmiyorum ama işe yaramıştı.

geçmiş olsun hugocuk. neyse ki soğukkanlılıkla olayın üstesinden gelmişsin. çocuk ağzını açsa bile minik parçalar halinde verseymiş. bir de gülerek olayı anlatması ayrıca sinir bozucu. Allah kormuş neyseki... büyük geçmiş olsun.

ikinciyi isteyenler için bence tam doğru zaman
artı kilo ver diyet yap zayıfla tekrar hamile kal yine al sonra yine vermeye çalış zor
böyle ikinci doğumuda yaptınmı toptan verirsin
ben aslında tek çocuğa karşıyım yanlızlık zor öbür türlü iki kardeş beraber oynarlar
ama malesefki kendimde bu durumu uygulayamıyorum mehmet yanlız tek olacak hep ikinciyi kesinlikle güvenipte yapamam

slm kızlar..
geçmişi şöyle bi okusdum..
hugo:

boğazında bişey kalma koorkusu atlatmışşsınız.kayınvalidenin sayrsinde!!hem suçlu,hemde üste çıkmaya çalışmış.geçmiş olsun.allah korumuş.
bugünde bize öyle bi şey oldu.
hoşbeş kaldı boğazında.ben su getirip verene kadar,umut kendi halletti ama,elini sokmuş kendi elini kendi boğazına bi baktım kusmuş ben gelene kadar.
sanırım damağınamı yapıştı ne,önce ben sokmuştum elimi çıkmadı,bi koşu hitti su almaya,o sırada gelmemle kusması bir oldu,eli ağzındaydı hala..:(((

en korktuğum şey..

bizede geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkür ederim kızlar..

dün hava çok güzeldi,eşimin uzunzamandan beri görüşemediği ama samimi olduğu arkadaşları pazar kahvaltısı organizasyonu düzenlemişler ataköyde marina da,ordaydık dün.hava süperdi.
gel gelelim ben kahvaltıdan ne bişey anladım,ne muhabbetten..o masada oturamadım bile.
zaten toplasan iki karı kocayı tanıyorum,diğerleriyle orda tanıştık.ortam güzeldi ama ben umutun peşinde orda burda,park alanında,kaldırımlarda vs..
eşim bi ara merak etmiş bizi aramaya çıkmış.telimide yanıma almamıştım.
eşim uzunzamandan beri görmediği arkadaşları ,e bende zaten tanımıyorum diye sen otur ben bakarım umuta dedim,zaten ne muhabbet edicemki şimdi ,tanımıyorum..eşimde hazırmış,bi kahvaltmı ederken oumuta baktı,sırayla ettik,onun dışında hep ben ilgilendim.bide kızıyor merak ettim nerdesiniz diye.
neyapıyım umut nereye götürürse beni oraya gidiyorum.döndürdüğüm zaman bağırıp kıyameti koparıyor.
bundan sonra çocukla biyerlere gidip,oturabilmek çok zor bizlere kızlar..

slm kızlar..
hugo:

boğazında bişey kalma koorkusu atlatmışşsınız.kayınvalidenin sayrsinde!!hem suçlu,hemde üste çıkmaya çalışmış.geçmiş olsun.allah korumuş.
hoşbeş kaldı boğazında.ben su getirip verene kadar,umut kendi halletti ama,elini sokmuş kendi elini kendi boğazına bi baktım kusmuş ben gelene kadar.
sanırım damağınamı yapıştı ne,önce ben sokmuştum elimi çıkmadı,bi koşu hitti su almaya,o sırada gelmemle kusması bir oldu,eli ağzındaydı hala..:(((

en korktuğum şey..

dün hava çok güzeldi,eşimin uzunzamandan beri görüşemediği ama samimi olduğu arkadaşları pazar kahvaltısı organizasyonu düzenlemişler ataköyde marina da,ordaydık dün.hava süperdi.
gel gelelim ben kahvaltıdan ne bişey anladım,ne muhabbetten..o masada oturamadım bile.
zaten toplasan iki karı kocayı tanıyorum,diğerleriyle orda tanıştık.ortam güzeldi ama ben umutun peşinde orda burda,park alanında,kaldırımlarda vs..
eşim uzunzamandan beri görmediği arkadaşları ,e bende zaten tanımıyorum diye sen otur ben bakarım umuta dedim,zaten ne muhabbet edicemki şimdi ,tanımıyorum..eşimde hazırmış,bi kahvaltmı ederken oumuta baktı,sırayla ettik,onun dışında hep ben ilgilendim.bide kızıyor merak ettim nerdesiniz diye.
neyapıyım umut nereye götürürse beni oraya gidiyorum.döndürdüğüm zaman bağırıp kıyameti koparıyor.

Bende aynı durumdan şikayetçiyim. Gittiğim yerden hiçbir keyif alamıyorum. Eşimde çok ilgilenmez hep bana kalır. Bu durum ne kadar daha böyle sürecek. Önümüz yaz insan dışarı çıkmak istiyor ama bizim haylazlarla çok zor.

slm kızlar..
hugo:

en korktuğum şey..

sizede geçmiş olsun canım allah korumuş
bizimki bugünde çubuk krakeri tıkmış ağzına öğürüp durdu ben müdahale edemeden kendi soktu elini çıkarttı yaramaz
yaz gelse diyorduk şimdide sıpaları durdurmak güçleşiyor
bizimkide nerde bir araba görse çığlık atıyor delüü

arkadaşlar dün akşam olan olayı anlatayım
dün akşam üstümüzdekiler yine çok gürültü yaptılar eşimde ev sahibini aradı
ben sizin kiracınızla uğraşmak zorunda değilim demiş
adamda eşime ne yapayım çıkarayımmı ev kirasını senmi ödeyecen demiş ( eşim çok bozuldu :1: )
eeşimde ben bunları mahkemeye verecem sonra senle papaz olmayalım aradım söylüyorum dedi
adamda tamam abi demiş
dün gece gürültü 12 ye kadar sürdü
bugün öğleden sonra zil çaldı gittim baktım üst kattaki kiracı
hiç açmadım çaldı çaldı gitti
ne diyecekti bilmiyorum
sonra eşim geldi o kursa gitti bizde memiktoyla markete giderken onlarla karşılaştık anne kız giyinmiş hızlı hızlı gidiyordu
şuan oldu hiç grültü yok bakalım neler olacak

ya ama neden kimse benim soruma cevap vermiyo vallahi darılıyorum artık he.

slm kızlar..
hugo:

en korktuğum şey..

Arkadaşlar Günaydın

Bugün oğlum tam 14 aylık oldu :) Müthiş bir iştahsızlık var çocugumda. Eskiden ne güzel yemek yerdi. Şimdi yediği tek şey biberonla günlük süt cicibebe bal karışımı, biberonla kaşık maması.
Biberon dışında hiç bişey yemiyor. 2 haftadır böyle napsam bir akıl verin bana. Bunu yaşamış olan varmı aramızda yaşa şuan yaşayan ???

Benim oğlumunda birden iştahı kesilmişti. Ama hasta olmuştu 1 hafta sürdü o sıra ısrar etmedim ama ara ara gene yiyeceklerinden denedim. En sevdiği şeyleri yaptım. Verme sende mama en son aç kaldığında yer ama sen ne kadar dayanabilirsiniz bilemiyorum.

Öneriler için teşekkürler arkadaşlar. Salıncağımız geldi bile. Atoş'un teyzesi benden evvel davranıp internet üzerinden yollamış. Kanz'ın çok hoş bir şey. Balkona koyduk hemen, biraz büyük ama katlanıp kaldırılabiliyor. Yazın güneşe göre ön balkon, arka balkon arası gider gelir salıncak. Tospik sevdi şimdilik ama henüz üzerinde uyumadı. Gündüz uykuları zor olduğu için salıncakta biraz mayıştırırım diye düşünüyorum.

Back