- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #80.481
ben memoşa karidesten çorba yaptım çok severek yedi sizlerin bebeişleride sever diye oldukça faydalı karidesten çorba tarifimi paylaşayım istedim
ayıklanmış karides veya dondurulmuş tercih sizin
limon
un
krema
karidesleri suyla haşlayın içine limonsuyu tuz ekleyin
ayrı biryerde 1 diş sarımsağı unla kavurun soğuyunca çorbaya ekleyin soğuyunca blendrdan geçirip kremada ekleyin bir taşım daha kaynatıp yedirin çok seveceklerdir
Sekerım,
Senın yaratıcı tarıflerıne bayılıyorum. Nerden gelır aklına boyle seyler. Senın evde ısın yok galıba. Ne ara ev ısı yapıyorsun da ınternete gırıyorsun bırde tutup karıdes corbası yapıyorsun.
slm kızlar..
bugün oğluma kahvaltıda sebzeli omlet yaptım:
kabaklı-dereotlu -peynirli omlet.
önce minik bir kabağı rendeleyip,tereyağında dereotuyla birlikte yumuşayana kadar iyice soteledim.
bir kasede çırptığım labne ve yumrtayı tavaya döktüm,hepsini birden altlı üstlü pişirdim.
tadı harikaydı.önce ilk lokmayı çıkardı,diliyle itti dışarı,sonra domates verdim,tekrar denedim ,bi domates,bir yumurta derken hemen hemen hepsini yedi minnoş.kalanınıda ben yedim.
tavsiye ederim..
kızlar bende çok sıkıntıdayım artık hiç yetişemiyorum.sizlerde bilirsiniz ,aynı şeyleri yaşıyoruz.mutfağı topluyorum,geliyorum odayı darmadağın etmiş,odaya geçiyorum o arkamdan mutfağa geçiyor dağıtmaya.ordan oraya..elmayı gördü masa üstünde illa istedi,verdim minik mink ısıra ısıra evin heryerini elma ısırığı yapmış,ısırmış atmış,ısıırmış atmış..gezdiği yerler hep elma,ellerini fanyanslara sürüyor,geliyor koltuklara çıkmaya çalışıyor o ellerle.elimde ıslak mendille dolaşıyorum..ama nereye kadar.
sabah 7 den beri şimdi uyudu.hiç mi yorulmaz insan yaa..allah sağlık versin böyle olsun diyorum ama otur azıcık yanımda oyuncaklalrınla oyna yok!her odanın eşyası başka başka yerlerde.kumandayı almış,balkondaki viledamın içine atmış.allahtan içi boştu.balkondakileri mutfağa taşır,kaşıkları kapları getirir koltuğun arkalarına fırlatır..
hep dağınıklık ..okadar bitkinimki..hamile olunca daha zor.bugün cam silecektim sözde..azıcık dinleneyimde uyanmadan kalkıp sileyim bari..((
allah yardımcın olsun hamilelikte gerçekten çok zor oluyordur hamileliğimin ilk aylarını hatırlıyorumda hep yorgundum sürekli tv karşında koltukta uyuklayıp duruyordum birde benim mide bulantılarım çok fazlaydı şimdi bu halde bide çocuk peşinde koşturmak eminimki çok zordur ama ilk aylar geçtimi daha bir rahatlarsın inşallah nilde öyle yerler koltuklar berbat halde ama şuan kafaya takmıyorum inşallah 1 hafta içinde taşınacağım o yüzden kirletmiş falan umurumda değil şuan için ama diğer evde bende aynı durumda olacağım :/
Sekerım,
Senın yaratıcı tarıflerıne bayılıyorum. Nerden gelır aklına boyle seyler. Senın evde ısın yok galıba. Ne ara ev ısı yapıyorsun da ınternete gırıyorsun bırde tutup karıdes corbası yapıyorsun.
evet bu ilk yalardaki yorgunluk gerçekten çok zor.resmen bitkin durumdayım,öyle böyle değil,kollarım,bacaklarım kalkmıyor neredeyse..halsiz,bitkin..(
bende senin gibi ilk hamileliğimi tv karşısında,kolktukta neredeyse bütüngün uzanarak geçirmiştim ilk aylarımı..mide bulantısı desen hala geçmedi.umutta 11.haftad nsonra tamamen bitmişti.
sen taşınıyorsun nasıl olsa,dağıtabildiği kadar dağıtsın nil şimdilik,hiç toplamaya çalışma,ben olsam öyle yapardım:))
allahım sen yardım et..
son aylarıda karnım iyice büyüyeceği için zor olacak..nasıl kaldırıcam umutu onu düşünüyorum..
((
günaydın
kimseler girmiyor vallahi
yaz yaz aynı yerde buluyorum kendimi
mozpcum nasılsın napıyosun zayıflama nasıl gidiyor
hugocum çok yoğunum bu sıralar, ay sonu birde nefes alacak vakit bulamıyorum
2 gündür ekmek yemiyorum, daha doğrusu yiyemiyorum,
benim boyum 1,70 kilom kilom 66, diyetisyene gittiğimde 61kg olmuştum, sonra yiyince geri aldım 5kg'yi
şuan çok çabalamıyorum açıkçası, yavaş yavaş veririm diyorum ama bakalım nolcak :)
bu arada telkini dinliyorum sürekli, gerçekten canım bişey yemek istemiyo
dinlemediğim zaman sanki kulaklarımda klasik müzik çalıyomuş gibi hissediyorum
acaba başka müziklerde varmı bu kilo verme telkinini içeren?
kızlar lego filan alıyormusunuz bebeklerinize
ben mono blok siparişi verdim lego gibi çok uygundu fiyatı aldım
varmış ama ücretliymiş 50 tl filandı sanırım
pekçok telkin hazırlıyorlar sitede özel olarak ve yolluyorlar
metabolizma hızlandırma filan vardı depresyondan kurtulma filan sitede çoktu bakmak lazım
kızlar lego filan alıyormusunuz bebeklerinize
ben mono blok siparişi verdim lego gibi çok uygundu fiyatı aldım
iyiymiş aslında 50tl, şöyle ortaya karışık bişey hazırlatıp istesek fena olmaz
nerden sipariş verdin varmı linki filan, bende yusuf'a oyuncak almak istiyorum ama çok sıkılıyo herşeyden
dün kuzenimin kızında pepenin zıtlıklar diye küçük kitabı vardı onu çok sevdi d&r'da 5,50.-TL birkaç çeşitide var, yarın onlardan alcam
bizimkide ucuz 15 filan
çok küçük değil parçaları diye aldım
Dede Mono Blok (62 Parça) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bunu aldım ben
Ben aldım 60 parçalık bi lego.
Şimdi de koltukların altından toplamaya çalışıyorum
Üzerinde bir sürü düğmesi olan her düğmeden farklı sesler çıkan org gibi bişey aldık geçenlerde.
Ayy çok sevecek Ayaz bunu diye getirdik koyduk önüne. O ne yaptı ?
Aldı önce bi baktı evire çevire,sonra üstüne oturdu sonra da kalktı taşıdı onu odadaki halısız bölüme fırlattı attı.
Çıkan ses daha çok hoşuna gitti .
Bi yerde bi terslik var ama :44:
Dün de yiğenim hediye almış yine müzikli bişey.Aynı şekilde onu da fırlattı oraya.
Ben de kaldırdım biraz daha büyüsün öyle vericem bunları :)
daha 3 haftalık benimki erken farkettim başka bişeyden doktora gidince oğrendim doğurmak konusunda kararsızım napıcam
evet uygun fiyatı
ben dinleyince çok rahat diyet yapıyorum
aslında metabolizma hızlandırıcı varya o iyi
metabolizma hızlanırsa diyete bile gerek kalmaz senin çok kilon yok boyun iyi istersen onu yaptırtabilirsin
bizamhmet banada yolla yaptırtırsan çünkü hiç param kalmadıbirsürü spor malzemesi aldım dşyetisyene para verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?