slm kızlar..
bugün oğluma kahvaltıda sebzeli omlet yaptım:
kabaklı-dereotlu -peynirli omlet.
önce minik bir kabağı rendeleyip,tereyağında dereotuyla birlikte yumuşayana kadar iyice soteledim.
bir kasede çırptığım labne ve yumrtayı tavaya döktüm,hepsini birden altlı üstlü pişirdim.
tadı harikaydı.önce ilk lokmayı çıkardı,diliyle itti dışarı,sonra domates verdim,tekrar denedim ,bi domates,bir yumurta derken hemen hemen hepsini yedi minnoş.kalanınıda ben yedim.
tavsiye ederim..
kızlar bende çok sıkıntıdayım artık hiç yetişemiyorum.sizlerde bilirsiniz ,aynı şeyleri yaşıyoruz.mutfağı topluyorum,geliyorum odayı darmadağın etmiş,odaya geçiyorum o arkamdan mutfağa geçiyor dağıtmaya.ordan oraya..elmayı gördü masa üstünde illa istedi,verdim minik mink ısıra ısıra evin heryerini elma ısırığı yapmış,ısırmış atmış,ısıırmış atmış..gezdiği yerler hep elma,ellerini fanyanslara sürüyor,geliyor koltuklara çıkmaya çalışıyor o ellerle.elimde ıslak mendille dolaşıyorum..ama nereye kadar.
sabah 7 den beri şimdi uyudu.hiç mi yorulmaz insan yaa..allah sağlık versin böyle olsun diyorum ama otur azıcık yanımda oyuncaklalrınla oyna yok!her odanın eşyası başka başka yerlerde.kumandayı almış,balkondaki viledamın içine atmış.allahtan içi boştu.balkondakileri mutfağa taşır,kaşıkları kapları getirir koltuğun arkalarına fırlatır..
hep dağınıklık ..okadar bitkinimki..hamile olunca daha zor.bugün cam silecektim sözde..azıcık dinleneyimde uyanmadan kalkıp sileyim bari..

((